Ağlayakta gözden mi olak???

Hoşgeldiniz kızlar..

Yelom iyi düşünmüşsün, bundada vardır bi hayır, gelecek ay inşAllah başlarsınız ve beklemeden gelir İnşAllah bebeğin,

Ayşem paslanıyorsun belki ama çalışmakta çok yoruyor nedense, ne bilim hep bana ev daha cazip geldiğinden böle düşünüyor olabilirim,

ben gene hastaneyi aradım, benim sonuçlar çıkmamış daha, kadına ama bir ay oldu ne zamana çıkar diyorum, bu haftada çıkmayibilir cuma günü tekrar arayın isterseniz dedi.
Nasıl sinir oldum ya madem bir ayda çıkmayacak yazmayın kağıda 1 ay diye. ne güzel adet olmadan alacaktım dediydim, benimde sonum hayırlı olsun inşAllah.

Selam canlar
Aysee omerle necyapiyorsunuz uykusuzluga devam mi
Yelo gelecek ayda erteleme artik sana hemen acilinden kafayi dagitacak biseyler lazim
Benos insallah sende ev hanimi olacaksin o zaman calismayi ozleyecekdin hele az biraz evde kal uykusuz kal o zaman ben s3ni gorecegim
Ya kizlar biraz once mertin tirnagini keseyim dedim yalnislikla etine getirdim makasi gozleri doldu yavrumun acidan cok uzuldum sabahtan beri aklimdan cikmadi kendimi suclayip duruyorun dikkat etmedim diye :-(

Ayy insanin ici gidio dimii ya boyle boyle alisacaz. Bende tirnak kesmekten cok tirsiyorum. En son esim kesti omerin tirnaklarini ve benden daha guzel kesmiss: )

Beno demekki tahmini 1 ayda cikar demek istediler. Bugun yarin cikar bence artik. Az daha sabir canim..

Sosican omer 2 gundur akilli cok sukur. Gazi bitiomu artik acaba. Erkenden sevinmekte istemiorum. Bakalim zamn ne gostericekk

Günaydın canlarım..

Funda niçin gelmez oldu ?

Sosim kız inşAllah demem öle ama bende kendimi o anlarda merak ediyorum bakalım ne olacağım, hele uykusuz hallerimi, ben kadar sanırım kimse uykuya düşkün değildir en korktuğum da bebeği uyutmaya çalışırken kendim uyursam

Ayşem aman nazar değmesinde öle olsun kız bitsin artık onca ay ne çektin yani.

Yelizim dediğin gibi herşeyin hayırlısı, bakalım bizim minnoşlar ne zaman gelicekler,

Dün maç var diye eşimin bi arkadaşına gittik onlarında evliliği 3-4 yıl kadar kız da benden bir yaş büyük temmuzdan beri istiyorlarmış olmamış daha, bizim ilk hallerimiz gibiydi, o günlerimiz aklıma geldi neler paylaşıyorduk, bende çok tecrübeli biri gibi bi akıl veriyorum ki görmeyin halimi Rabbim kimseye boşluğunu aratmasın

Evet yelo genelde 4. Ayda bitio dediler. Bugunde iyi gibi. Allahim insallah devami gelir.

Oyle valla beno.
Ama uykusuzluga oyle bi alisiyosunki. Alahim kuvvetini ve sabrini verio.yoksa cidden cok cok zor. Birde yogunlukta gunlerin nasil gectigini anlamiosun. Rabbim en kisa zamanda sizlerede verecek bunu butun kalbimle soyluorumm

Selamlarrrr
Amin Aysem insallah
Benos ben de oyleyim cocuk sahibi olmayan insanlara bi de ultrason cihazim olsa mueyene bile edecem yani :)
Epey biseyler ogrenmisiz canim o bi gercek
Bu topigi cok bos birakir olduk

amin Ayşemm Aminnnn

Aynen yelizim o dereceye geldim ve gerçekten boşladık nedense..

