Canim bebekler icin kabizligin ayri ilaci var. Istersen doktoruna sor bi. Bize dogum yaptigim hastanede recete vermislerdi. Onda gordum. Biz almadik gerci adinida hatirlayamiorum simdi
insallah bugun yapar rahatlar
Yelizim boyle durumlarda yalniz kalmak insanin canini dahada acitiyor.. iyiki orguye basladin. O biraz daha olsa kafani dagitmani sagliyor. Keske kardeslerinden biri yanina gelse,seninle kalsa biraz. O kadar iyi gelirki sana. Gerci herkesin ayri telasi var,malum dunya telasesi bitmiyor malesef..
Sosim ya inşAllah yapar oda çok zor bebeğede yazık. Bencede bi yolu vardır mutlaka.
Yelizim kalabalık iyi olur ama hayat şartları işte bazen izin vermiyo orda arkadaşında yok gibi. Keşke iyi bi arkadaş olsa oda iyi geliyo insana. Benimde yok arkafaşım istanbulda
Funda eğlenmiştir kesin fasıl güzel olur..
Bende gittiğimde bişi yoktu ama saat 10 doğru bi başladı ağrı kötü oldum.
Zten biri lafı soktu her gelişinde hastasın diye.
Selam kizlar
Sosim masaji mi denesen acaba aysenun dedigi gibi zeytinyagli pamukla belki ise yarar?Biz de son care onu yapmistik ise yaramisti sonra bidaha gerek olmadi hic.
benos o laf sokana sen de guzel bi laf soylemissindir insallah
Yaa neden acaba.eger huzursuz degilse rahatsiz olmuyo demekki sosim belki yapasi yok cocugun :)
ay ne zor isler yaaa el kadar seyin kakasi bile nasil insani strese sokuyo dimi
Hakkat yaa altı üstü kaka diyoruz ama ne kadr önemli..
Bişi demedim yelo. malesef öle demekle yetindim pek sıcak durmadım kimseye karşı, o yüzden cevap vermedim, ev sahibiydi seviyorum da kendisini ama eşim bugün ağzının payını verdi. Yoo ben öle demek istemedimler falan deyip durdu bizde bu ara aile fertleri ile aralar karışık herkesin herkese karşı bi tutumu var ondan. Eşim bi gün hepsini haşlayacakta bekliyorum o gün ne zaman diye
Merhaba canlarımmm
sosimmm mert için çok üzüldüm ama bana normal bişey gibi geliyo normaldir inşallah yanubu durum
inşallah hemencik kakasını yaparda sende rahat bi nefes alırsınn
bEnoşummm ağrın geçtimi dönüş ne zaman
İnşallah yarın sonuçlar çıkmış olr belki bu arada minik için temellerde atılır adetten sonra :))
Ayyy bende öle laf sokanları rezil ederim pat diye vcevabını veririm ço nadirdir sustuğum o zamanda deliririm nasıl cevabını vermedim diye er geç o lafı yediririmm
Sagolun kizlar bi yapmadigim sabun kalmisti onuda yaptim ama henuz gelen giden yok
Off kizlar ya sizide sıkıyor um degil mi kakayla falan hakkinizi helal edin lutfen ama ne yapacagimi sasirdim valla
İyi akşamlar kızlar sosim hayırlı olsun mert sünnet olmuş kakasınıda yapamadı mı hala kim bilir nasıl sıkıntı çekiyodur biz bile 2gün yapamadık mı çatlıyoruz
fundam sen nasıl oldun ne zaman başlıyo süreç
yelizim ayşem benoşum sizler nasılsınız
yarın 1de benim kontrolüm var Allahın izniyle inş hem görür hem kalp atışını duyarız dua edin bizim için
Sbry inŞAllah güzel haberlerle gelirsin canım.. herşey güzel olacak ben inanıyorum..
Sosim bizi de habersiz bırakma.. ben bişi olduğunu düşünmüyorum ama inşAllah güzel haberlerle gelirsin. inşAllah sen gidince korkudan yaparda kakasını mert kurtulur. yavrum o da acı çekmiyordur inşAllah ne kadar zor