Ağlayakta gözden mi olak???

aynen fındık poklu damat istemem

Kız sende ben gibi mi oldun anam o kadar kötü ki o durum. bizde de aynı durum oldu,benim kartları kapattık eşim kendine çıkarttırdı şimdi gizli hiç bişi alamıyorum illa ona danışcam ya da gidip bire bir alıcam ki onda da şu kadarlık alışveriş yaptın diyor çok kötü çookk

Ben bi markete kullanıyom ilaçları aldım 150 tl bide çeyrek almıştım şok oldu adam dakka bir gol bir diyo
dedim iyi bak alınanlara
İskur olmasa anasını ağlatacamda
Ayyyy tarz basladııı

kız ben izleyemiyorum yaa sinir oluyorum.. eve gidiyorum yemek telaşesi başlıyor birde iki üç yarışmacı ancak

Hee yaa bende arada mutfakta oluyorum yorumları kaçırıyorumm
saati iyi oldu ama eski saatinde öğlendi dimi hiç evde olmyodum o zaman

senden iyisi yok zaten anam ye iç s... modu en sevdiğim..

Sosimmm o tırnaklar ne öle mertonun bayıldım, kız benim hiç öle tırnaklarım olmadı yav.. kendini de koy ama mertonun senin yav ne resimsiz bıraktın bizi ölcez acımızdan

He yawww bende memnunum bu halden ama bebiş gelsin yoksa depresyora geçebilir
karnım çok ağıyo adet gib

Ne resmii

Anamm nasıl güzel ellerii maşallahhhh
benim bi ara çok güzel uzun ve hoştu şimdi çok güçsüz uzatamıyom o kadar

Ayy sanki sizinn kizlar poksuz olacak almayin be kizlariniza oglanlari
mertin tirnaklari daha kesilmedi kizlar yarin kesecegiz o zaman resminide koyarim ama ayni daha yani cok degismedi

Kizlarrr bu hafta nur eleniyor fragmandanda gordugunuz gibi gunluk giyiniyor ve elenmek istiyorum diyo
bugunku bolumude hep kestiler farkettiyseniz biseyler olmus bize gostermek istemedikleri
anamm hic aklima gelmezdi bu programin fani olacagim

Nur gidiyomu kızzzz çok şımardı ama bide yapmacık geliyodu bana
ikizler bencede alır ama sarı olanı gıcık gibi
Tarzlar ama

Seyircilerden biri galiba nete dusurmus
ben nuru seviyorum yaa cok saglam bi kisiligi var
Bencede ikizler kazanir zaten nurun karsisina guclu diye ikizleri cikarmislar
yelom nasilsin bizim komsuda bayramdan sonra memleketlerine gitmisti dolabin kapisini acik unutmuslar etler kokmus zor cikarmislardi kokuyu sen cikarabildinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…