Bende idrar testim eksikti onu vermek için bu iş yerinin ordaki hastaneye gittim gene, iki tane erkek doktor oturmuş, kafamda kurdum ki, ne için geldin derlerse akıntım koyu renk ve kokulu derim verirler tam idrar testi sandım neyse adama söyledim önce muayene etcez dedi, yok dedim niye regl misin dedi yok, uygun değilim dedim, ben tahlil alırım diye düşünmüştüm dedi, yok dedi muayene göre yazarsak yazarız dedi, ben ısrarla yok olmam diyorum ne istiyorsun dedi adam tam idrar testi dedim.. bana doktor yaptırcaksın demişti yakın zamanda düşük yaşadım yaptıramadım o yüzden sadece onun için geldim, olmazsa da sorun yok dedim, vermeseydi direkt özele gitcektim yani ne sinirler. sonra tamam verelim dedi yolladı,
Ne meraklı bu doktorlar muayene etmeye yav, kendince haklı olabilir ama istemiyorum işte.

İste farkli doktorlara gidince bu muayene olayi cok kasiyor insani gercekten
Neyse kurtarmissin yine benos
Ayni doktora da olsa berbat bisey insan cok kotu hissediyo kendini
Gercekten isimiz zor

sorma bi sonuçları tamamlayıp doktora götüreydim rahatlayacaktım,
Gerçekten ne zormuş,
Ben tam 1 ay olunca çıkar sanıyordum, böle uzamaz sandıydım, sosinin hemen çıkmış ne güzel.İstanbul yoğun yer diye mi ki acaba

Arkadaşlar stres 1.faktör gerçekten. Ben de demir ve d vitamini tedavisine başladım 1 ay önce, 4 aydır istiyorduk ma agebe kalamamıştım.eşimle dedik ki bu ay düşünmeyelim,zaten vitamin tedavisini tamamlamaya çalışalım, gayet düşünce olarak rahattım ve oldu,süpriz olarak geldi dünyamıza. Ama tabiki bundan sonrası da çok önemli,Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın.

Nasıl stres atabilirsiniz? Birşeylerle uğraşarak, eşinizle bazen arkadaş bazen eşiniz olarak birbirinizi anlayarak dertleştiğinizde. Kafanızı bebek işine yormazsınız faydalı başka şeylerle uğraşırsanız.Mesela güzel romanlar okuyun, bulmaca çözün,spora gidin,yüzmeye gidin, bir arkadaşınızla kahve ve sohbet saati ayarlayın.Ne bileyim işte elinizde ne imkan varsa onu yapın.Çünkü herkesin herşeye maddi veya vakit olarak imkanı olmayabilir.

Selammm canlarımmmm
kusura bakmayın gelemedim buraya girince çok okyorm çok araştııyorm ve iyi hissetmiyorum kendimi
sizle sohbet etmeyi çook seviyorum ve sizide..
Çok iyiyim çok faalim :) zaman çok güzel geçiyorr ama zor günler geçirdim yoruldum sürekli muayene kontrol iğne ilaç bekleme çok yordu benii bebek konusu konusmak istemedim baska bisey düsünmediğimi farkettim sadece yat kalk bu konu çok yoruyor beni

Mert, ömer ve ulas iyidir insallahhhh

Saboo hamilelik nasıl gidiyo

Benosumm hayırlı sonuçlarını bekliyoruz
Yelizim arlıkta insallah sende baslarsın tüpe pesindende ben gelimmm

İyi akşamlar canlar bebişlerimiz yaramazlıklara dewam ediyo anlaşılan bizde bebişimizin haberlerini yazıcaz mı acaba buralara bende bi belirti deşişiklik pek yok p.ertesiyi bekliyorum 4gözle
Fundoş niye girmiyo pek artık

Bende tam şimdi yazdım canım iyiyiz şimdilik şükür kontrolümüzü bekliyoruz büyük sabırsızlıkla hem korku hem heycan kaygı endişe ne ararsan bütün hepsi var yani
Sen naptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…