Ver kiz sansi gunleri kacirmayin sonra küs :))Yok ona bugün o şansı vermiyorum hatta bi kaç gün içinde vermeyeceğim o lüskü dün tüketti :))
Cnm sende erteleme bnde kitle var sanki ins kotu bisi degildir
Cnm bnm sacimda cok gec uzar hem kivircik ta cabuk kiriliyo anladim cnm deniyeym bnde
Ver kiz sansi gunleri kacirmayin sonra küs :))
Hoşgeldiniz aramıza.. Rabbim hayırlısı ike tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin..
İlki kız erkek yaşı kaç acaba ?
Canım benim örme işi aklıma yattıda saç o kadar uzun değil ki( keşke uzun olsa
Canım şansı veriyorum zaten küsme şansını vermiyorum :))
Ben bu ay zaten hiç hissetmedim yumurtlamayı( bir ara incir yediydim ondan mı diyorum
dene canım dene ben çok faydasını gördüm, ben elimle muayene ettim kitle yok ama sol tarafta koltuk altına yakın sürekli bi ağrı varr aman neyse konuşmayalım şimdi bu konudan boş ver işte, ama sen git bana bakma
kız geleck bu ay o bebiş görürsün bak
peki balım sen en iyisini bilirsin tabii
teyzesii yer onu bi gelsinbu topicin uğuru var canım inşallah sende hamişler kervanına katılırsın bir an önce
Cnm bnm Rabbim mi soyletiyo inss hayirli saglikli melekler versn hepimize
ayyy bu hormonlar beni çıldırtacakkk
Niye kiz cok inip cikiyolr dimi
Olabilir cnm incir cok etkili bide prolaktini yukseltiyomus haberin olsun
aynen yaa bi yerinde duramıyorlar bu aralar en çok bhcg nin artmasını istiyorum ve bhcg ye yardımcı olan diğer hormonlarda artsın bebişlerimiz gelsin bir an önce
Sorma canım ya öleymiş.. Kendime belkide iyilik edeyim diye kötülük ettim kim bilir.. Bakalım bunu gelecek ay gösterecek ne yaptımhakkımızda hayırlısı.. Rabbim biliyo içimizi.. Zamanı gelecek inşAllah
Ay bencede bhcg artsin artsin dusmesinnnn hicc kat kat
Insallah tatlim bi yeri yaparken biseyi bozmayalm.bnde yumurtlama doneminde yedim gecen ay..
Bu ay da bal tarcin corek otu yedim
inşallahhhh
ayy bende ne deneyeceğimi şaşırdım
Insallah tatlim bi yeri yaparken biseyi bozmayalm.bnde yumurtlama doneminde yedim gecen ay..
Bu ay da bal tarcin corek otu yedim
Onu da yapacaktım ama be bilim olumsuzda şeyler okumuştum incirden bişi olmaz nasılsa az yiyorum ve de hazırlama derdi yok diye onu denedim olmazsa gelecek ayda tarçın denerim ne olacak :)) su kaynatmalı şeyler yapamam sabah çok erken kalkıyorum çünkü(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?