Sbry gebeligin ilk donemlerinde o kasilmalar falan oluyor sanirim fazla takilma icini ferah tut insallah kalp atisini duyacaksin ve saglikla kucagina alacaksin bebegini
Gunaydin kizlarr
Ben omerle ugrasip duruorum. Kulubu aciorum tam yazicm bisey cikiio
Dun sosi aradi telde bile zorla konustum isyan etmiorum ama nolur artik omer birazcik akillansin
sbry sikma kendini. Ins guzel haberler geleck senden
yelom enistemin vefatinda o soylediklerinin aynisini yasamistim. Cok yakindik bizde. Evlerimizde yakindi surekli gorusurduk o yuzden cok etkilenmistim. O korku zamanla azaldi. Sizin daha cok yeni. Hep soyluoruz cok klasik olacak ama zamanla hersey duzenine girecek insallah
Bu arada merdonun sariligi gecmis tosuncuk iyiymis cok sukurr
artik foto istiozz sosicann
Benoskoda kahvaltilarda gezio:) ne zamana calisalacak o derslerr.
Kizlar gunaydin
Bu satirlari size damizlik inek gibi kendimi sagarken yaziyorum cok fazla vaktim yok mertten dolayi o uyuyunca bende uyuyorum kus uykusu gibi yat kalk yapiyoruz
Sbry gonlunu ferah tutu insallah kalbi atacak bebisinin
Yeloo sen nasilsin canim tedavi olayini ne yaptiniz
Aysem az daha sabir az kaldi omer yavas yavas buyuyor su disolayida bi bitse bence rahatlayacaksin
Mertin sariligi geciyor kizlar yavas yavas gerci sagolsun aysem soylemis
Ayşem çok güldürdün beni ya..
Dün sabah bi çıktık akşam 6 da girdik eve.
Sabahta kahvaltı sornrası temizliğe girdim.
Dün başıma geleni sormayın. Eşimin arkadaşı ile hanımı bizi bekliycekti otobüs durağında yağmur vardı onlarda çocuğu üşüyünce otobüse binmişler. Bizde hızlı hızlı gidiyoruz bende yağmur var diye şemsiye yoktu başıma şalı tülbent gibi kapattım tek önümü görüyorum kafamı eğdim yürüyorum tam otobüsün şoför kısmından dönüp otobüse binecektik ben köşeyi dar açı almışım kafam küüüt aynaya çarptı otobüsün dışında yandaki ayna var ya o. Kafamın çarpmasıyla dengem kayboldu otobüse sağdan bi çatptım Neye uğradığımı şaşırdım
Gülmekten koptuk ama bugün omzum ve kol altına doğru çok ağrıyo
Temizlik zor yaptım valla
Sosim merte çok sevindim
Ayşem öner inşAllah akıllanır canım senin durumun çok zor walla.
Yeliizm bugünlerde geçecek.
Sbry herşey güzel olacak. Kalp atışlarını duyacaksın.
Aysem oyle olur ya gerci bu omercigin gelecekte capkin olacaginin bi gostergesi de olabilir baksana yabanci hatun kucaginda duruyomuş ilgisini cekti demekki :)
Bende merti uyutmaya calisiyorum 120 cc mama verdim acikmis yavrum simdi uyumaya calisiyor ayy uyusun ki bende biraz uyuyayim
Yelo vaktin varken her gecen saat uyu bence sonra cok ararsin bu geceleri
Aysem sanada kokay gelsin
Kardesin yalniz dimi su anda yelom? Nasil idare edebiliyormu. Allah yardim etsin kizaa
merdo ne guzel uyuyodu simdi o uykulardan eser kslmadii. Neyse bu doneml e r gececek. Ilk zamn her ayin farkli zorlugu var
Benim işler yoğun çalışıyorum sizleri asıl sormalı. Size çok özeniyorum balla ne güzel evdesiniz :)
Ben çalışmaktan nefret ettim bu kafayla istifa basmazsam iyi
Selam kizlar
Valla ben de hergun işe gittigim yoruldugum gunleri ozledim.ve hatta o gunler ne guzel gunlermis diyorum insan isten gucten hicbiseye kafa yoramiyo zaman cok hizli geciyo aksam yemek yemenin cay icmenin ayri bi tadi oluyo valla
Boyle gercekten paslaniyo insan evde
Buarada bugun adetimin 2. Gunu
Esim cok istedi bugun tedaviye baslyalim diye biraz ben de niyetlendim gibiydi sonra vazgectim kalsin bu ay da dedim.onumuzdeki aya Allah kerim