Ağlayakta gözden mi olak???

Ayşemm şimdi baktımda zeytinyağı, kudret narı, bal mumu ve kantoron yağı en etkiliymiş canımm inşallah çabuk geçer yaa emdikçe daha düzelmezki daha ağrır sanki

Bu arda yelizimin heep dedği elma yağı adet sancılarına çok iyiymis yaa ben acaba asılamadan önce karnıma sürsemmi
Bide elmaa yağını kilodunuza pamukla koyun yatın demis birii hamile kalırsınızzzilginççç

Kiz ayva vardir herhalde marketlerde buyuk manavlarda mevsimi sayilir artik gerci az daha var ama
Kiz o bebekler icin gaz sancisi icin

Evett öle demişti minik ayaklarının altna sürülüyo dimii
Geçen asılama konusunu okurken gördüm yazmıslardı amaa

Neee öldümüü yok kızz ölmezzz ben son sahneyi kaçırdımm öldümüüü yani

Hiç inanmıyorumm senaryoma göre öle gösterip yaşar kadın yoksa kocası öldürcek çünkü

Benos uyumustur yelo hazirlik yapiyordur ayse omerle ilgileniyordur senle bende bos gezenin bos kalfasi

Haftaya kv gelirse bende cok giremem artik ararsiniz beni
sadettin kimdi kiz gulumserin sevgilisi mi yarim yamalak izledim diziyi cunku

Yooook üfürükçüüü milletin karısının ırzına geçen

Evet yaa alıp olur tabii ama gündüz çalısıyorum ayağına girersin yaaa
Bayramda hiçbirimiz giremeyiz zatennn

Tamam simdi hatirladim sadoyu pis irz dusmani
Siz bayramda gidiyor musunuz kiz bak seni hic sormadim

Biz izmire gitmiyoz bu defa
ilk gün bizimkiler kurban kesiyo ordayız kabir ziyaretleri eşimini teyzesinin ve ananesine gideriz gerçi arefe hallederiz onları
2.günde bozcaada kısmetse bakalım balayımızı orda yapmıştık sosyalim ayrı bi yeri var bizim için çok seviyoz adayı hava güzel olursa gökçeada ve troya gezecez

Kız gelemedim gelincede doğru dürüst yazamadım

Bavulu hazırladım evi toparladım yattım yatmadan okuyum dedim

Yelizin değerlerine bile yorum yapmadığımı fak ettim bavul hazırlarken
Yarın inşAllah güzel sonuçlarla gelecek nedense bana değer farkı olur gibi geldi ikinci ve üçüncü günde..

Bu arada bana doktor verdi ya bi ton kan regl ile alakası yok dedi

Fundam sizin tatilde güzelmiş kız en iyisini yapmışsınız .

Ben uyuycam hemn sabah 6 da ayaktayım çünkü
İyi geceler canlar

İyi uykular canımmm sağoll çok hatırlısın cansınn görünmeden yatmıyon anlamadım kan regl ile nasıl alakası yok ama yarın sölrsinn
Haa adet zamanı olmasına gerek yok demek istedin herhalll

inşallah yelo yarın güzel haberler veerirrr
sonra senin değerler herşey güzel olacakk geç olacak ama güç olmayacak inşallah bu defaaa sosimiz doğumunu yapacak çok rahat miniğini alcak çook güzel olacak herşey :)

Kızlar şimdi okudumdaa makaleden
dr un el kabiliyeetide çok önemliymişşş bu aşılama ve tüptee yani benimki canımı çok yakmıştı katater yerleşirken kötü oldum yaa
bu dr un eli çok hafif mesela bide uzman ayy insan umutlunıyoo beee

Hadi bakalim fundos bazcaada falan iyi gelir sizede bu tatil
Benos iyi geceler yarin icinde iyi yolculuklar
Umutsuz olmaz fundos benim sizden yana hic umudum tukenmedi
Bu arada bende hercan sizabilirim gelenlere iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…