Ağlayakta gözden mi olak???

Ay ben öldum uykusuzluktan daha yeni yataga girdim
Sosim benim toxoplazma IGg testi pozitif cikmis
Bunun anlami da enfekte oldugu bagisikliginin oldugu anlamina gelir diyo bazi yerlerde
Bazi yerlerdeyse test surekli tekrar edilip deger artişi var mi kontrol edilmeli diyo

Yelizim benimde anti toxoplazma igm negatif cikmis dr bi sey soylemedi seninki de igg ya pozitif cikmasi bu hastaligi onceden gecirdigini gosterir bence sorun yok canim
Gunaydin bu arada kizlar

Günaydın kızlar

Sısim biz bileti bu pazartesi almıştık geç kaldığımız için fiyatı yüksek oldu..
Ben raporluydum ya konuşamadım iş yeri ile o yüZden bide otobüse göre normal fiyatı..
Zaten biz bedava binmiş olduk
Para iadesi alabilecek durumda olduk yani fiyatın artık bi önemi yok

Yelizim ben değerlerden hiç anlamadığımdan yorum yapamıyorum. İnşAllah kötü bişi değildir..

Hava burda buz gibi yaw donuyom ben :)

Vayy para iadeside alacaksiniz haa uyaniklar sizi tc lerinizi gonderin sizi sikayet edecem
Burada hava guzel ama ev daginik hazir benimki evdeyken toparlayalim biraz ortami

Yok almak istemiyoruz geldik sonuçta. Sadece yapılan muameleye karşı alıp zarar etmeleri için almak isterim ama boğazımdan geçirmem o para çıkar benden kat ve kat. bi fakir çocuğa dikenciye falan vermek isterim yoksa işim olmaz. Ayy bide kim gidicek tekrar oraya

Dikkat et canım kolay gelsin..

Selam canlarrrr
Sosim sagol.evet anladigim kadariyla oyleymis de ben nezaman kapmisim da bagisiklik kazanmisim onu anlamadim lenf bezlerinde buyume ateş vs oluyomus bi donem evet lenf bezlerimde buyume olmustu hatirliyorum ama hic kan tahlili yapilmadi bunun icin
Olmasa şaşardim zaten

Benosum zaten iptal edildigi icin mecburen verecekler bi siz degilsiniz ki.yuzlere insan da magdur olmuş sonucta

Burda hava cok guzel
Disari cikicam birazdan annemlerle.Pazara gidicez sonra da denizkenarina kacarim

Merhabaa canlarimm
Benoss cok guldum size neyse sonunda galip gelen taraf siz oldunuzz:)

Yelom o tahlili bende oyle biliorum. Tahlillerini hepsi tertemiz cikarda ilk adetle hemen tupe baslarsiniz insallah
Ohh ne guzel pazara mi gidiosunuzz,cok zaman oldu pazara gitmeyeli.benim yerimede gez. Evde durmayin ztn. Temiz havayi icine cek bol boll..

Findikk siz ne zaman cikiodunuz yolaa. Bozcaadayada asigim yaaa. Eski gunlerim gelio aklimaa. Ahh az yurumedik o adanin dar yollarinda..

Sosim sen nasilsin 36 oldun mu : )
Bak yeni bisey ogrendim. Humana cayi gazi arttirdigi gibi annedeki gazida aliomus. Esime hemen dun aldirdim. Icmeye basladim. Bakalim faydasi olacak mi.
Birde rezene anason kimyonunu aldin mi.

Selam canişkolarrrr
humana sütü artırıyor kızzz
bizde aşığız ayşemmm ama hava kötü gibii
canım biz şimdi kabir ziyaretlerimizi yapacazz ananesini filan alıp eşimin
karşıyada götürmüyoz hastaymış anane asl3nda mezarlığada götürmek istemiy4z ama durmazz kızını görmek ister
yarın annemlerin kurbanı var orda olcaz trafikte bitmiş olur diye bi geceliğine düşünmüştük bakalım anlık karar verecez yani atlay3p gidecez

Yelizimmm insallah ciddi bi sorun olmaz test sonucu ama sen simdi takılma onlara suanın tadını çıkar
Benosuumm sosyalimmm hepinizi öperimmm

Ayy yanlis yazmisim sutu arttirdigi gibi yazacaktim

Hosgeldin fundosunm
Ananenize Allah sifa versin cnm
Ya havalarda belli olmuoki bi iyi bi kotu
Ins. Acarda sizde rahat rahat gidersinizz

