Ağlayakta gözden mi olak???

Kızz biz erken gelmedikki planladığımız gibi yaptık
2.gün sabah erkenden yola çıktık gez babam gez
dün akşamda geldiik bugünde dinlenmece yarın iş :)

Sosim benim icin denize girmek tamamen bonus oldu hic planimda yoktu cocuklarin bikinilerini giydim kucuk bide ustu cok komikti
Ama inanilmaz yanmisim hen normalde bugday tenliyim yanmam kizarmam direkt kararirim ama agrida artik beyaz tenli bi insana donustugum icin pancar gibi olmusum
Gidene kadar hergun giricem denize hava kapanmazsa tabi ayy nasil ozlemisim yuzmeyi anlatamam :)
Sosimm kv nasil kizz selam soylee :)
Benimkilerden ses yok buarada eşim gitmedi bu bayram ailesinin evine cok uzuldum ama gecen bayram cok israr ettim git diye babasi cok igrenc davrandi kabahatlisi ben oldum oyuzden bu bayram ses cikarmadim artik

Aaaa kimsecikler yokkkkk
günaydın
yürüyüşümüde yaptımmm geldimmm

Gunaydin kizlar
Omer 3 lu asisini oldu. Cok agladi
Ates cikmasin diye surup verdiler. Cok huysuzlanio
Dunde benim goguslerim sisti.ates yapti.
Cok kotu gecti dun
Sizler nasilsiniz

Ahh canımm yaa kıyamamm inşallah hemencik düzelirsinizzzz çok geçmiş olsunnnn
Ası ne için canım
Göğüs ağrısıda zordur yaa

Canım çok güzeldii oraya gidipte kötü dönmek mümkünmüü siinirleri alınıyo insanın :) yalnız heryer doluydu bizde bizim balayı otelimizin ç.kale merkezdeki oteline gittik. sahibi ordaydı tesadüf hemen tanıdı :)) hiç yer yok tabi adadaki otelinde bize zorda olsa arkadasının otelini ayarladı çok ilgilendi yoksa ç, kalede kalcaktık yalnız asırı kalabalıktı yani araç trafiği kötü bir görüntüü
Halbuki iskelede otopark var bırak bin

Cnm ben burdayim ama omer firsat vermio.bugun nasil gececek surekli huysuzz ins. Atesi gelmez
Bu arada verem dizanteri asisi oldu cmm.

Guzel gecmesine cok sevindim fundannn. Ayrintili yorumlarimi musait zamanda yapicam cnm

İnşallah ateşlenmez canımmmm tez vakiitte düzelsin yaa böyle hem o hem sen huzursuz oluyorsun ((

Takılıyorum ben aysemmm sen bana bakma oğlunla ilgilen vede sende rahatsızsın zaten

Benos gezmeye çıkmıs bol gezmelerrr
Soside anneciği ileee :))))
Yelo malum yüzüyo

Kizlar sabah 8 te hastaneye gittik simdi iceri girdim hemen size yazayim dedim cok sukur hersey yolundaymis ama kilosu bana az gibi geldi boyu iyi yalniz 3 kilo olmusuz bu arada 16 gunde sadece 350 gr almis kan degerlerim guzel ama yine enfeksiyon cikti tek kullanimliktoz ilac verdi dr haftaya persembe yine kontrol
Aysem cok gecmis olsun ikinizede insallah omerin huysuzlanmasi cok surmez ayy ben bile dayanamadim tetonoz asisina minicik yavru nasil dayansin goguslerinin acisida bir an once gecer insallah
Fundosumm benosumm yelommm sizler nasilsini gurbanlarr

Kızz çok şükür herşey yolundaymış işte taktın haa kiloya zayıf ama sağlıklı olsun boşver hele bi gelsin tosun yaparsın sen onu dert ettiğin şeye bak

Biberonu tencerede kaynatıyodu benim gördüklerim

Bencede onlar gelsin ben arkadaşımda görmüştüm kaynamaesnasında evet ucuda vardııı
Ama plastik değilmi bençce çok kaynamasıda normal değil gibii

Ben gidim bi çorba atim ocağa bariiii
Dün yoğurt mayaladım bu arada bol kızartma yapem
kime anlatıyosam

Canlarim geldimm
Biraz uyudu sonunda ins 1-2 saat uyurr
Fundamm tesekkur ederimm simdi goguslerim daha iyi cok sukurr
Bozcaada harika bi yer ztn. Huzur buluo insan ordaa. Fotolarinda harika cikmis bu aradaa. Kafani bosalttin simdi tedaviye rahat rahat baslayabilirsin.

Sosim merhabaa. Bebegin iyi olmasina cok sevindim.
Bu arada kiloya takilma. Tam net belli olmuo ztn makinede.
Bak mesela omer 38+4 iken 3200 cikti. Bigun sonra dogdu 3540.
Ki seninkininde kilosu gayet normal.
Zaten dr lar 3000-3500 arasina en ideal kilo diyolar.
Canim tenceeye icme suyu ve biberonu koyuyosun. Her parcasini. Birlikte kaynatiosun. Kaynamaya baslayincada 15 dk kaynat yeter.

Aysem yetistin imdadima
Insallah biraz uyurda rahat edersin sende
Kilosunu arastirdimda iyiymis hatta 200 gr fazla cikti
Biberonuda dedigin gibi yapayim o kadar arastirdim bulamadim benim kafama takilan biberon ucunu kaynatip kaynatilmadigiydi o da kaynatiliyormus dedigine gore cok sagol canim ha bide soguk suya mi yoksa kaynamis suyami koyuyorsun onuda bulamamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…