Ağlayakta gözden mi olak???

Son düzenleme:
Bende ciktim kizlar optm iyi geceler Rabbim dileklerimizi tez zamanda versin

Ahhh su kocalarrr yum zamani bi haller ooluyo benimde canim cok aciyo jeli hala alamadim.
kizlar beni korku sardi ya tupler kapaliysa cunku baska sorun yok

Sosyalll masallah saclarina imrendimmm seldosumunda saclari cok guzelll

bugün benimde akıntım var ama ovu testi yaptım silik çıktı , bende hiç anlamıyorum akıntıdan falan yaaa :44:

bu arada hangi topic kız orası (tamam canım buldum topici)
canim ben ovi testlerine artik inanmiyorum bende yapardim hep yumurtlamasam bile koyu gosteriyormus test bende.
o yuzden takma testlere filan
canim ben link atamiyorum bulduguna cok sevindim gel sende listemize dualarimiza katil opdum

Slm kizlar nasilsiniz benimde adetim bitmedi daha ovu testlerine biter bitmez baslasam miki

benimle eşimin doğum günü aynı canım 6 ekim ikimizinde doğum tarihi

Günaydın herkeseeeee

Ahhh su kocalarrr yum zamani bi haller ooluyo benimde canim cok aciyo jeli hala alamadim.

Fundacım olumsuz düşünmek yok.. burada bir çok kişi yaptırdı biliyorsun ve hepsinin temiz.. senin niçin kapalı olsun ki.. elbette ki aklından bu soru işaretleri gitmez biliyorum ama kötüyü düşünme... iyi düşün ki iyi olsun..
Farz et ki oldu (Allah korusun) işte onu o zaman düşün ki şimdi üzüldüğün yanına kar kalmasın..
Benim ablamın 9-10 yıl olmadı. çok küçük evlenmişti birde.. ama çok şükür iki tane güzeller güzeli kızı var tüp bebekle.. rabbim veriyor.. bize de verecek bebiğimizi ben inanıyorum.. Asıl benim korkmam lazım.. ya benimde öle olursa diye abla çünkü ama ben aklıma bile getirmek istemiyorum.. Allah korusun diyorum.. herkes bir değil diyorum, Rabbimin bi bildiği vardır diyorum ve kısmet yaşayıp görcez veee hep birlikte inşAllah burda yaşıycaz kısa sürede (AMİİNNN)

beni neden eklemediniz hamişlere((

Canım ekler sosyalciğim.. görmemiştir. arada kaynamıştır. yoktu baya bi o ana denk gelmiştir. üzülme seni.. Hamişlere üzülmek yasak burda.. sen bizi boşluyorsun sık sık gel uğra buraya..

Slm kizlar nasilsiniz benimde adetim bitmedi daha ovu testlerine biter bitmez baslasam miki

Canım ben de ilk defa kullandım 10. gün gibi başladım ama daha çift kırmızıyı yakalayamadım ya bende bişi var yanlış yapıyorum ya yumurtalarımda ya da testte.. İnşAllah sen görürsün ve sık sık yazmayı unutma ne oldu ne bitti

benimle eşimin doğum günü aynı canım 6 ekim ikimizinde doğum tarihi

Süper yaaa bende ekim 10 ve ekim ayında doğan herkesi nedense ayrı bi seviyorum
Allah korusun ama böle giderse bebişlerimizde ekim ayına ancak gelecek

günaydın millettt

maalesef halayla giremedim sabah testi yapıcaktım silindim pembemsi gelmeye başlamış hastalanıyorum yani napalım hayırlısı yılbaşına kadar hala hamile kalma umudum var napalım yani ağlayakta gözden mi olak

yeni bat 30-31 aralık son gaz çalışmalara devam

sağol canım saç sırlarımı açıkladım , canım senin tüplerde bir şey yok sosyal demişti dersin, bi de eşin mutlaka spermlerin morfolojisinede baktırsın söylemeyi unutmayın

beni neden eklemediniz hamişlere((

görmedim kiii , biz senin için halay çektik mi:44:

canim ben ovi testlerine artik inanmiyorum bende yapardim hep yumurtlamasam bile koyu gosteriyormus test bende.
o yuzden takma testlere filan
canim ben link atamiyorum bulduguna cok sevindim gel sende listemize dualarimiza katil opdum

olur canım uğrarım , sağolasın

ben olsam hemen başlardım çünkü nasıl koyulaşıp nasıl silikleştiğine şahit olurdum, bu arada her gün aynı saatte yap en az 4 saat öncesinden sıvı alma ve wc ye çıkma ,

ayy canım benim neyse gelecek ay beraber bekleriz artık , üzülme olur mu hiç valla ağlayakta gözden mi olak dediğin gibi

günaydınnnnnnn
saboo pembemside hamişlik olabilir kıııız ama olmazsada sağlık olsun canımmm
son gaz devammmm yılbaşına kadar

sosyalcannnn inşallah kızzz bide dün okudum filmden sonra hemen hamile kalanda çokmuş
eşimin sonucu bende çok merak ediyorummm yarın çektircek:18:

bu ay niyeyse hiç üzülmedim canım hayırlısı var daha demek ki zamanı

demek ki neymiş ovulasyon testi hep silik çıkıyomuş

günaydın canım hayırlısı olsun demekten başka yapacak bişey yok.

bat aynı benimle

yeniden gün saymaya,çalışmaya devam

inşallah beraber veririz müjdeyi çok geçmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…