Yavrum yaa anasının dediklerini duysa üzülüp hemen gözlerini diker ama işte naparsın sıpa daha anlamıyor
Ayşem keşke uzatmasa eşinde diğer türlü daha zor olur çünkü..
haydi o zaman sarılın telefonlara cerrahpaşaya hücum edelim :9
Daha zaten adet olmadım o olana kadar çıksın derdindeyim ki bu ay belki hemen başlayın diyebilir diye tek derdim o yoksa çıkmazsa çıkmasın dert değil, günüm yaklaştı
işlerim çok ya hemen yazamıyorum ama gözüm sizde..
Sen 2. Ayinda goz temaslarini gor sosiiii. Odadan cikinca aglamalara baslayacak.
evt cnm esim istemedi. Illa sunnetini hatirlayacakmis cocuk. Bende tamam dedim sustumm : )
5 aralikta olacaz canim 4. Ay asimizi. O zormus bende duydum. Iki bacaktanda olacakmis. Insallah cok ates yapmaz bakalim.
benomm sen bak islerine. Allah kolaylik versin sana.
Benos ne yogunlugu kiz ben senin yogun oldugunu bilmiyordum
Aysem asidan once ve sonrasinda ates dusurucu verirsen bi sey olmaz ama ates olacak ve huzursuzlanacak arada anasonncayida ver sakinlessin
Bu arada ben yazdim daha once kaynimin oglu bu yaz sunnet oldu 8 yasinda ve annesine babasina bir suru sitem etti neden beni kucukken sunnet ettirmediniz diye kac ay oldu hala pipisini tutuyormus bayagi sorunlu oldu yani
Yelo sizin kizlarin muhhabbetini severim ben ayy o minnoslari yerim ben hele bi gelsinlerde sayfalarca tokasindan kiyafetlerinden konusalim
Bu arada yigenin 5 aylik falan olmustur tam yemeliktir simdi o
Yeloomm amin inşAllah canım..
Biliiyorsunuz ben kıza hiç hayır diyemiyorum
bizim zaten kız olsa sosi ile ayşeyi düşünemiyorum kimin kızına talip olurlar hatta ayşe kuma bile ister o derece
Bende sosiden tarafım erken olması daha iyi , ayrıca kız sosi düğün yapıyon ya kırık beyaz, krem renk elbise de alırsın şimdi sen öleymiş adet bilmiyordm ben bursa da öğrendim ne kadar cahil hissettiydim kendimi, bizim Ankarada öle bişi yok
Aaa oylemiymis kiz bende diyorum ki bu sunnete analar neden hep acik renk elbise giyiyor aman bende cok cahil cuhelayim kizz
Gelin meselesinde aysemin secme hakki var nede olsa omer abimiz bizim
Butun cahiller bi araya mi toplandik kiz
Aysem omerden kucuk mu yelonun yigeni ben buyuk saniyordum
Benos dugunu sonra yapariz kiz o zaman giyer atarim yalniz bana hatirlatin unutur siyah falan giyerim Allah korusun
Sosi naaptin ne 5 ayii :)
Daha yeni 3 ay oldu.cok sirin oldu tam yemelik gercekten.simdi ustune elbiseler de olmaya basladi bi tatli ki sormayin
Allah hayirli saglikli evlat nasip etsin tabi ama kiz da ayri oluyo ya suslemesi giydirmesi tokasi sac bandi etekleri elbiseleri ayri bi tatli kizzz erkek reyonuna gidiyosun hep ayni seyler
Sunnette beyaz giyme olayini ben de bilmiyordum
Sosi zaman cabuk geciyor bi bakicaz konusuyo minikler okula baslamislar falan aaahhh ahhhh
Ayse laf aramizda sosininki kandirdi kizi akilli telefonu dogumda hediye etcem diye cocuk iki aylik oldu daha yok bisey biz de diger kanaldan yazacaz diye hevesleniyoduk :)
Arada atarim resim kiz ordann da konusmaz olduk artik
Funda kendini dinlenmeye birakti galiba :)