Kızlar yaşadığımız stresi anlatamam
Ne güzel geldik yemek yedik bekliyoruz bandırma iptal dediler hava koşullarından dolayı..
Biz tutuşmaya başladık bizimde iptal olur mu diye tam resim koyacağım anons bizim saatte iptal
Kaldık mal gibi, millet üşüştü yetkili yere bağıran çağırana ağlayan zırlayan her tel var.
Hemen otobüs bakmaya başladık yok heryer full ek sefer koymuyo ido millet zaten ona isyan ediyo hiç bi vasıta yok nasıl gideceğiz diye
Eşim bi ara gidelim dedi bnde paralı şarjlara teli taktıydım dedim bari az biraz dolsun.. O sıra yalovaya ek sefer koydular dedik bursayada konur bekle :)
yok olmadı tam o saatlerde bursa feribotu kalkacak bizimki küçük ido olduğundan iptal oldu bu büyük arabalı olan gidiyo..
Bende bilet sırasına geçtim hani ek sefer gelirse alırız diye.. eşimde kavga edilen yerde bekliyo tetikte
aradı beni kalkan idıya kaçak binelim mi diyo..
Bnde dedim almazlar neyse kapattık bi daha aradı çabuk gel koşarak gittim millet idoya binmek için geçmeye çalışıyo kızın biri demirlerden atladı görevli napıyosun diyo kız rahat bi şekilde hiç kusura bakma mecburum dedi diğer taraftan millet geçerken ben eşime bağırıyorum hayatım koşşş
Normalde bilet okutarak demir atıyo ama bu kez öle değil ben geçtim eşim okutmadan olmaz dedi ben ne okutması gel sen hadi modundayım koşarak gittik bindik
Bide şansa yer var oturdukta toplasan 100 kişi kadar kaçak yolculu seyahatteyiz
Allah tan şansımız varmış uoksa kaldıydık
Çok uzun oldu özür dilerim detaylı anlattım biraz