Kiz benos ne yapayim herkes uyuyup sen uyumayinca insan psikopata bagliyor insallah yasayinca anlayacaksin beni 5 dk icin bebegin gozunun icine bakiyorsun
Sbryden gercekten haber yok fundos olsaydi bilirdi ama
Selam canlar
Sosim Allah kolaylik versin sizlere.zor valla kardesimde de gordum ya uyku yok duzen yok yemek yedigin saat belli degil
İnsan cok yoruluyo yipraniyo ama deger tabi ki o ayri
Hakkaten sbry ne yapti acaba
Selam kizlarr
benimde dun saboroy geldi aklima,napti acaba
sosim molfix de cok ucuz degil aslinda:) ama hepsini denemek iyi oluo
Bu arada benimkine bu ara bissy oldu. Ishal gibi. Yine her yerimiz pok oldu buda disten sanirimm
Kizlarr bi el ativerin tavuk suyuna corba tarifiniz vardi bi o nasildiii
bu arafa bende molfix kullandim dogdugundan beri sizdiriyo arada cok yaptiginda kakasini bide prima deneyim dedim bildigin parfum kokuyo hic saglikli gelmedi huggies denedim cisi bile sizdirdi yine en iyisi molfix
Aynen yelo valla dedigin gibi yemege 10 kez oturup kalkiyorum
Aysem molfix ucuz saniyordum ben hic dikkat etmedim daha once fiyatina
Yaz olsaydi hemen poposunu yikardin omerin ama kis olunca zor oluyor degil mi
Lizo o fundosun tarifiydi ve o tarif bende yok maalesef
Canim senin aldigin primanin en pahalisi. Bende ilk ay onu kullandim. Sonra normal primaya gectim simdide molfix. Kademe kademe dustuk: )
A101 uygun oraya bakarsin cnm.
islak mendilde uni baby nin yenidoganini kullandim. Omerde hic pisik yapmadi. Bu islak mendil pahali ama sadece ilk ay kullandim. Simdi komili yada uni wipes kullaniorum onlardanda memnunum.
Mertte pisik oluosa en guzeli islak havluyla silmek ztn cnm.
Abimin kizindada pisik yapti cnm. Bazi ciltler daha hassas oluo. Bide ben zeytinyagi surdum hep. Belki o yuzden pisik olmadi. Seninde aklinda olsun cnm.
Masallah cnm aman insallah olmazda.
birde omerde burun tikanikligi cok oldu. Burnunun ustune zeytinyagi surdum. Cok rahat nefes aldi.oda aklinda bulunsun:)
En yakin zamanda sizlerde konusacaksiniz ve aysenin dedigi gibi eliniz poktan cikmayacak
Aklimda bulunsun aysem bide buhar makinasi alacam eve burnu kuruyor mertin
Yelizim gultepede bitti urfaliyam ezeldende
Kaloriferli evlerde kesinlikle buhar makinesi lazim ben bile hava kurulugundan faranjit oldum bebekler icin daha onemli bence
Ben de iki gundur tv actim hic izleyecek bisey yok anlamadim ki 1 ay once ne izliyomuşum acaba