Ağlayakta gözden mi olak???

İnsan korkuyo be sosyalimmm
Bende bendee hadi yatalımmm canommmm
iyi uykularr tatlı rüyalarrrr

Kizlar hazirlik yaptim giremedim bavul banyo vs anca bitti biz de 6 da cikacagiz once hastane ordan ucak 10.15 de sabah
Bukez oglen antalyada olacagim ordan en zor kisim antalya kas arasi o yol insani yoruyo sadece

Fundam haklisin annemler de neden gelmiyo madem sen de gelmeseydin dediler valla
Ama ben evi cok ozledim.Kisa mesafe degil ki esimle ugrayip bi gece kalip donelim gittik mi o da benle 10 gun kalacak yapamiyo kizlar orda arkadasi yok cevresi yok ben hep annemle kizlardeslerimle yenge vs ile olacagim adam benle evde oturmaz disari ciksa tek basina dolan dolan babamla da malum anca evde sohbet
Olmuyo yani yakin olsa tabiiki gelmek zorundasin derim ama boyle ben cok uzun kaliyorum o bide sevmiyo baska evde kalmayi banyo wc cok strese giriyo
Tabi bi haftasonluguna gitmeye degecek kadar yakin olsaydi ankarada yasiyi olsaydik mesela gelir donerdi ama burdan zor canim napim
Her sekilde aklim biyerde kalacak bari oraya gideyim kafam dagilsin
Sabah yazarim size opuuorum

Buarada sosim benim de haberim yoktu ginduzden gidecegim konusunda oyizden kv gilin haberleri yok dedim
Firsat olmadi yani ben gidiyorum demeye o anlamda soyledim :)

Aynen canim giris falan istemediler tup bebekteki kadin istedi butun tahlilleri sistemden.hemen yan odada da kan aldilar.
İsini bilen yerde hersey cok kolay gercekten bi saat sonra da esim sonuclari alip dosyaya koyacak
Benim dr sehirdisindaymis dosyayi ben gelince getirin dedi
Haa ayrica dosyayi teslim ettikten sonra nekadar bekleriz diye sordum dosyayi hocaya verirsiniz beklemeniz gerekmez ilk adette baslarsiniz dedi cok sevindim
Baksana heyet meyet beklemek gerekmeyecek gerci benim dr tup bebek
Bolumu baskani ondan herhalde kolay cikiyo rapor
Bu tahlillerden baska iki fotograf nufus kaydi sgk belgesi bide evlilik cuzdani fotokopisi baska bisey yok istedikleri :)

Günaydınnn kızlarrrrr
yelizim iyi uçuşlar şimdi alandaa kalabalıktır sıra olmaz inşallah yetişirsin uçağaaa

evettt kolay oluyor bana baksanıza ne kadar sistemli oldu herşey ilkgün gittim meraba ben tüp yaptırmak istiyorum kimliğimi aldılar kayıdınız oluştu şimdi kanlarınızı veriin dediler :)
Evrakları tamamlayın tamammm en güzeli direk böyle bi klinikte yapmak zaten yaa
Bide ben dün okuduklarımdan sonra biseye karar verdim erkek dr daha iyi bu konuda :)
Yelizim hadi hayırlısı insallah dönünce hersey çok güzel olacak veehemen baslayacan

Cok sevindim yelizim senin adina islerinin yolunda gitmesine ohh be rahatladin insallah bundan sonrasida boyle olsun
Fundos ne yapiyorsun
Ben 6 da kalktim haberleri falan izledim sonra uyuyayim dedim esimin yatagina gectim cocuk odasinda 2 katli ranza vardi onlari ayirdik 2 yatak oldu birinde kv birinde kp uyur diye neyse o odaninda uykusu cok guzel oluyor cunku disinda siyah cam balkonu var iceride perde yani gunduz saatlerinde bile gece gibi uyumusum esim aramis mesaj atmis ben duymamisim tabi gozumu bi actik bi bebek aglanasi feryat figan ama bizim yan komsunun torunu olmus 1 haftalik falandir simdi acaba bi gitsem mi hem ben dr um ameliyat etti ya merak ediyorum detaylari nasil oluyor falan diye hediye ister mi giderken

selamm canlar..

Yelizim bitti gitti bak ne güzel 10 dk da halletmişsin, hastaneden hastanaye bu kadar fark çok ilginç gerçekten,
İnşAllah sonuçlarında güzel çıkmış olur sende iyi bi tatil yaparsın..

Sosim öle uykunun da tadı bi başka..
Bence ilk kez gittiğin için gerekir hediye sonuçta ayıp olur kız

Anammm hava cok sicakkk
Antalyadayim
Sonuclarim gayet normal cikmis kizlar sadece tiroid yine 3.4 cikmis.o da normal degerlerde ama gebelik icin 2 civari oasi uygunmuş benimki dalgali tiroid bi artip bi azaliyo baksaniza
Neyse onemli degil demis dr zaten baslayacagimizda yine yapicaz ona gore degerlendiririz demis telefonda soylemis de esim
Oyle iste.Akdeniz havasini ozlemisimmm

Buarada o yuksek cikan degerler dunkunun yarisi hep.
Yani ya labaratuarda sorun yada 2 ve 3. Gun fark ediyo.
Prolaktin 49 du dün bugun 16 bukadar dusmez herhalde bi gunde hormon
Sosim seni cok iyi anliyorum ben de cok usenirim biyere olmadik zamanda dolmusa binmeye falan

Benosss
Findikkk

diğer değerler neden öyle anormal çıkmış o zaman
tiroidden hiç korkma gebelikte bile kullanabileceğin ilaçlar var
Antalya havası mı ayy çok nemli değil mi

Cok nemli cok sicakk ustumde kot altimda bot elimde deri ceket kizamik cikarmak uzereyim
Ama ozlemisim yani o ayri
Otogara gidiyorum orda kizkardesimle
Bulusup 4 saatlik kaş yolu seruvenine baslayacagiz :)

sen türkiyenin en doğusundan gidiyorsun olacak o kadar
benimde hayalim valla sahil kasabasında yaşamak tayin istemeyi bile düşünüyorum yani tabii daha erken az daha çalışmamız lazım burada

Oohhh hayat sana güzel be yeloo
Değerlerine de sevindim..

Kız sosi bende küçük bi yerde sahile yakın nüstakil bahçeli bi evde yaşamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…