Aysem kimyon toz olandan mi yoksa islenmemis olanindan mi tohum olarak mi aliyorsunuz
Evet canim 36 olduk yalniz midem cok fena git gide kotuye gidiyor ve belim inanilmaz agriyor artik sona yaklasiyoruz diyorum
Fotolar begenmene sevindim senin minnosta cok guzel yatmis poposunu isirasim geldi
Canim kimyonun islenmemis hali olacak. O daha iyiymis. Onu sadece aktarda bulursun ztn.
Humananinda still tea evet cnm. Bak bugun omer sakindi cok sukur. Humananin mi etkisi oldu acaba.
Artik cok normal sosim. Cok yorulmamaya calis. Zaten asil bundan sonra baslio hersey. Neyse seni cok korkutmayayimm. Mide yanmasina en iyi rennie nin surubu. Ama dogumdan sonra mide yanmasi tamamen gecioo.
Hadi son haftalarinda cok agirlasmadan gecsin insallahh
Tamam aysem aktardan alirim o zaman, insallah omer hep sakin olur bundan sonra sende cok yorulmazsin
Cok sukur oyle aman aman bi agrim sizim yok ama son haftalar agir gececek dedigin gibi artik onada katlanacagiz hersey bebis icin pazartesi kv gelecek ya artik o kadar yorulmam aysem
Aaayyy ne fotosu hemen bakıyomm yeni girdik evee
Saçlar siyah resmen aysem
Benosummmm duaların için allah razı ıolsunnn bende tüm kalbimle katılıyorummm
3 kız yeğen ayy ne tatlıı bizim gibii bende 3 numaraaa kızkardes candırrr biz çok mutluyuz en güzeli 3 kız kardess
yok kızz hamilelik önceside kilo almamak lazımm zayıf girmek lazımm anam kalayımda ağlıyım mide yanmasındn
Demin zaten kıl etti yine birii yok tembelmişim artık yeter diye azarlıyo bide dedim 6e diyo canımı sıkıyorsunki istediğimizi biliyorsun tembellikle ne alakası var lütfen bu konuda yorum duymim artık sonrada öpüp popomu sıkıyo gönül almaya çalışıyor Yerim seni cadıı diyo siz mutlusunuz yaaa olur elbet hah şimdi sölersinn azarı yedin diyom nasıl gülüp yanağımı sıkıyor bu dediğim 58 yaşında komşuu frenliyemedim kendimii neyseki samimiyizde alınmadı
Tvinimizin çok selamı var kızlar hepinizin bayramını kutluyor
Çok özledik seniii cankız