günaydınnnnnnn
saboo pembemside hamişlik olabilir kıııız ama olmazsada sağlık olsun canımmm
son gaz devammmm yılbaşına kadar
sosyalcannnn inşallah kızzz bide dün okudum filmden sonra hemen hamile kalanda çokmuş
eşimin sonucu bende çok merak ediyorummm yarın çektircek:18:
bu ay niyeyse hiç üzülmedim canım hayırlısı var daha demek ki zamanı
demek ki neymiş ovulasyon testi hep silik çıkıyomuş
bu arada günaydınn bacılarrrr
inşallah canım bu düşünce çok iyi bak böyle devam et , hsg yi çektireceğim ve hamile kalacağım diye düşün
hamilelik için diyorsun değil mi :44:
günaydın canım hayırlısı olsun demekten başka yapacak bişey yok.
bat aynı benimle
yeniden gün saymaya,çalışmaya devam
inşallah beraber veririz müjdeyi çok geçmeden
inşallah canım bu düşünce çok iyi bak böyle devam et , hsg yi çektireceğim ve hamile kalacağım diye düşün
hamilelik için diyorsun değil mi :44:
iyiyim canım çok şükür sende iyisin inşallahgünaydın bacımmmm.iyisindir inşallah
ewet canım ovulasyon testi için diyorum hep silik çıkıyo demek ki sadece yumurtladığın gün koyu galiba bende onu yakalayamadım zaten bu ay bi gün yapmayı unuttum belki o gündü neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz
Ben bu hsg sadece tüpler açıkmı kapalımı o tespit ediliyo sanıyodum açmaya yardımcıymış yaavede hamile kalmayı sağlıyomuş bilmiyordum
resmen tıp eğitimi almış gibi olduk bu sayede haa önceden ben yumurtlama belli günde olduğunu bile bilmezdim yani ne zaman birlikte olsan ozaman hamile kalabilirsin sanırdım
meğer neler oluyomuş nelerrrruzman olduk vallahi
Ben bu hsg sadece tüpler açıkmı kapalımı o tespit ediliyo sanıyodum açmaya yardımcıymış yaavede hamile kalmayı sağlıyomuş bilmiyordum
resmen tıp eğitimi almış gibi olduk bu sayede haa önceden ben yumurtlama belli günde olduğunu bile bilmezdim yani ne zaman birlikte olsan ozaman hamile kalabilirsin sanırdım
meğer neler oluyomuş nelerrrruzman olduk vallahi
kızlar cumartesi kar yağıcakmış burda duyunca içim böle kıpır kıpır olduuu sizede oluyomu öle
keşke eve mahsur kalsak çıkamasakkk çok seviyorum öle
Sedcim iyiym cnm bebisi bkliyorum
Bakalim 2 ay da olmzsa belki asilama dusuneblrz
günaydın millettt
maalesef halayla giremedim sabah testi yapıcaktım silindim pembemsi gelmeye başlamış hastalanıyorum yani napalım hayırlısı yılbaşına kadar hala hamile kalma umudum var napalım yani ağlayakta gözden mi olak
yeni bat 30-31 aralık son gaz çalışmalara devam
günaydınnnnnnn
saboo pembemside hamişlik olabilir kıııız ama olmazsada sağlık olsun canımmm
son gaz devammmm yılbaşına kadar
sosyalcannnn inşallah kızzz bide dün okudum filmden sonra hemen hamile kalanda çokmuş
eşimin sonucu bende çok merak ediyorummm yarın çektircek:18:
günaydın canım hayırlısı olsun demekten başka yapacak bişey yok.
bat aynı benimle
yeniden gün saymaya,çalışmaya devam
inşallah beraber veririz müjdeyi çok geçmeden
sedommmmmmmcanımmmm
ayşenurrr da gelse tam olacak :130:
kızlar cumartesi kar yağıcakmış burda duyunca içim böle kıpır kıpır olduuu sizede oluyomu öle
keşke eve mahsur kalsak çıkamasakkk çok seviyorum öle
bende çok severim ekim ayını ve ekim ayında doğanlarıGünaydın herkeseeeee
Fundacım olumsuz düşünmek yok.. burada bir çok kişi yaptırdı biliyorsun ve hepsinin temiz.. senin niçin kapalı olsun ki.. elbette ki aklından bu soru işaretleri gitmez biliyorum ama kötüyü düşünme... iyi düşün ki iyi olsun..
Farz et ki oldu (Allah korusun) işte onu o zaman düşün ki şimdi üzüldüğün yanına kar kalmasın..
Benim ablamın 9-10 yıl olmadı. çok küçük evlenmişti birde.. ama çok şükür iki tane güzeller güzeli kızı var tüp bebekle.. rabbim veriyor.. bize de verecek bebiğimizi ben inanıyorum.. Asıl benim korkmam lazım.. ya benimde öle olursa diye abla çünkü ama ben aklıma bile getirmek istemiyorum.. Allah korusun diyorum.. herkes bir değil diyorum, Rabbimin bi bildiği vardır diyorum ve kısmet yaşayıp görcez veee hep birlikte inşAllah burda yaşıycaz kısa sürede (AMİİNNN)
Canım ekler sosyalciğim.. görmemiştir. arada kaynamıştır. yoktu baya bi o ana denk gelmiştir. üzülme seni.. Hamişlere üzülmek yasak burda.. sen bizi boşluyorsun sık sık gel uğra buraya..
Canım ben de ilk defa kullandım 10. gün gibi başladım ama daha çift kırmızıyı yakalayamadımya bende bişi var yanlış yapıyorum ya yumurtalarımda ya da testte.. İnşAllah sen görürsün ve sık sık yazmayı unutma ne oldu ne bitti
Süper yaaa bende ekim 10 ve ekim ayında doğan herkesi nedense ayrı bi seviyorum
Allah korusun ama böle giderse bebişlerimizde ekim ayına ancak gelecek
ayy bende burayı okumadan çok cahildim çok şey öğrendim valla bende bu sayede
Günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?