Ağlayakta gözden mi olak???

Soguk suya koyuyosun cnm. Birde temiz su olacak yani icme suyu.
Kilosu aynen gayet normal. Yalniz seninkininde boyu uzun 3500 dogsa bile zayif gorunumlu olacak. Herkes aa ne kadar zayif diyebilir. Hic takilma onlara. Bana oyle diyen cok oldu cunku.

Bu arada kizlar, bizim bugun evlilik yildonumumuz ama esim hatirlamadi aksamda bisey yapacagini sanmiorum

Aysem en azindan sen hatirlamissin bu sene ben bile unuttum kiz belki esin aksamina bi supriz falan yapar hic beli olmaz

Ayşemmmm benimkininde çiçek alma huyu yok biliyorsunnnn boşverrr ona sakın takılma çiçek almayan koca aldatmayan güvenilir kocaymış
Kız bunlar çok benziyorlar yaa öle aramaz sölemez benimkide ilan etmez ama yemeği es geçmezzz bide hediye olayını sevmez gider beraber ne istiyosan alalım der ama hatırlatmasam benimkide unuturrr sen hatırlatacan napalımbezimkilerde böle isteeüzülmee yalnız değilsin

Fundos benimkide kati olmuyor zaten muhakkak sulu oluyor takilma ona

Burda konusu var bugün baktımdaa küpşeker yada nişasta koyunca mayalarken katı oluyomuş kızzz onu bi denicemmm
Kızz sendemi evde yapıyon süt yoktu bizamanlar
en güzeli kızzz yap ye bollbol

Yok canim onceden mayaliyordum ama simdi sut bulamiyorum teyzem mayaliyor bu arada bende 5 kilo sute 3 tane kup seker koyup oyle mayaliyordum yinede sulu oluyor
Nisastayi denemedim ama

Haa şeker işe yaramıyor öleysee aman suluda olsa güzel eşim bayıldı
Yaa bu çanakkale domatesi gerçekten olay bi sos yaptım tadı rengi süper

Evet canım bizim yazlık yakın yaa saroz
traktörle gelir annemler yapar yazdan kışlık
benimki zaten ayran deliisi bol bol yaparım böbrekleremi iyii du gidim içim kızzzz

Gültepe bittimi kızzzz

Fundos ayni benim adami anlattin her ayrintisinlaa:) cidden cok benziolar. Yemegi asla es gecmez. Ama hatirlatirsan.
Bende ilk defa hatirlatmadim.

Yemegide yedik hala tik yokk
Neyse elime bi koz gecti. Bunu zamani gelince kullanirim.

Kiz c.kale domatesii sahane biseyyy. Ben 4 sene doyamadim onlaraa. Eve her gelisimde kilolarca getirirdim bizimkilere.
Gultepe bitmis mii aaaa

Selammm gelemiyorumm kusura bakmayın.

Okudum yazamadım bi türlü..

Ayşem kız nice güzel yıllarınız olsun ömercikle birlikte.. Hatırlamaması çok üzücü ama burnundan getirmesi güzel olur

Bende benim adama böle günlerde bana vazoda çiçek yerine saksı çiçeği almasının alt yapısını yapıyorum yazık paraya ne gerek var falan diyerek

Sosim kız anlattığınız tarifi kaçırmışım o ne ?

Fındıkk o diziyi bende merak ediyorum ne oldu ? Kanal d nin sitesinde de yazmıyo yeni günü falan
Ayrıca çanakkale domatesi gerçekten şahane.. Bu sene ben bişi yapamadım
Hep annemde ondanda getiremiyorum..

Yelizin tatile de bayıldım ne güzel biz donalım o yansın

Ayşemm sölemicenmiiiii ben dayanamamm tribimi atarımmmm
ben böle durumlarda kaşınma fundaaa çok şükür iyidir der iyi huylarını düşünür rahatlatırım kendimii
yaa ne bilimm şimdi doktorlar başlamış yaa yayın akışına baktım öle bi yazı varrr du bakalım belki bundan sonra başlarrr

Ayy sahii olayı tartıştık kutlamadık bizz aysemm bir ömür ayrılmasın ellerinizzz

Du bakalım benoşş bu diziden sonra başlar diye düşünüyom bennn

ķız yoğurt hakkında konuşuyodukkk :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…