Ağlayakta gözden mi olak???

Iyi dogum yaparsin kiz sen o zaman cart diye dogurur atarsin bebegi sonrada aa dogdumu bebegim dersin

he kızzzz alısığım nasılsaaa 15 senedir nerdeyse her ayım böyle bi yasminli yıllarda çekmedim :)
Bunca zaman çektim bide doğumda bebis için çekerim en sağlıklısı nasılsa :)

Günaydın kızlarrr

Yelizim çok geçmiş olsun canım.. mide ağrısı da pek kötü.. dikkat et kendine yediklerine içtiklerine ve bende diyorum kızlar içme artık o poku.. zaten ne geliyorsa ondan geliyor.. onun yerine başka şeyler ye bak kiloda almış olursun bu sayede..

Fundam kız seni anlıyorum ben sen kadar değil ağrım ama bi o kadar var benimde.
Ayrıca da olsun da bırak 2015 de olsun bebiş.. yeterki gelsin. hayırlısı olsun hakkında.

Kız sosi merto nasıl napıyor. memeyi aldı mı , emzik verdin mi ?

Ayşemde yazık ömerle uğraşıp duruyor

Beni soracak olursanız bende iyiyim şükür iş güç koşturmaca

sen dinleme boşver.. süt olduğu kadar olmadığı yerde verirsin dinleme onu, çok biliyor ya

ayrıca da emziğe alıştırsan iyi değil mi canım.. sonradan hiç almaz derler.. sonuçta emzik iyidir

Gunaydin canlarim
yelom cok gecmis olsun. Uzuntu direk mideye vuruyor malesef Allahim bol sifa versin insallah tekrarlamaz canim.

Benosum sanada hayirli isler diliorum. Aynen dedigin gibi omerle ugrasip duruorum. Gunduzleri gayet akilli aksam 8 den sonra cosuyo iki gundur. En sonundada yorgunluktan uyuyakalio :)

Fundam sen nasilsin agrilarin gecti mi

Ah sosim ahh. Oyle mudahale edenler insani cileden cikartio. Sen kendi bildigini yap cnm. Cocuk aglamiosa sorun yok ztn.

Benosum ihh dese kankanin yuregi parcalaniyor bebek bu aglayacak tabii surekli mama ver emzik ver diyo bana ama daha emzik asamasina gelmedik aysenin dedigi gibi damak yapisini bozuyor ayrica
Surekli herkes mudahale ediliyor zaten bilen bilmeyen sunu soyle yap boyle yap diyor dedigim gibi en sonunda birinin kalbini kiracagim kendimi zor tutuyorum
Aysem 5 gundur bizde 10 dan sonra cosuyoruz bugunde huzursuz 5 dk emiyor 5 dk uyuyor

Selam kizlar
Sosim o gerginlik herkeste oluyo ilk zamanlarda bide disardan bakanlar babası da dahil bebek ık mıl demesin de ne olursa olsun tavrindalar.kardesim de oyle yapmislar ki bebek aglamayi bilmiyo cunku surekli eşi ve kv bebek azcik aglasa kesin ya biyerine bisey oldu yada nazar var diyolar :)
Bence de bebek dedigin aglar arada tabi catlasin aglamaktan demiyoruz da hani normal bisey aglamasi biseyi yokken de aglayabikir bence
Ben de emzikten yanayim ilk zamanlari bilmiyorum demek sorun olabiliyomus ama o eski emziklerde diye biliyorum ben yeni emziklerde de oluyo mu damak problemi
Sen nasil biliyorsan oyle yap sosyalim kirmadan kontrolun sende oldugunu goster gerci senin kv bi sure sonra gider herhalde

Yelizim ocak ortasi gibi gidecek
Ya Allah var cok iyi bi kadin ama aglamasina dayanamiyor drlar aglayan bebek iyidir diyor ciger gelisimi acisindan ama dedigin gibi az bi aglasa esim geliyor kv geliyor sanki ben bebege iskence yapiyormusum gibi
Mert simdilik akilli bi bebek masallah ama cok zorda kalirsam yani cosarsa bende veririm simdi alistirmanin bi anlami yok diye dusunuyorum
Bu arada senin mide nasil oldu

gitmez kız torunu görünce hiç gderler mi en azından 40. a kadar orda sonrasını bilmem baktı rahat hiç gitmezmiş

valla bebişliler Allah yardımcınız olsun..zor iş vessalam ama güzel bişi
davulun sesi uzaktan hoş gelir misali gibi oldu buda ama olsun güzel bişi

Evet aynen ciger gelisimi acisindan bebegin aglamasi lazim arada en azindan :) biyerde okumustum bunu
Allah razi olsun tabi elin ayagin olmustur biyerde kv sosim bide torun ya simdi kiyamiyordur sen tatli dille soylemeye devam et bosver hic kirilmasin kimsenin kalbi

aynen bende yelize katılıyorum ve sen sakin ol bırak nasılsa gidecek diye düşün gönlü kırılmasın.. o zaten anlar hatasını senin yüz ifadenle falan ya da konuşma tarzınla..

Maşallah ayrıca Mert'e. hep öle olsun üzmesin annesini..

Insanlari kirmak hic bana gore degil zaten o yuzden genelde hi hi deyip geciyorum ama gun icinde cok fazla soyleyince artik bende sabir kalmiyor tabi neyse bu gunlerin hepsi gececek
Kizlar bebek olayi tamamen mucize hala inanamiyorum bazen mertin bu dunyada olduguna ruya gibi geliyor hersey cok cok zor bi olay bebek bakmak ama dunyanin en guzel seyi bence Rabbim sizlere ve isteyen herkese nasip etsin

Sosim Allah oglunla beraber ccoook uzun saglikli hayirli ömür versin size insallah
Elbette ki oyle bir yil oncesine baksana testler bilmemneyle gecmis simdi oglun kucaginda cok sukur.
Allah bizlere ve isteyen herkese nasip etsin insallah bu mucizeyi
Fundos nerelerde bu arada

Iyi geceler kizlar
Bende kocaman bi amin diyorum yelizim 2015 yilinda hepinizin hayirli haberlerini arka arkaya aliriz insallah.
sosim kirkiniz ne zaman cikio
Fundos kafasini bosaltacak,kendine gelecek yeni yila yeni umutlarla baslayacak.

Hakkaten yeni yil geliyo dimi vay bee
Hep yeni yila bi bebekle girecegimi hayal etmistim ama babamsiz girecegimi hic dusunmemiştim bu da hayatin insana iyi kötü herseyi beklenmedik sekilde yasattiginin en buyuk kaniti bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…