Ağlayakta gözden mi olak???

inşallah canım bu düşünce çok iyi bak böyle devam et , hsg yi çektireceğim ve hamile kalacağım diye düşün

bu ay niyeyse hiç üzülmedim canım hayırlısı var daha demek ki zamanı

demek ki neymiş ovulasyon testi hep silik çıkıyomuş

hamilelik için diyorsun değil mi :44:

inşallah canım bu düşünce çok iyi bak böyle devam et , hsg yi çektireceğim ve hamile kalacağım diye düşün

ewet canım ovulasyon testi için diyorum hep silik çıkıyo demek ki sadece yumurtladığın gün koyu galiba bende onu yakalayamadım zaten bu ay bi gün yapmayı unuttum belki o gündü neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz

günaydın canım hayırlısı olsun demekten başka yapacak bişey yok.

bat aynı benimle

yeniden gün saymaya,çalışmaya devam

inşallah beraber veririz müjdeyi çok geçmeden

inş canım daha fazla bekletmez bizi sıpalar

Ben bu hsg sadece tüpler açıkmı kapalımı o tespit ediliyo sanıyodum açmaya yardımcıymış yaa vede hamile kalmayı sağlıyomuş bilmiyordum
resmen tıp eğitimi almış gibi olduk bu sayede haa önceden ben yumurtlama belli günde olduğunu bile bilmezdim yani ne zaman birlikte olsan ozaman hamile kalabilirsin sanırdım
meğer neler oluyomuş nelerrrr uzman olduk vallahi

sedommmmmmm canımmmm
ayşenurrr da gelse tam olacak :130:

günaydın bacımmmm.iyisindir inşallah
iyiyim canım çok şükür sende iyisin inşallah

gün aşırı ilişki yeterli canım öyle düşünme bu arada bende elimde kalan ovu. testlerini yapıyorum çift çizgiyi daha göremedim, doktorum yapma dedi ben inatla yapıyorum ama :26:

aynen canım bende korunmayı bıraktın mı hamile kalıcan ilk birliktelikle sanıyodum hatta biz bıraktığımız ilk ay olmadım adet eşime dedim gördün mü bak iyiki korunmuşuz yoksa ilk geceden kalıcakmışım dedim meğerse kist olmuş

yumurtlama gününden zaten haberim yoktu hele sperm testleri hsg ler histereskopiler endokrin dr hiç hayatımda duymamıştım şimdi maşallah hepsini biliyorum Allah yokluklarını aratmasın napalım

ayy bende burayı okumadan çok cahildim çok şey öğrendim valla bende bu sayede

kızlar cumartesi kar yağıcakmış burda duyunca içim böle kıpır kıpır olduuu sizede oluyomu öle
keşke eve mahsur kalsak çıkamasakkk çok seviyorum öle

kızlar cumartesi kar yağıcakmış burda duyunca içim böle kıpır kıpır olduuu sizede oluyomu öle

ewet canım bende duydum ist dasın demi sende

benim bide yılbaşında 5gün tatilim var

Sedcim iyiym cnm bebisi bkliyorum
Bakalim 2 ay da olmzsa belki asilama dusuneblrz

aybikecann günaydınn , inşallah bu ay gelir minik misafirin hiç aşılamaya gerek kalmaz

fundoşuuuuuuuummmmm :103:
günaydın canım hayırlısı olsun demekten başka yapacak bişey yok.

bat aynı benimle

yeniden gün saymaya,çalışmaya devam

inşallah beraber veririz müjdeyi çok geçmeden

günaydıııınn canlarııımm :109:

Fundoşuum aklına kötü şeyler getirme sakın sabah sabah tepemi attırma

Bebişleriniz bu ay gelecek Allahın izniyle çok dua ediyorum hepinize

sbrycan hakkında hayırlısı olsun canım

Ayşem her sabah kuş gibi cıvıldardı şimdi yok , Günaydıınn şimdiden balıım

süreyyacanım inşallah iyisindir sende canımm

Son düzenleme:
bide kızlar ben yarından itibaren giremicem fazla bırakıp gittim sanmayın sizi sakın akşamları ya da gündüzleri ara ara girerim

sedommmmmmm canımmmm
ayşenurrr da gelse tam olacak :130:

hemde ne güzelll oluuuur, bende hep öyle düşünürüm canom ya yollar kapansa gidemesek

evet onsuz çok sessiz burası :82: yeni hamiş ya uyuyordur

bende çok severim ekim ayını ve ekim ayında doğanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…