Ağlayakta gözden mi olak???

Cnm sende erteleme bnde kitle var sanki ins kotu bisi degildir
Cnm bnm sacimda cok gec uzar hem kivircik ta cabuk kiriliyo anladim cnm deniyeym bnde

dene canım dene ben çok faydasını gördüm , ben elimle muayene ettim kitle yok ama sol tarafta koltuk altına yakın sürekli bi ağrı varr aman neyse konuşmayalım şimdi bu konudan boş ver işte, ama sen git bana bakma

uzamaya başlarsa örmeye çalışırsın canım

Gidicm cnm ertelemiyim en iyisi..

Cnm bnm Rabbim mi soyletiyo inss hayirli saglikli melekler versn hepimize

Olabilir cnm incir cok etkili bide prolaktini yukseltiyomus haberin olsun

Sorma canım ya öleymiş.. Kendime belkide iyilik edeyim diye kötülük ettim kim bilir.. Bakalım bunu gelecek ay gösterecek ne yaptım hakkımızda hayırlısı.. Rabbim biliyo içimizi.. Zamanı gelecek inşAllah

Insallah tatlim bi yeri yaparken biseyi bozmayalm.bnde yumurtlama doneminde yedim gecen ay..
Bu ay da bal tarcin corek otu yedim

Insallah tatlim bi yeri yaparken biseyi bozmayalm.bnde yumurtlama doneminde yedim gecen ay..
Bu ay da bal tarcin corek otu yedim

Onu da yapacaktım ama be bilim olumsuzda şeyler okumuştum incirden bişi olmaz nasılsa az yiyorum ve de hazırlama derdi yok diye onu denedim olmazsa gelecek ayda tarçın denerim ne olacak :)) su kaynatmalı şeyler yapamam sabah çok erken kalkıyorum çünkü (

Cnm 4.gun basla 12. Gun e kadr kullan.ben sabah hazirliyodum aksamda yiyodum 1 tatli kasigi ye yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…