Sagolun kizlar
Ankaradayiz.antalya ucagi 19.50 de
Aklimi kacircak gibiyim inanamiyorum daha dun gece konustum hastaneyi sordu
tup bebek isi ne oldu diye kizdi bana neden haber vermedin hastaneden cikinca diye.aksam iyiymis yemek yemisler tv izlemisler.Sonra yatmislar gece gec saatmis ama.
Sabah babamin numarasi ariyodu 7 de zaten ben uyuyamadim sabaha kadar cok sikinti vardi icimde.telefon calinca okadar emindim ki bu haberi alacagima daha acmadan esime babam dedim
Biliyidum icime dogmustu gittigimde hep onla vakit gecirmeye calistim gece gec saatlere kadar oturdum babamla sohbet ettim cok sikintiliydi iş olmadigi icin cok srresliydi uyuyamiyodu cok sigara iciyodu
Bayramdan once esime dedim kizdi bana soyliim de olmasin dedim icimden bi ses babama bisey olacak diyo ben gideyim bayramda beni gonder en azindan diye
Kardeslerim cok kotu durumdalar.Zaten sabah kardesim harclik almak icin uyandirmaya gidince farketmis uyur durumdaymis uykuda almiş Allahim babamin ruhunu.
Aklimi toparlayamiyorum iki gun once yanindaydim Ankaradan bahsettik ben hep gelirim ordan zonguldaga gecerim bundan sonra benim hayatta tek istedigim torunlarimi goreyim hep dedi
Her gin soruyodu kasımda gelir demi torunum ah simdi burda olsa suraya yanima yatirsaydim diyodu her gece bunu soyledi basucuna resmini koymustu.
Cocuklarimiz cok sansli dedim hep babam gibi bi dedeleri olacagi icin.hayatimda cocuklarla babam kadar iyi anlasan kimseyi gormedim cunku.Simdi cocuklarimin dedeleri olmayacak.Benim gibi...Zaten babam hep babasi cok genc yasta oldugu icin ben de genc olucem derdi.Dedigi gibi de oldu
Allah kalanlara uzun omur versin.Keske arabaya binerken bikere daha sarilsaydim diye kahroluyorum.cok caresizim ne yapicam eve gidince.ne soylicem kardeslerime bilmiyorum.
Tek bisey soyluyorum hep Allah ondan razi olsun.Kapi gibi aslan gibi 5 kiz yetistirdi..