Ağlayakta gözden mi olak???

Ayşemm bi a5aştırsanaa ne iyi gelirr soğan diyo soii ama kokar bee

bizde çok severizz aburcubur eşim yaşpasta almışş çayıda koydumm ohh gültepee aradada karaparaaşk
benoş kaçırdı bugünn
Yelizimmm dünden mangal kaalmıstıı az pilav tarhana çorba saaalata

Afiyet olsun fundos.
Benim aburcuburla pek aram yoktur anca oyle ayda yilda bi onume gelirse yerim yoksa aramam hele bide eti cin varr .Benim esim de cok sever oyle seyleri.hatta biara cebinde cikolata gezdiriyodu

Benimkinin eski işi gıda üzerineydii arabada hep tadelle çöpleri filan epey yağlanmıştıı
Biz çayın yanında mutlaka bisey olcakkk
Özelliklede tadım ayçekirdeğii

Burda da cayin yaninda mutlaka kuru ûzûm badem findik ceviz yerler bide seker lokum :) ha bide limon.olmazsa olmazi
Ben sadece findik ceviz koyiyorum bazen se minik çuklatlardan
Buarada ben yarin ucanzii erzurumdan kasa dogru

Esim geldi omeri verdim,hemen dusa girdim.biraz iyi geldi. Simdide krem surdum. Aksine soganda yok evde

Kiz funda ne alemsin.
Bizdede tarhana vardi bugun. Ayrica esimde simdi cekirdek yiyoo:)

Yelo oyle abur cuburlari yemezsen kilo alamazsin tabi bende eti cine ve pufa bayilirimm

Kızlarr biz alışveriş için gittik ama bişi almadan geldik
Kumpirde yemedik ayrıca hiç havamda değildim ee havada soğuk olunca yemedik o amaçla gitmedik ya

Ama size çok güldüm
Tam 9 da girdik eve yetiştik diziye oturduk izliyoruz ve daha bavul hazırlıycam..

Yelizz gidiyo olmana çok sevindim

Ayşem geçmiş olsun

Sosimm bende eticin ve oufa bayılırım

Funda kız sizdeki keyifte kimsede yok

yeloo kaş mı dedin yuppii gidiyorsun kızzz
benoş hoş geldin
ayşem ayva çekirdeğini az bi suya koy sabaha kadar kalsın o jelleşiyor onu hergün göğsüne sür oda çok iyi geliyor

biz basket maçı izliyoruz

Eneee bugun basket maci vardi hatunlarin dimii
Anemm gs arsenal maci da bugun degil miydiii

Evet kizlar esim beni postaliyo.Yalniz gidiyorum bunun icin de ayri kavga ettik neyse..Ikimizin gitmesi butce acisindan cok masrafli olacak o da aksam bana bilet almis supriz yapti adamin burnundan getirdim.Kafam dagilsin diye dusunmus ama onu burda birakip gitmek de hic icime sinmiyo oyizden cok da sevinemedim

Benoss okadar gitmissin bari yiyeydin kizzz
Gultepede hatunu fena benzetti kayni
Iyi oldu umutsuz ask hikayesi gibi gostermediler bari ahlakksizzzz

bu gültepede oynayan kadın hani şu zengin olan varya meziyetin ablası diyeyim onu daha önce herhangi bi dizide görmüş müydük
Muhtesem yuzyilun baslarinda valide sultanin gencligini canlandiriyodu
Yani hatun gencligigni hayal ederken bu kadin oluyodu gercekten de benziyo zaten

bugün türkiyenin maçı yok baskette ama gs Arsenal maçı var
kız iyi dayanıyorsun haa valla ben özlüyorum bi yere gidersem yada gönderirsem ama sen mecbursun sonuçta gurbettesin
Nebahat çehreye çok benziyor şimdi hatırladım evet onun gençliğini oynamıştı soyadından dolayı zeki alasyanın kızı sanmıştım ama değilmiş

Ben de ozluyorum canim da napalim olmuyo oyle heryere beraber bazen boyle vukuu buluyo durumlar napalim
Zaten bukez kisa kalicam bi hafta falan cok uzun surmez.
Buarada kv gilin haberi yok

Ben o kadını ıhlamurlar altında dizisi vardı orda severdimmm

yelizimm gözün aydınn ailenin yanın gidiyosun ama bence bütçe zorlansada bayram yanii eşin gelmeliydi karısının ailesiini ziyarete beklerler onlarda

dizi çok güzel yaaa bu arada gülümserin gerçek kocası hastaneye getiren adam

Benoşummm yarındı dimii yolculukk olsun kız yemesenizde havası yeterr gezdiniz ya iyi gelmiştir aynen artık soğuk keyif yapılmıyo öle saatlerce deniz kenarında :))

İnsallah trafik olmaz yaa çile baslıyor yinee :)

Ayva çıktımı kızzz nerden bulacakkk şimdii sanki görmüş gibiydimm ama ayşede varmıki acep
soğan daha mantıklı sanki 4 mevsim 7/24

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…