Ağlayakta gözden mi olak???

Gunaydin canlarimm
Bi saattir yazmaya calisiyorum.
Fundamm gozumuz kulagimiz sende. Sen yine dayanamadin tabii, patlattin bi test. Bizi dahada heyecanlandirdin. 4-5 gunde hayirlisiyla gecseydi.

Benosum amin canim sagol. Hizli buyuyolarr
fundoss bizimki kalin kaslii :)))

Yelommm sende artik aramizdasin ne guzell.

Sosimm mertos napiooo

Benosumm oyle deme yakinda tek calisan ben kalacagim 1 ayim kaldi ise baslamama raporlarda bitti siz bebislerinizi buyuteceksiniz allahin izniyle
Sosi buyudu ulas sukur zor zamanlari atlattik darisi basina mertcik nasil gunleriniz nasil geciyo anlatsana
ayse omerin de masallahi var tombis sanirim fotolardan oyle gorunuyo veee sana cok benziyo

Aysem mert yiyip icip kaka yapiyor ne yapsin keyfi yerinde yani
Lizo zor zamanlarin gecti senin tam sevilmelik oldu masallah omerinde tam isirmalik halleri simdi
Fundos degerin nasilki sen arastirma yapmissindir simdi

Aysem mert yiyip icip kaka yapiyor ne yapsin keyfi yerinde yani
Lizo zor zamanlarin gecti senin tam sevilmelik oldu masallah omerinde tam isirmalik halleri simdi
Fundos degerin nasilki sen arastirma yapmissindir simdi

Hayat ona güzel valla ama benimde bu ara mertten farkım yok hoş
eğer bugün iki katına çıktıysa iyi değer
var böle olup sonra 5 10 diye artan muallak şuan
daha vahim ettim yani olayı

3 aylikken ulasta 7400 du hemsire ust sinirda demisti 4 aylikken 8200oldu simdi 4 ay 1 haftalik 67 cm
fundos bu kan degeri negatifse 0 virgullu biseyler cikiyor bildigim sedosunda 3 cikmisti galiba tekrar ne zaman yaptircaksin

3 aylikken ulasta 7400 du hemsire ust sinirda demisti 4 aylikken 8200oldu simdi 4 ay 1 haftalik 67 cm
fundos bu kan degeri negatifse 0 virgullu biseyler cikiyor bildigim sedosunda 3 cikmisti galiba tekrar ne zaman yaptircaksin
Maşallah ulaşada
Kızz bende ondan işte heyecanla bekliyorum 0 çıkmadı diye bide çok erkenyaptım
dr 15 gün sonra gel demişti önce yapma sakın 5edi
çarşamba günü çağırdı çok var daha yaaaa

Fundoos bence 2 gun daha bekle pazartesi idrar testi yap

Çıkar diyosunuzzz pekiii yapim sizi kırmim
Aslında suan deli gibi merak edyorum kan versem katlanmısmıdır değer diyee
ayyy bikaç tane okudum benim gibi olp yükselen yaaa aşılama yapıpta çok var

Haklisin fundammm kim olsa dayanamazz

Sosimmm aman keyfi yerinde olsunda pasanin. Zaten bezlerine doldurmaktan baska isleri yok. Bugun 2 defa kakasi pijamasina gecti. Sabahtan beri elim b.ktan cikmadi

Hadii yaa ust sinirdalar mi simdi. Bana hemsire demedi bisey. Bende kilosu normal diodum hep:)

Fundos aslinda bende meraktan oluyorum suan kan ver tekrar diyesim var ama demiyorum demicem :)
aysem boyu uzundur belki agir basiyodur o yuzden seninde boyun uzun cunku anasina cektiyse eger :)

Sabah umudum vardı 2 yi görünce ama şim4i pek poztif gelmiyoo (
Bekliyim bi bakalım gününe kadar

Hemen yapma idrar testini o zaman 2 gun sonra sabah aksam yap fundos koyulasirsa sevinmeye baslariz
Aysem biraz once bizimkide oyle yapti hemde elime yapti kakasini ustune bide cis herseyini degistirdim kiz kazandigimiz bez parasina gidecek boyle giderse bide ben temiz alistiriyorum sik sik degistiriyorum ki pisik olmasin alti iyimi ediyorum kotu mu bilemiyorum

fundam ovü testi var mı evda bi ara stokladıydık ya ondan yap o da belirliyor kim ne derse desin

ben ikisini de ondan öğrendiydim ya ilkin yaptıydım hani

Yoook aylar önce tükendi ovüü
eşim kartımı kapattırdı yaa onunki var hani bi siteden 10 lu gebelik alıyodum tam sona geldim security şifre didii
Aradım tele gelen sifreyi ver hemen
Aksam halledelim müsait değilim cevabı aldım
Sipariside veremedimmm
2,5 a gelyodu tanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…