Ağlayakta gözden mi olak???

He yaa bende gündüz açmadım yaa 2 ay
hiiç aramıyorum açınca alışkanlık oluyo

Bende siz izlerken hani yorumluyodunuz yaa üçünüz telde ne diyo bunlar yaaaa diyodum
Simdide kim ne giydi neyorum aldı dısardayken kosarak geliyom eve

Zatenn izlemeyen bizim yorumlarda merak içinde kalıyo öle bi yorum yapıyo ki herkes sanırsın ki tv de çalışıyolar

Aman bunlarsa cılkını çıkardı ikide bi reklam sinir oldum..
Ay bu arada biz yarın ev sahibine kahvaltıya gidiyoz. Bizi çağırdırlar ne haikmetse.. Adama bi balkonu can balkon yaptıramadık geçen hafta aradı bizim tayini bekliyomuş evi satacakmış
Sonra davet etti gidiyoz bakalım ne olacak :)

Aboooo inş. Satmazlar kızzz çıkın demez yaniii taşınma ev bulma işleri olmasınn
balkonu kapatırlar belki siz yapın kiradan düşek der

ayyy bitsin hemen yatcamm acımdan öldümmm reflüm var diye yemiyorumda kötü olurum diye inş.uyuyabilirim çok acıktım

Arkamizdan poklularin anasi diye soz ediliyormus demek
Onceden dizi yorumlamada ustumuze yoktu simdi vakit buldugum her dk uyudugum icin dizi falan hak getire
Fundos yarin icin kolay gelsin temizlik yaparken dikkatli ol ne olur ne olmaz
Benos ev sahibi ve kahvalti ins. Isin icinden bi sey cikmaz zam falan gibi
Yelizimmm sen neler yapiyorsun
Bu arada aklima geldi biz hala esimle ayri yatiyoruz cuzzamli gibi tovbe tovbe beni ve merti baska odaya attilar neredeyse 1 senedir ayriyiz adamla

Ayyy neyse yarismayi izlemeddn habeeleri aldim buradan: ) her hafta izleyecem diye oturayim ama illaki bisey cikio. Bu haftada kumanda elimde uyumusum Bugun omer bizi sasirtip erken gece uykusuna gectu. Bende tv karsisinda uyuyakalmisim.
Kiz sosi biz birlikte yatioruzda noluo sanki. Cocuk uyanacak diye biseyde yapamioki ztn

Selam kizlar
Bizim ev sahibi de arada çaya geliyo nezaman gelse bi pok cikartiyo başimiza
Ben de bigun yine evini överken cok utanc verici bi işciligi var bu evin bosuna bukadar para harcamissin demistim
Ondan sonra hergun evden cikarilmayi bekledik ama aramadi bidaha

Belim cok agriyo kizlar bende 2 yil once hafif derece fıtık vardi tedavi oldum dikkat ettim birdaha agri olmamisti tam o agri geri geldi kaşta cok ayakta durdum bide ilk gunler hic uyumadim buldugum yere kivriliyidum bir iki saat.herhalde baya zorlamışim belimi sag tarafta bacagima vuruyo agrisi hadi hayirlisi bakalim ilerlemez insallah

Aman dikkat et yelom o cok tehlikeli. Bu ara beline fazla yuklenme agir falan kaldirma. Annemde hem bel fitigi hem boyun fitigi var. Daha 50 yasinda ama bi evi supursun kac saat belini kaldiramio kadin
Seninkide insallah ilerlemez. Biraz uzuntude etkilio

Evet benim hep oyledir bi evi supursem biraz yuklensem kac gun agrir normalde gecer ama bir iki gune.Simdi 15-20 gundur hic gecmiyo sabahlari kalktigimda cok canim aciyo aslinda daha başından baktirmak lazim ilerleyince hicbirsey yapilamiyo cunku.hafifken masajla bile geciyo aslimda

Selam kızlarr

Valla adamlar bildiğin kahvaltıya çağırmış ev konusu açılmadı bile adamların satma gerekçeside gayet normal buludukları ev müstakil ve evden çıkma durumları varmış kendilerinin yeni ev alabilmek için satacaklarmış olursa tabi şimdilik evdeyiz

Yelizim bel ağrısı gerçekten zor dikkat et canım..

Anam sosim o ne öle bi sene kız koca kafayı yer

Ayşem hep öle uyusun ömer inşAllah

Benosum hayirlisi olsun
Ev arama işi de zor hele taşinmak daha zor olursa da hayirlisi yapcak bisey yok

Sosi kirkin ciksin da bi kutlama yaparsiniz artik

İyi akşamlar kızlar giremedim netim olmadığından dün kan testi yaptırdım sonuç pozitif 854 çıktı Allaha şükürler olsun inş devam eder 15gün sonra kontrol var

Aaaa sbry sen nezaman transfer oldunn nezaman sonuc gunun geldi tabi ben o ara gecen zamanin farkinda degilmisim herhalde
Kacinci gununde yaptin testi degerin cok guzel Allah tamamina erdirsin insallah saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah

Aaaa sbry sen nezaman transfer oldunn nezaman sonuc gunun geldi tabi ben o ara gecen zamanin farkinda degilmisim herhalde
Kacinci gununde yaptin testi degerin cok guzel Allah tamamina erdirsin insallah saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah
Ayın 1de olmuştu canım transfer doktorum 14.günü istedi kan testi o da güzel çıktı Allaha şükür ondan bidaha istemedi 15gün sonra görmeye gidicem kalp atışını bile duyabiliriz dedi Allah izin verirse

Ne guzel demek deger de iyi cikinca gerek gormemiş doktorun.Allah tamamina erdirsin canim

Sosi yazik adama yahuu :)

Sbry tebrik ediyorum canım hayırlı uğurlu olsun.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

Sosim kız dediğini yaptım burnundan getirdin adamın

Yelizim hayırlısı kız çıkmayız bence öle tiplere benzemyolar olursada hayırlısı yapacak bişi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…