Ağlayakta gözden mi olak???

Kader kismet iste yelizim,hayatta vadesi dolan gidio, diger taraftanda zamani gelince hayata yeni bedenler,ruhlar doguo. Yeni yilda insallah hamile haberini alacaksin ve babanda bunlari hissedecek...

Az kalmis sosim. Kirktan sonra biraz daha rahatliosun. Birazda psikolojik olarak rahatlama gelio aslinda.

Gunaydin kizlar
benosumm,fundamm

aynen öle kırılcak ama bende umutluyum

Benim şehir dışına çıkmalar fundoşun ayrı telaşı bi türlü denk getiremedik ama olur inşAllah..

Gunaydin kizlar
Benosum buyudumu buyumedimi bilemiyorum 27 sinde belli olur karnemiz degisti ama
Kizlar mevlut olayini bilemiyorum kisin yapmak zor olur yaza yapabilirim belki hem annem icinde yapmam lazim ayrica yaza mertinn kurbaninida kesecegiz kafam karisik yani
40 cikinca rahatlariz mi aysem insallah en azindan geceleri daha fazla uyusa rahat ederiz
Bu arada aysem sen kesin gelirdinde benos ve fundostan supheliyim biraz

aaa hiç bile ben gelirim ki
fundadan oluyor hep :)

yani kış günü olması sıkıntı her türlü evet, evde yapacaksan sıkıntı olmaz ama dışarda yapacaksan büyük sıkıntı

Selam kizlar
Sosim kışın evet zor olabilir mevlut ama cok istersen de aile arasinda yaparsin bide okuyacak insanlar gelir tamam
Ben de aralik icinde mevlut yapicam nasip olursa.
Aman sosim bu benosla funda yakin olsalar da gelmezlerdi bakma laflarina :)
Ayse gelirdi ama bence de :)
Ben de gelirdim :)
Bi yolum duserse istanbula ben toplayacam onlari sen durr.Keske malatyaya yolum dusse belli mi olur kiz bakarsin orda bi ihale olur geliriz :)

Mevlut olayini hic bilmiyorum kizlar ya az bi dusuneyim
Yelizim malatyaya gelirseniz mutlaka goruselim insallah ihale olurda gelirsiniz
Bu arada Allah kabul etsin yelizcan insallah babanin ruhuna gitsin

Sabomm hadi gözün aydın allah sağlıkma kucağına almayı nasip etsin geliyorum peşin4en tedaviye
Sıra tüpte yardımlarını bekliyorum neler yaptın transfer öncsi ve sonrası
Çok sağol canım ben inanıyorum tüpte olucak elimden geldiği kadar yardım ederim tabi tedaviye başladığımdan itabaren kafeinli şeyleri azalttım transfer sonrası tamamen kestim rahim duvarı kalınlaşsın diye transferden önce nar yemeye başladım suyuda olur bide transfere yakın ve sonrasında her gün yiyebildiğim kadar ananas yedim şimdilik bu kadar aklına takılan ya da aklıma gelen şeyler olursa yazarım yine canım bu arada tüpe nerde başlıcan

sbry hoşgeldin canım. nasıl gidiyor halaa inanamıyor insan değil mi.

ben nar'ı anlamadım niye kalınlaşsın istedin ananası biliyorum da narı duymadım
Öle canım inanamıyorum hala kalp sesini duymadan rahat yok bana doktor zaten bundan sonrası çok daha önemli dedi hayırlısı artık nasibimizde varsa olucaktır inş transferden önce rahim duvarının kalınlaşması lazım nar kalınlaştırıyo dediler yedim bende zaten hapta kullandım artık hangisinin faydası oldu bilmem

Manyaklikta kelime mi Allahtan mememi birakmadi aysem biberon kullaniyor ya o bakimdan seviniyorum
Bu arada sen philips aventin yeni dogan ucunu kullandin mi yada kullanan birilerini biliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…