Ağlayakta gözden mi olak???

Evt sosimm cok dogruu.Rabbim hepimize nice nice hayirli yildonumleri nasip etsinn

Evet fundam senden sonra en kidemli benim:) sedo vardi en kidemlimiz ama o artik bizi unuttu sanirim,hic gelmio

Ya bende izlemek istiom ama bizde turk planet yok galibaa

Benoss bilioduu gerci onlardada digiturk var.gelince bi soylesene benooo

En guzeli evde tv karsisinda yaninda aburcuburlarinla keyif yapmakk

Ayy adamın 3. Karısı kör adet gördü kız kan var ne kötü anlamıyor
hala buda kısır çıktı diyo adam demiyo bende bişey var

Bende diyorumki bu yelo sabah beri geldi niye yazmiyor meger ki manas destanina rakip bi yazi yaziyormus
Oncelikle gecmis olsun canim o tahlilleri nerede yaptirmayi dusunuyorsun dr verdigine gore o tahliller turkiyede yapiliyor
Diger taraftan ben saglik personellerine yapilan kotu nuameleyi hicte haksiz bulmuyorum egolari o kadar yuksekki dr undan hasta bakicisina kadar inanilmaz
Dr un dedigine katilmiyorum bu arada ne demek devletin verdigi imkan bu kadar bence devlet en guzel imkanlari sunuyor dogusuyla batisiyla ama bizdeki ego yuksek olunca boyle durumlar cok fazla oluyor
Diger taraftan sikayet mercininde bi yaptirimi yok hanhi kurum olursa olsun heleki sikayet dr la ilgili olursa yapilacak hic bi sey yok hali hazirda drlar turkiyede bulunmaz hint kumasi

Hosgeldin yelom
O nasil bi muameledir yaa bagirmakla az bile etmissinizz. Terbiyeden yoksun insanlar. Iste sadece okumayla adam olunmadiginida goruyoruz.
Muayeneye erzuruma gitsen yine cnm.

Birde siz agrinin merkezinde mi oturuosunuz cnm. Bizim uzaktan bi akraba agriya atanmisda. Ogretmenlik yapacak.dogu beyazita vermisler kizi.oralar nasil acabaa.

Ayy gerçekten bi soruşturma başlatılsın bi elden geçirilsin böyle işmi olur yaaaa gereken yerlere şikayetini yap yelizm

Ohhh iyi yapmışsın altta kalmamışsın alışmıştır orda pasif kalmalarına rahatça deşarj oluyodur bağırıp çağırıpp

Ağzına sağlıkkk sosyalimmm

ayşemm hiç sorma yaa pess diyorummm
bitti bu arada film pat diyeeee

Valla kizlar yelonun soyledigi hersey dogru , hatirlarsaniz hamileligimin ilk gunlerinde kanamam olmustu devlet hastanesine gittigimde dr bana evine git dinlen adet oluyorsun demisti bu kadar duyarsiz dr lar var Allah vicdan versin yine benim cok sukur imkanim vardi ozele gittik hemenn kan tahlili istedi yapmam gerekenleri soyledi ya hic imkani olmayanlar iste boyle drlarin eline bakiyor maalesef yazik ya cok uzuldum bide kas goz burun degil ki utanmayasin aciyorsun bacaklari en mahrem yervyani sonucta aman sinirlendim yine bak uzuldumde

İett otobüs üstüne botanik yapmışş küresel ısınmaya karşı hey allahım yaa önce betonlaşmayı durdurun doğaya zarar vermeyinn elimizden almayın kimbilir ne kadar masraflıdırr canlı yayında bunu anlatıyolar pesssss

Film bitti mi o nasil bi filmmis kiz giris gelisme var ama sonuca baglayamamislar sanirim filmi
Aysem benim bildigim kadariyla dogubeyazit cok buyuk bi ilce

Evett bende şimdi yine dellendimmm
ohss olduğumda kanuniye gitmiştik anlatmışmıydımm herkes birbirinin yanında soyunup yatıyor dr gelene kadar ve sinirli senli benli konuşma yap et adın ne senin filan nefret ediyorum yaaa bende gelemiyorum böyle şeylere

tavrınız hiç hoş değil buraya geldik diye aciz değiliz gelmeseydin demeyin sakın bana sadece daha hassas davranın demiştim çokbilmişsin demişti bana ordaki dr. Sonra kaşede gördüm asistanmış birde

Fundos buranin halini bi gorsen varya guzelim 1. Sinif tarim arazilerini o guzelim kayisi bahcelerini sokup sokup bina yapiyorlar o kadar uzuluyorum ki bundan 50 yil sonra acaba beton mu yiyecegiz diyede merak etmiyor degilim

He kızz kumaları kızı dövdüü görmüyorsun bi iş yapmıyorsun ama yatağına girip o işi biliyorsun dediiler adam geldi bağırdı ata bindirdi kızı yeteeer dedi dehhhhh
son yazdı

Benim bildiğimde d.beyazıt çok büyük ve iyi insanlar annemin komsuları var adam kadın çocukları gelinleri o kadar kibar saygılılarki

Ben yine de kesinlikle sikayet edicem
Bimere yazdim bile ama telefonla da ariycam kesinlikle.
Hah sosimm cok guldum manas destani :)
Evet turkiyede yapiliyo kesin Erzuruma kaldi bazilari mecburen canim
İnsallah rapor isini erteletmez bu eksiklik

Kizz ben yetmis yasinda kadina once Turkce konusmayi ogren oyle gel teyze diyen doktor gordum burda
Ozaman da kan beynime sicramisti
Mecburen geliyolar ya buraya geberiyolar iki seneyi gecirene kadar pislikler

Aysem biz merkezdeyiz ve dogubeyazit hic iyi biryer degil detay vermek isterdim ama burdan olmaz.hem pis hem de pis oyle diim Allah kolaylik versin.Buraya da 1 saat falan uzakligi.
Ogretmen olarak daha bir Allah kolaylik versin diyorum

Kız ciddimisinn nasıl izin veriyorlar yaaa ülkenin en büyük hazinesi milli varlığı bizim dünyaca ünlü gıdalarımız yazık çok yazkkk yok olup gidecek

Allah doktorlara once vicdan sonra akil fikir versin muhtac olanlarada yardim etsin ne diyelim artik
Kiz yelo bende yazacaktim yelo gelirse anlatsin diye o ilceyi cunku bende buraya yazmak istemedim topu sana atacaktim ama sen ozetlemissin zaten

Zor işler programında kız kurbağa yakalıyrrrr ayyy nasıl ağlılcakk e2 yi açsanızaaa

Allah doktorlara once vicdan sonra akil fikir versin muhtac olanlarada yardim etsin ne diyelim artik
Kiz yelo bende yazacaktim yelo gelirse anlatsin diye o ilceyi cunku bende buraya yazmak istemedim topu sana atacaktim ama sen ozetlemissin zaten
Amin canimm
Ya aslinda guzel biyer olabilirmiş ama diyorum ya adı dogu.oyuzden gelen s.ciyo geçen s.çiyo
Hani nasil olsa dogu yani taş taş ustune koymaya gerek yok ne olacak
Bi ishak paşa sarayi var okadar turist geliyo turlar geliyo mesela pasajlari var ordan alisveris yapiyolar bi iran halisi sordum orda 12 bin dedi adamlar yanimda onlardan 2-3 tane alip ciktilar.
Para desen bok gibi cok zengin oranin insani ama sokaklari yollari pislik icinde cok bakimsiz.Ama insanlari iyidir ona bisey demem görüş olarak koyulardir yalniz agriyla hicc alakalari yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…