Ağlayakta gözden mi olak???

Bugün ben inanılmaz yoğundum belim benimde koptu..
Gelen giden bide dayımlar geldi ohh rv curcuna çok severim ama çok yoruluyorum o ayrı ama varsın olsun böle güzel.

Sosimm sende yorma kendini..

Benim içten içe adet sancısı gibi sancım var bıgün bakalım ne olacak

Selam canlar
Bende geldimmm
Iyiyiz sosim.omerle ugrasip duruorum. Bugun kakasini yapmadi biraz huzursuz.

Benoss bayram kalabalikla guzel oluo ztn. Sende keyfini cikarr
Yelocan sende ailenin yaninda keyfini cikar.
Siz izinlisin evinize donene kadarr:)
Findikk sizi cok kiskandimmdenizede gir kizz butun stresini orda birak gell:)

Ben geldimmm evimdeyimmm
Anam o ne yoğunlukkkkk
Arabayı geyiklide bıraktık 1 gece kalaaz diye karsıya geçmek 58 tl
Arabasız gidis dönüs 6 tl ne gerek var dedik hersey aynı yerde arabaya gerek yok zaten bi plajlar uzak oda lazım değil anammm ne iyi etmisizzz
Kızlarrrr saatbası kalkıyor feribot ve inanılmaz trafik biz çıkarken girenler çıkanlar saatlerce bekliyor biz ald4k çantamızı bindik ilk feribota hopp karsıdayız otoparktan aldık arabamızı çıktıkyola
Yalnız yollar yoğunlasmaya baslamıs oyalanmadan geldikkkk

Lizomm biz istanbul adalara gitmedik canım çanakkaledekii bozcaadaya önce sehitliğe gittik ordan geçip karsıya geçtik

Hoşgeldinn fındık evine..
En iyisini yaptınız ve ayşenin dediği gibi kıskanmamak elde değil yaw maşallah

Ayşemm yaptı mı peki ömer zor kız.. Biz neler çekiyoruz sıpa küçücük halinde napsın yazık yaa..

Evet bayram böle güzel walla. Tatili iyi ki uzattık.. Her gelen aa geldin mi diyo gelmeyip napacaksak

Tabii densizlerde yok.. Bi kadın geldi yıllardır ilk defa görmüşüm 6-7 yıl gibi düşünün. Tutmuş bana bebek yok mu neyi bekliyonuz elinizi çabuk tutun diyo orda boğasım geldi ama ne mümkün..
Hayırlısı dedim bu kez anneme diyo uyuz karı

Hoşgördük canımmm
Kız bende ilk günü benzer olayı yaşayıp anlattım yaa valla bozdum ben sölediğine pişman olduu
böyle şeyler insanı geriyor ve daha zorlaştırıyo durumu ama cahil insanlar hiç böyle düşünürmü
Elinizi çabuk tutun ne demek yaaa

İşte neyin ne olduğunu bilmeden konuşmak.. Güya iyi bişi yaptım sanıyo..
Hiç tınmadım bile sadece anneme ne diyon üzülüyo kadın işte.. O yüzden sinir oldum
Takılmamak en iyisi

Genşşlerrrr :)
Okudum da yazamadan ciktim yine arkadasim geldi
Kizlar burda annemler nasil tembihlediyse yakin cevreden kimse agzini acip bi soru sormadi valla normalde 6 ay once geldigimde akraba komşu falan ilk bebek soruyolardi
Haa bide o elinizi cabuk tutun lafi nedir yani insanlar nekadar cahiller sanki nasil yapildigini bilmiyoruz onlar soyleyince hatirlatmis oluyolar gibi
Yani yoksa bebek vardir bi sebebi belki istemiyoruz belki olmuyo sana ne demi niye burnunu sokuyosun

Benim kv ve gereksiz kizlari da oylelerdi sanki onlar her seferinde hatirlatmasa ben hicc bilmiyorum haberim yok sanki cocugun nasil yapildigindan gibi yok yatiyon mu yok kalkmiyon demi falan oyle konusuyolardi agizlarinin payini verdim sustular

Benosum da simdi hassas zaten olmadik zamanda cikar oyle densizler agizlarina carpasim gelir

Beni her goren zayiflamamdan bahsediyo sadece :)

Günaydın kızlarrrrrrr

amann ister istemez takılıp canımzı sıkıyolar ama ağızlarının payını alacaklar az kaldııı
Benosum annen bilmiyormu olanları sölemedinmi hiç

Tünaydın kızlarr

Canım söyledim anneme üzüldü ee bide üste böle densiz çıkınca kadın kafasını sallamakla yetindi.. Yoksa ben hiç sallamıyorum.

Yelizim annen ne yaptıysa en iyisini yapmış.. Sormasın kimse zayıflığını da boşver ben böle iyiyim de geç

Bende yiyom ha bire kilo alıcam

Yok kızz sen almazsın daha bünyen öleee
bende diyete girim diyorum yarından sonra ama zorrr
Çok değilll sadece 5 kilooo

Selam canlarimm
Oyle insanlarin agzinin ortasina kurekle vurucann

Kakasini yapti benoo, zeytinyagi her zaman ise yaramistirr:)

Findik o kurabiye cok guzellll,tarifini vereyim sizde yapinn. Ben nutellasini biraz abartmisim sadece

Yelomm bizim yerimizede yuz kizzz. Orasi sicaciktir simdii:) iyi yuzmeler sanaa

Sosicaninda misafiri geldi yogundur simdii

Fundaa ne usutmesi kizz yandikk

Aysem hisgeldinn
Ben de bakayim biara kurabiyene merak ettim :)

Super oturuyoruz karsilikli ama ben bi garibim surekli yalniz oldugum icin alisamadi daha
Siz geldiniz mi tatilden fundos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…