Ağlayakta gözden mi olak???

Sosiii nasilsinnnn

Sbry az kalmis sabret ve korkuyu at kafandan olumlu dusun insallah guzel devam edecek hamileligin
İnş canım güzel bi şekilde dewam eder ben gibi isteyen sizlerede en kısa zamanda verir inş her gece yatmadan Allaha şükrediyorum bebeğim için ve benim gibi isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın diye

Günaydın kızlarrr

Son zamanlarda herkes boşladı ama bi silkelensek mi diycem ama bebekli anneler için o da zor.

Fundam merak insanı öldürüyor çok iyi biliyorum ama şahsım adıma burdan başka hiç bir yeri açık okumuyorum bile, araştırmıyorum bile uzun zamandır, sende salla gitsin boşver,
Ama yoğun geçmesi hayatın güzel oluyor, kafa dağılıyor

Sbry herşey güzel olcak inşAllah,

Yelizim ve ayşem öpüyorum sizi canlarım.

Gunaydin canlarrr
saboroy gozumuz sendeee
Kizlar bu ara omer biraz sakinledi. Bende uyudukca ev isi yapiorum. Ne zamndir ince isleri yapamiorum. Firsat bu firsat diyip saldiriorum: ) ama her firsatta foruma bakiorum. Elimden geldigincede yazmaya calisiorum. Dun esimde evdeydi. Hastalandi ise gidemedi. Hem grip hem bogaz agrisi. Bu ara havada salgin varmis ztn. Dikkat edin sizde.
fundos kafani dinle biraz, eger seni kotu etkiliyosada buralardan uzak kal bi muddet

Benoss ssnin sonuclarda bu hafta cikar insallah hayirlisiylaa

Aysem omere dikkat edinno zmana gerci anne sutu onu korur ama yine de ne olur ne olmaz
Benimde 9 aydir suren sultanligim 2 hafta once son buldu artik evimi temizleyebiliyorum kocan bile olsa rica minnet is yaptirmayi sevmiyorum kendi temizligimi kendim yapiyoum ohh ne rahat
Benos bugun aradin mi kiz hastaneyin
Haa bide ayse mert 2 gundur kakasini yapmadi sence normal mi

Omerinde burnu akio cnm ama anne sutu hafif atlatmasini saglio dedigin gibi.
kiz ben birak temizligi yemek bile yapamiodum hele ilk 40 gun surekli memedeydi ve ustumde uyuyodu. Senin masallahin var yine.
canim kakasini sivi yaparsa normal. Arkadasiminki 3 gunde bir yapio. Dr kati degilse sorun degil demis.

Kakasini yaptiginda cok civik degil cokta kati degil aysem rengide sari biraz once banyo yapti bebek yagiylada masaj yaptik bakalim yapacak mi simdi uyuyor
Ben emzirmiyorum ki aysem sen emzirdigin icin temizlik yapamiyorsun mama tok tutuyor ben her 3 saatte bi 45 dk meme veriyorum o kadar :-( keske sutum cok olsada hic temizlik yapmasam :-(

Canim pamuga zeytinyagi dokup poposunada masaj yapabilirsin. Insallah bugun yapar rahatlar.
Olsun canim mert saglikli olsunda.en onemlisi o.
masallah buyumus baya degismiss.
Omerinkide sari ve tonlarinda oluo hep: ) Y muhabbete bak yaa

hahahahah ay kızlar güldürnüz beni ya sohbet harbi süper

Sosim sen yaz kız biz okuruz sana deli de demeyiz

Yok daha arayamadım yaz kızım modundaydım öğleden sonra ararım biraz daha saat geçsin yoksa bana telden engel koyacaklar

Ayşem kız sus nazar değmesin hep böle olsun da sende biraz rahatla artıks

Sosimmm senin sıpa da maşallah ne tatlı öle kız, ye ye bitmez valla

Muhabbet super gercekten kaka ve renklerinden konusacagimiz hic aklima gelmezdi aysem
Zeytinyaginida deneyecegim canim ama simdilik cok sikinti degil gibi kaka yapmamasi
Benos kendinkendime soru sorup cevaplayayim mi kiz manyak gibi
Daha sevilecek modda degil benos surekli ye ic yat modunda konustuklarimiza tepki bile vermiyor o yuzden sevilmiyor

sorma ayşe ya delirtirler adamı, madem 1 ay da çıkmayacak 2 ay de değil mi

Sosim kız hiç bişi olmaz rahat ol, hadi bakalım güzel bişi bu şimdiden hayırlı olsun canım benim. Rabbim damatlığını da göstersin.

kız sevilmez mi anam deme öle sevimli sıpanı ezme

Yaptirin bencede sosim. Bana kalsa bende hemen yaptirirdim. Hadi insallah hemende iyilesirr. Erkek olacak merdoo

Omer asi oldugu icin kural koymak zor olacak sosii

Beno bence senin hastaneyi hep birlikte arayalimmm o zaman dayanamaz cikarirlar tahlili

Benos bizim iliskimiz platonik biraz yani biz seviyoruz ama onun umurunda degil daha goz temasi bile kuramiyor
Aysem valla yaptiralim kurtulalim nasip olusa 6 yasinda falan bi dugunnyapariz olduda bitti masallah olur
Senin esin yaptirmak istemedi degil mi omeri
4. Ay asini oldu mu aysem 8 aralikta mi olacakti 4. Ay asisi zormus diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…