Aysem hosgeldin nasilsin bebisin nasil
35+ 5 olduk bugun aysem rezene kimyon falan dedigin bi karisim mi yoksa ayri ayri alip karistiriyor muyuz
Fundos senne yapiyorsun kiz gezenti

Sosimm humananin rezene kimyon karisik cayi var canimm
Kizlar kalan tahliller de cikmis bugun hepsi gayet normal oladar mutlu oldum ki anlatamam ozellikle bikac tanesi cok onemliydi prolaktin Dhea gibi onlar da normal agridakinin yari degeri nerdeyse :)
Fundam gule gule kullan sacini
Brn de kuafore gittim bikac arkadasa ugradim herzaamnki yerde herzamanki masada denize karsi kahvemi ictimm
Simdi eve geldim annem pişi yapiyo paçalari sivadim doggru bahceye
Aysemm benosumm siz de iyisiniz insallah aksam okuycam gecmisi sadece son sayfayi okudum
Hepinizi opuyorummm

Yelizim değerlerine sevindim

Şu mübarek arefe gününde rabbim bizlere bana, fundaya, yelize ve twine sağlıklı, sıhhatli, eli ayağı düzgün hayırlı bebişler nasip etsin inşAllah.

Sosime ve ablama sağlıkla sıhhatle bi avazda doğum nasip etsin inşAllah..

Bu arada ablamın bebişi kız oluyo. 3. Kızı çok mıtlu oldum erkek olsada sevincektim ki erkek istiyodum kızı duyunca çok sevindim

Ayşem senin de bebeğini sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip olsun inşAllah..

Zahideyi izliyodum programda şehitliği gösteriyo dayanamadım oturdum ağladım

Yelizim saatler olsun gule gule kullan artik kuaforde ne yaptirdiysan degerlerinin guzel cikmisina cok sevindimde 1 gun arayla o degerler nasil bu kadar farklilik gosterdi onu anlamadim
Kiz humana bi marka o zaman dur ben su humana isini bi cozeyim
Benosum dualarina tum kalbimle amin dlyorum
3. Kiz mi geliyor ablana oyy ne guzel Rabbim saglikl sihhat versin darisi basina artik
Sehitlik dedinde unideyken canakkaleye gittik sehitlige kiz ben agla agla geberdim nasil bi atmosferi var oranin oyle
Bu arada evi sil supur toz al alisveris yap derken cok yoruldum simdinbi makarna bide karnibahar yogurtlarsam
Benden iyisi yok haa bide bulasiklari toplamak lazim

Kızzz senin koca gitti mi

Anam makarna can da karnıbahar sevmem ben..

Bende senin duana içten aminn diyorum.. Evet 3 cimcime geliyo o değil benim kızım olaydı sıpanın kıyafetleri neyim benim olacaktı artık o şansıda tükettik
Ablama diyorum ki çok şanslı kıyafetleri hazır diyo ki ben ona garibim eskilerle büyüyecek şansı yok diyorum

Ayy ben çanakkaleye gitsem benimde halim o olur kesin tv başında ağlıyosaam o atmosferi düşünemiyorum çokta merak ediyorum

Yok pazar gunu gidecek beni bu halde birakmak istemiyormus evde yalniz pazarteside donecek anasiyla
Ben severim karnibahar brokoli ispanak ve pirasiyi sevmem bende
Yazik kiz minnosa 2-3yeni kiyafette alsinlar psikolojisi bozulur sonra
Canakkaleye gitmeni oneririm cok guzel bi yer ben cok seviyorum ama kisin gitme sakin bi tarafin donar

Sosimmm masallah 36 olmussunn
Canim benim k.valide aktardan kimyon anason ve rezene almisti. Suyu kaynatiosun hepsinden 1 cay kasigi suya atiosun. 10-15 dk demlenmesini bekleyip hopp iciosun.he birde humananin 3 lu karisimi var. Ama bana sorarsan aktardan dogal halinde alip yapmak.

Benosum dualarin icin amin diorumm Allah razi olsun.
Rabbimm seninde tum gonlundekileri versin insallahh

Yelomm cok sevindimm tahliller temizmiss.senden foto beklioruz amaaa
Icimiz acilsinn

Sosimm fotolarina bayildim. O ne tatlilik kiz masallahh.

Fundosss saclar nssi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…