Aret beye mi canım orasıda iyi duyduğum kadarıyla etrafımda gidip hamile kalan çok ama nedense bana bahçeci daha yakın geldi 10güne kadar gelicek sonuçlar bişey çıkmazsa daha adette olmadım zaten rahmin durumuna göre artık bu sy ya da bidahaki ay koyucak büyük ihtimal sarkıcak bidahaki aya bitane koyucak sanırım yaş küçük ve ilk olduğu için koyduktan sonrada rahimde bölünüp 2tane olabiliyomuşEvett orası iyiymiş bende tüpü taksim istanbul tüpte düşünüyorum
ne zaman başlancak peki sonuçlar ne zaman çıkar transfer ne zaman olur 2 tanemi transfer olcakk
Ohhhh en güzelini yapmışsın canım kendini böyle iyi hissediyosan ben tedaviye başlayasıya kadar çıkmak istemiyodum ama son zamanlar ordan oraya çok gönderdiler ben çıktım nasılsa çıkıcam diyeBu arada bende işten çıktımm))
Tedaviye iyi adapte olmak için daha dinlenerekstresssiz olmak yorgun olmamak içinve kus gibi hafifimmm :)))
Doktorum öle söyledi tatlım oluyo demek ki bitanesinin tutunması daha kolay falan deyince ben fazla ısrarcı olmadım açıkcası benimde yumurtalarım güzel toplandı 27taneHadiyaaa tek embriyo koyuncada ikiz olabiliyomu vayyy :)
Ama ilte birinden biri tutsun emekler bosa gitmesin diye ben iki tanede ısrarcı olacam
Ben ilk asılamamı avcılar hospitalde oldum olmaz olaydımmm ohss olup hastaneye kaldırıldım arastırmada yattım 3 gün çok fazla doz gelmis iğneler
Simdi süleymaniye doğum evinde tüp bebek bölümüne basvurdum sorun yok diye tüp yapmıyolar 2, asılama sartı varmıs ama uzman dr lar güveniyorum
Ben rapor alıp tüpe geçince aret beyin orda emre beyde düsünüyorum
İnş canım doktor düşüklerim olduğu için önerdi zaten girdik madem bu yola ne yapılması gerekiyosa yaptıralım diye yaptırıyoruz herşeyiAyy inşalah tutar canımm gelişmeleri yaz mutlakaa
en iyisini yapmışsınız tüp büyük olasılıkla tuutarr
Ama düşük yaşadın ya sen onun için bu araştırma iyi olacak
gebeliğinde iyi takip edilir sorunsuz yaşarsın inşallahhh
bizim sebepsiz yaa tüp yapmıyolar artık yapılacak herşeyi yaptık aşama aşama gidiyoruz herşeyin hayırlısı bakalım ne olacakkk
Ewet canım 2düşüğüm var normal yolla 2kere kaldım düştü son 2seneye yakındırda normalde hamile kalamıyorum o yüzden daha fazla beklemek istemedik sende mi aşılama yaptırıcaksın canımFundam bahcede oturuyorum disarda cekiyo az da olsa ama yine 3g yok
Kizz aynen dedigin gibi el becerisi kesinlikle aşilamada cok onemli
Hayirlisi canim ben cok umutluyum cunku senin oyle buyuk problemin yok bence ihtimal yuksek
Hem bak rapor şu bu da cok ugrastirmayan seyler oyuzden tupe de canini sikmiyosun basladiktan sonra gerisi geliyo ki insallah tupe de gerek kalmazz
Sbry ilk denemede neden pgt yapiliyor ki
Baya ileri bi aşama cunku o
Bi sorun var miydi onceden duşuk falan?
Hakkinda hayirlisi olsun insallah Allah emeklerinizi boşa cikarmasin
Hayirlisi olsun hakkindaEwet canım 2düşüğüm var normal yolla 2kere kaldım düştü son 2seneye yakındırda normalde hamile kalamıyorum o yüzden daha fazla beklemek istemedik sende mi aşılama yaptırıcaksın canım
İnş canım hepimizin tedavisi güzel bi şekilde sonuçlanır bencede doktorunuzu dinleyin kızlar sonuçta bizim vücudumuzu en iyi bilenler onlarSbry en guzelini yapmissin zaten o yontem sanirim cok az yerde yapiliyor biri de bahceci.belki de sadece orasidir bilmiyorum da.insallah guzel sonuclanir tedavin..
Fundam benim de akinti basladi iki uc gun sonra yum gunum ben de hep soldan yumurtluyorum kizz gunu gunune hissediyorum yani
Tedavi goren akraba varya o hep diyoki en rahat kisim tup bebek olayi diyo her ay yum gunu geldi iliski kacirma yok test mi yapsam stresinin yaninda hicbisey diyo
Ne bileyim biyandan bence de oyle de o test gununu bekleme suresi beni yaşlandirir yani eminim buna.bakalim yasayip gorcez herseyin hayirlisi
Annem iki embriyo icin israr etme sakin diyo doktor ne derse onu yap sonra ikiz gebelik zor gecer duşuk tehliken olur hic kalkma yat derler zorlanirsin keske israr etmeseydim dersin diyo
Hatta az once dedi :) biyandan cok cok hakli.biz istersek doktor kabul eder de bulaşmasak mi hic acaba diye dusundum
Yoksa biliyonuz cok istiyorum iki uc falan
Bakıldı canım bütün testler tamam rahim filmi histeroskopi bütün kan testleri şeker yüklemesi neler neler.. Doktorda şaşırıyo nasıl hamile kalamadığıma ama yapcak bişey yok en azından tüpte yapalımda yaptırmadık demeyelim sende en kısa sürede tedavine başlarsın umarımHayirlisi olsun hakkinda
Oyle bi durum varsa evet en guzeli daha fazla vakit kaybetmeden yapilacak en iyi yontemle tedavi olmak
İnsallah guzel sonuclansin tedaviniz
Ben yumurlama gunu falan takip ederken direkt tup bebege geçiş yaptim
Benim tuplerim kapatildi canim sivi birikmiş tuplerde mecburen kapatildi.buarada senin tuplerine bakildi mi?bu tuplerdeki sivi akışı olmasi da embriyoyu zehirliyormus oyuzden kapatiyorlar tup bebekten once
Ben de evraklarimi verdim artik nezaman hazir olursam ozaman tup bebege baslayacagiz hayirlisi olsun hakkimizda insallah
Sen nerde yaptırıcakdın canım tedavini araştırdın buldun mu bi yerYa aslinda ben de en cok ihtimal artsin diye diyorum da işte 9 ay evde yatarak hamilelik geciren de var cogul gebelikler zor bee bide kendim ettim kendim buldum demek var
Bence de bu tedaviler asla soylenmemeli zsten neden olmuyo diyip duruyolar bide tedavide tutmasa artik neler derler onlarin olumsuzlugu bize de yansir
Benim annem babam kardeslerim biliyo sadece en yakin arkadaslarim bile bilmiyo
Siz hariccc :)
İnsallah canimBakıldı canım bütün testler tamam rahim filmi histeroskopi bütün kan testleri şeker yüklemesi neler neler.. Doktorda şaşırıyo nasıl hamile kalamadığıma ama yapcak bişey yok en azından tüpte yapalımda yaptırmadık demeyelim sende en kısa sürede tedavine başlarsın umarım
Ben arastirma hastanesinde yaptiracagim ameliyatimi falan yapan doktor yapicak tup bebek tedavimi de Ataturk uni erzurumda canmSen nerde yaptırıcakdın canım tedavini araştırdın buldun mu bi yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?