Ağlayakta gözden mi olak???

Teşekkür ederim canım umarım sonuna kadar sağlıklı sorunsuz bi şekilde gider

Sabomm hadi gözün aydın allah sağlıkma kucağına almayı nasip etsin geliyorum peşin4en tedaviye
Sıra tüpte yardımlarını bekliyorum neler yaptın transfer öncsi ve sonrası

Fundam hayirlisi olsun canim uzulme bi doktorla da gorus bakalim ne diyecek adetin erken oldugunu da soyle mutlaka
Eşim bu ay gidelim diyo adet olunca ama benim hic istegim yok korkuyorum daha dogrusu hic iyi degilim uyku yok kafam yerinde degil bide sigaranin dibine vurdum

Gunaydin kizlar
fundam bundada vardir bi hayir, zaten bu deneme diyodun hep, sikma o guzel canini. Tupten sonra guzel hayirli haberler gelecek insallah. Sonra butun bu sikintilari unutacaksin canim.

Saboroy degerin cok guzel,hayirli olsun. Insallah saglikli bi hamile surecin olur

Çok sancım var yine felakett
hiçbişey düşünmek istemiyorum sadece bitsin bu ağrı

Selam kızlarrr

Fundoşum naptın d oktor işini, o ağrıları iyi bilenlerdenim bende.. inşAllah bi daha yaşamazsın

Uyuyup uyanınca yiniden doğmuş gibi ve kurt gibi aç oluyorum :)
Bikaç ay ara verilcekmis sonra tüpe geçicem kızlar yeni seneye kaldı..

Selam kizlar
Ben geceyi hastanede gecirdim inanilmaz igrenc bir mide agrisiyla yerlerde kivrandim diyebilirim cok korktuk dr mide kanamasi vs olabilir diye tuttu sabaha kadar kac igne serum gecmedi yiktim ortaligi
Sabah 6 da eve geldik uyudum hemen 11 de misafir geldi iki buklum gecirdim günü.daha simdi gittiler uzandim cok sukur ki

Sagol sosim
Mide kasilmasi gibi birseymis gaz birikmis yediklerim dokunmus olabilirmis vs vs
Kizz 11 de kv geldi mecbur kalktim.o oturdu biraz sonra bi gorumce geldi sonra digeri geldi kv si ile.cay yemek falan oldu bu saat.. okadar uykum var ki anlatamamm

Sosim dr bana senin çektiğin doğum sancısından beter
şansız gruptansın çekecen yapacak bişey yok demişti kabus gibi
ama bitincede hiçç ağrıdan eser kalmıyor :)))

Yelizimm çok geçmis olsunnn dikkat et sağlıklı beslen ve artık şu poku içme lütfennn
en azından azalt
bari bişeyler yapıp gelseler onca saat oturuyolar kv gil hasta olduğunu bilmiyolarmıydı yaa
uyu canım biraz yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…