Ağlayakta gözden mi olak???

Sbry insallah guzel haberler gelir embriyolardan ve transferin de gerceklesir..
Sosim ben de onu diyecektim hani ölmustu diye gecen hafta da izleyememiştim zaten

Aysem evet iciyo dikkat de ediyo humana da iciyo ayrica.Belki yapisaldır olabilir mi yani bi sebepten degil de

Resmen mala bagladim 27 ekim ameliyat tarihi
Suyum azalmis kizlar bol bol su ic dedi sabahtan beri agzimi bicak acmiyor

Kizlar
Bu sabah babam vefat etmis
Ölüyo gibiyim
4 de ucagim.gece ancak orada olucam

Yelomm allah ım sabır versin başınızı saolsun mekanı cennet oksun inşAllah.. Bende be diyeceğimi bilemedim

Kizlar
Bu sabah babam vefat etmis
Ölüyo gibiyim
4 de ucagim.gece ancak orada olucam

Yelizimmm inanamıyorumm çok köötü oldum şoktayım
nasıl olurböyle bişey hastamıydıı of yaaaa
Allah sabır versin çok zor ((

Sosim senin ameliyat tarihinin ne zaman canım?

iyiki gitmiş yelizim.. babacığını gördü. yoksa onun pişmanlığını yaşaması acısını kat ve kat artırırdı
Rabbim sabır, güç, kuvvet versin..

Sagol aysem amin canim insallah
Benosum 27 si sabahtan alacak bebegi 20 sinde ve 25 inde kontrol var
Bende sana katiliyorum benos yelo iyi ki gitti gordu babasini Allah sabir versin

şimdi yeliz havada..
ona yolda bitmez gidinceki halini düşündükçe benim içim ürperiyor çok zor ya çooookkk
Allah'ım ne verirse hayırlısını versin..
Hepimiz ölümü tadacağız. Rabbim sabrını versin.

Sosyalimmm o kadar üzgünüzki seni atlamışım çok ağladım kendimden geçtim çok genç önce torununu göremedi adam düşündükçe hıçkırıklara boğuluyorum yelizim benim çok zor

sosimm hayırlısı ile bebişiin sorunsuz kucağında olcak o günçok az kalmış 3. Erkeğimiz geliyor

Fundosum hic onemli degil zatan sabahtan beri bayagi kotuydum bide yeliz habet verince daha da kotu oldum cok uzuldum ne bileyim biz bile bu kadar uzulduysek yelizi dusunemiyorum esiyle gitmesi iyi olmus yalniz kalmasin bu durumda
Amin fundosum sagol guzel dileklerin icin

Sagolun kizlar
Ankaradayiz.antalya ucagi 19.50 de
Aklimi kacircak gibiyim inanamiyorum daha dun gece konustum hastaneyi sordu tup bebek isi ne oldu diye kizdi bana neden haber vermedin hastaneden cikinca diye.aksam iyiymis yemek yemisler tv izlemisler.Sonra yatmislar gece gec saatmis ama.
Sabah babamin numarasi ariyodu 7 de zaten ben uyuyamadim sabaha kadar cok sikinti vardi icimde.telefon calinca okadar emindim ki bu haberi alacagima daha acmadan esime babam dedim
Biliyidum icime dogmustu gittigimde hep onla vakit gecirmeye calistim gece gec saatlere kadar oturdum babamla sohbet ettim cok sikintiliydi iş olmadigi icin cok srresliydi uyuyamiyodu cok sigara iciyodu
Bayramdan once esime dedim kizdi bana soyliim de olmasin dedim icimden bi ses babama bisey olacak diyo ben gideyim bayramda beni gonder en azindan diye
Kardeslerim cok kotu durumdalar.Zaten sabah kardesim harclik almak icin uyandirmaya gidince farketmis uyur durumdaymis uykuda almiş Allahim babamin ruhunu.
Aklimi toparlayamiyorum iki gun once yanindaydim Ankaradan bahsettik ben hep gelirim ordan zonguldaga gecerim bundan sonra benim hayatta tek istedigim torunlarimi goreyim hep dedi
Her gin soruyodu kasımda gelir demi torunum ah simdi burda olsa suraya yanima yatirsaydim diyodu her gece bunu soyledi basucuna resmini koymustu.
Cocuklarimiz cok sansli dedim hep babam gibi bi dedeleri olacagi icin.hayatimda cocuklarla babam kadar iyi anlasan kimseyi gormedim cunku.Simdi cocuklarimin dedeleri olmayacak.Benim gibi...Zaten babam hep babasi cok genc yasta oldugu icin ben de genc olucem derdi.Dedigi gibi de oldu
Allah kalanlara uzun omur versin.Keske arabaya binerken bikere daha sarilsaydim diye kahroluyorum.cok caresizim ne yapicam eve gidince.ne soylicem kardeslerime bilmiyorum.
Tek bisey soyluyorum hep Allah ondan razi olsun.Kapi gibi aslan gibi 5 kiz yetistirdi..

Yelizim ne dicem okuyunca bilemedim vallaAllah kalanlara size ömür versin inş hasta olsa yatsa çekse çok daha zor inan ne diyeceğimi bilemediğimden yazıp yazıp siliyorum çünkü ne desek boş

Yelizim ahh be kuzum yapacak bi sey yok hepimiz bi gun olumu tadacagiz bazen diyorum ki keske hic buyumesekte sevdiklerimizi hic kaybetmesek ama bu mumkun olmuyor maalesef
7 gibi ben seni burada gordum dedim ki yelo hic bu zamanda uyanmazdi acaba uyku mu tutnadi diye yazacaktim sonra vazgectim
Torununu gormek nasip olsaydi keske kardesinde kotu hisseder simdi kendini
Canim benim istedigin kadar agla bagir kimseyi teskin etmeye calisma icini dok giden geri gelmiyor maalesef bol bol dua et babana keske yaninda olabilseydik amann su olum hic olmasa keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…