Ağlayakta gözden mi olak???

Son 4 haftaa:) bakalim bidigin zamanini bekleyecek mii
Istahin acilmasin daha iyi sosii,dogumdan sonra aci gerceklerle karsi karsiya kaliosun cunkuu:)
Benossumm gez gezebildigin kadar,keyfini cikarrr
Benim misafirler gelmek uzere. Evi topladim biraz. Yalniz cocuk olunca daha duzenli olunuomus kizlar. Her uyuduugunda bi is yapiosunz cunku:)

Kız sen bize sarda biz buraya saramıyoz o ne olacak
Eee koca aileyi görünce eşi unutması normal

Ayşem eve her an misafir gelir korkusu diyoruz biz ona :)

Canlarimmmm
Okuyorum arada begenmeye basliyom bisey cikiyo yazamiyorum
Benosum iyi yan gelip yatmalar
Sosimm Allah kavustursun esin gitmis kv de gelince artik dogum bekleme moduna tam gecmis olacaksin
Findiktan ses cikmamis gittiler mi acaba

Aysem omercik ger gecen zaman daha sakin oluyo galiba senin de gelişlerin sıklaşti masallah Allah nazardan saklasin daha iyi olur insallah

Biz de kardesimin bebeginin resimlerini elden ele gezdirerek geciriyoz bayrami hele babam elinden dusurmuyo diyebilirim
Kardesim cok buruk burda olanadigi icin ben de gecen bayram oyleydim
Hava cok guzel burada bide tatil ya inanilmaz kalabalik plajlarlar tiklim tiklim dolu
Şu ziyaretler bitsin de ben de gidecegim
Yalniz getirmedim yanimda bikinimi cocuklarinki de olmuyo bana ust olarak yani donla mi girsem naapsam

Buarada dunyada ilk rahim nakli olan kadin dogum yapmis
Dogustan rahmi yokmus ve menapoz olmus bi kadinin rahmi alinip nakledilmiş zamaninda
Allahim nelere kadir ya baksaniza dogustan rahmi olmayan bi kadin bile cocuk sahibi oluyor gercekten umut kesilmemeli hicbir zaman

Size suanda oturdugum terastan bi manzara armagan ediyorum
Yazdim ama yukleyemedim net cok zayif
Bu yazdigim gidecek mi o da mechul :)

ayşem 36 yı bi bitirsek herhalde kuvöze falan ihtiyaç duymaz artık bebek olan evde tabiki düzen olmaz ayşem gelende zaten temizliğe falan bakmamalı bence
lazım olduğunuzda zaten buralarda olmazsınız benoş hanım anca gezin zaten

sağol yelizim yarın öğleden sonra gelir artık kavuşuruz
keşke kardeşinde gelseymiş ne güzel olurdu hep birlikte eksik kalmazdınız
donla mı denize gireceksin yok artık bari beyaz olmasın
o haberi bende duydum ilk akdeniz ünide yapılmış ama bebek 8 haftalıkken kalp atışı durmuş bu yapılan 2. si isviçredenmiş sanırım

yeloo o ne güzel bi manzaraymış tadını çıkar benim yerimede

Sosim icini ferah tut erken dogum aslinda cok sık gorulen bisey degil bide erken dogum sinyallerini onceden verir senin cok sukur oyle bi sorunun olmadi hic masallah sen dusunme oyle seyler
Cok gelmek istedi sosim ama bir aylik bebekle zor olurdu yol biz de sık sık goruntulu konustuk ama o bebek buraya gelse herhalde parcalayacaklar
Oyle bi sevgi seli varki anlatamam bebek insanin hayatini cok degistiriyomus bizimkilerin burda konusmalari bile hep onun uzerine ahh bi gelseee
Benoss geliyo gene arada findiktan ses yokk

Daha yeni girdik otele duş aldık hoop yatağa

Yelizim manzara sahane kasa bayıldım zaten biliyosunn ohhh sefan olsunnn canımm
Sosyalimm esin sağselim kazasız belasız anacığını als4n gelsin insallah
Doğum yaklastı canımmm heyecan doruktaaa
Aysemmm bitmedi misafirin ha
Benossss götür sarmaları kavurmalarıı gerçi sen çok yemezsinn ben dünbi tabağa bi ağzımaa
Amann kızlar artık bundansonra böle tatil yok yaza kadar o yüzden gezecez napacazz

İyi yapiyosun fundosum benim butun yazim aman şunu da halledelim bunu da halledelim derken heder oldu birdaha Allah saglik sihhat versin önce ama koca bi yazi bukadar boş gecirmiycem
Gerci benim tatil anlayisim kardeslerimin yanina geleyim oturup sohbet edelim beni en cok mutlu eden ortam bu oyle baska biyere gidip esimle basbasa tatil yapmak bana nezaman cazip gelecek merak ediyorum dogrusu

Gunaydin kizlar
yine kalktik 5 de biraz uyku verin bana
Hepiniz horlaya horlaya uyuyun bakalim
aysecan sendemi uyuyosun kiz
ben cok bosladim burayi
giriyorum okuyorum tam yazacagim ciyakliyo bizimki kiskaniyo kesin sizi
unutmayin beni

Günaydınnnnnnnn
Esim simdi yazdığımı gördüü ohhh bana 2onaydın yok onlara var dedi gülerek
Lizom unutulurmusun kızzz arada iki kelime yaz biz çok mutlu oluruz ama unutmakmı asla doğuma bile beraber girdik kızz aslaa
Doğum gonün tekrar kutlu olsunnnnn

günaydın kızlarrrr

erken doğum falan yapmam canlar ben çünkü hiç ağrım sızım yok sadece uzun süre ayakta kalınca belim çok ağrıyor o kadar
bugün misafirlerim var izmirden halamlar gelecek kv gelecek çok giremem canlar
öpüyorum herkesi

Bende öpüyorummm sosyalimmm gelen gelsinn çok ayakta kalmak yorulmak yokkk

Senin ve oğluşun için hangisi hayırlıysaa ve sağloklıysa o olsun inşallahhhh canımmmmm

oyy fundoş cansın sen cann
bi yemek yapacam o kadar başka bi şey yapamam zaten yemek dediğimde çorba pilav bide yanına sulu bi yemek uyduracam geri kalanıda onlar yapsın

wi-fi olan yerlerde yazarsın sende bize denizine gir güzel tatilini yap

Sagol fundosum bu dogumgunumu hic begenmedim ilk defa supriz yapilmadi
benimde tatile cok ihtiyacim var adalar nasil ben ist bile bi kere ustunkoru gezdim hic bilmiyorum hep gitmek istiyorum ama bi gunde gezilmez diye goturmuyo esim.siz anlatin bari

Selam kizlarrrr
Fundamm gir tabii denize firsatin varken

Sosim dikkat et kendine hicc misafir agirlayan havalarina girme koy elini karnina kenara cekil
Ben olsam oyle yapardim valla
Ben de disardayim annemle kizlar pek yazamiyorum hepinizi optumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…