Ağlayakta gözden mi olak???

Aman bebiş olsunda pokuna kurban olayım

Nur eleniyo twitte gördüm diğer kızlarla anlaşmazlık olmuş ayşegül videoya falan çekmişler sonra kanal buna ayrı bi oda vermiş çünkü kıyafetlerini falan tuvalette falan gitinir olmuş. Demişler kimseye söyleme odayı sonra programda sunucu var ya o demiş ki duyum aldım senin ayrı odan mı var diye nur da yok demiş. Öle uzamış galiba buymuş sebep hem kanal söyleme demiş sunucu üstüne gitmiş samimi değil kimse diye günlük kıyafetle çıkıyomuş elenmek için

bence de bebis olsa da pok temizlemek olsun derdi
Benosum sana da selam
Dolap kokusuna cok sey denedim 4 gundur hicbisey ise yaramadi belki de ihtiyaci olan tek sey zamandır :)))

Selamlarr
bizde biraz once eve girdikk
ayrica nurun elenmesinede cok sasirdim gerci iyi olmus cok simarmisti.

Yelom et kokusu biraz zor cikio. Bi kere annemlerin basina gelmjsti. Dolap baya havalandi oyle cikti koku: (

Fundam neden kendini daha fazla uzuyosun,bizide uzuyosun hem haklisin cok zor ama lutfen daha test yapip yipratma kendini guzel kalpli arkadasimm

Sosim paralar beze gidio zaten. Ben simdi molfix kullaniorum. Memnunumda. Sende deneyebilirsin.

Lizo boyu en son 62 ydi. Aralik 5 te gidecem. O zaman kac oldugunu ogreniriz.

Benatommm topigimizin is kadinii sen nassin

Yaa sorup duruyolar sinirlerim gerildii
bende saklayamıyom böle şeyleri sonra arayıncada geriliyorum
elimide bakım için z.yağlı limona soktum ayyy ne zor tek parmak yazmak

Bu arada zabahtan aneygile gidiyom giremiyebilerem asure yapıcak ta
Esimde ise gidecekken bırakcak h, sonu çalısmayan adam 2haftadır gediyo çok yoğun

Aysemm
Fundos hani soylemeyecektin kimseye kizz oyle konusmadik mi taa nezaman.
Sorarlar tabi kim olsa sorar herkes merak eder sonucta.
Bence de gitmen iyi olur haftasonu kafam dagilir cok iyi geliyo kalabalik icinde olmak gercekten

Napim yaa samimi olduklarımla paylaşmak istiyorumm
yaa burdada yalnız kalmıyorum ama aklımda hep
orda dahada olacak çünkü merak ediyo anam ablamlar yengem ama keyifli geçiyo tabi kafa dağıtmaca iyu olur
Bu kısmet olmazda tüpe geçersem kimse bilmicek söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…