Mert yapmış çok şükür kakasını dr neden diye söylemedimi canım
Bu Aarada sağlık bakanlığının onaylı yazısını gördüm dün facede hero baby varya o mama da gdo tespit edulmiş yasaklancak galiba sakın verme aldıysan ondan
Evet kizlar yapti oda rahatladi bizde
Ayy butun mamalarda vardir bence gdo hatta olmayan bi besin maddesi bile yoktur bence
Fundos mama yedigi icin kabiz oluyormus zaten
hadi gözün aydın sosim.. sonunda yaptı da rahatladınız, bi kaka nasıl kıymete biniyor yaw
evet onu bende inst. da biri paylaşmış gördüm funda. ee bu bebekler onu yemiycek bunu yemiycek ne yiycek. aklıma eskiden mama yoken anneler ne yediyormuş ki ondan yedirsek olmaz mı ki acaba ?
Selam kizlarr
ben yine hastanede sabahladim gaz sancisi mahvetti beni yazik bebekler ne cekiyo kimbilir diye dusundum.zaten dunden midem agriyodu herhalde usutmusum sonra gaz sancisi basladi bogure bogure gecti butun gece.keske igne yapmayi biliyo olsak hastanede derdini anlatana kadar birsuru film tahlil yapmadan yapmadilar yine inlettiler beni saatlerce
Sosim gozun aydin beklenen kaka gelmis :)
aysemm benosss findikkkk
Gecmis olsun aysem bol bol ihlamur ic cok buyuk salgin var herkes grip disari cikmaya korkuyorum valla
Sen hic mama vermiyorsun degil mi aysem omere dur hemen telas etme bizimki 5 gun yapamadi en sonunda fitille yapti biliyorsun
aynen sosimm azaldık iyice.. Allah verede tükenmeyek
Ayşem sorma sinirim tepemde yeminle yok böle bişi ya.. malzemeleri yokmuş bekleyecekmişim 21 ekimde gittiydim düşünün kaç ay oldu canım çok sıkkın bu duruma. ben ne güzel bu adete yetişir başlarız hesabı yaparken daha alamadım bile sonucu
ayrıca çok geçmiş olsun canım benim.. havalar o kadar kötü ki hasta olmamak elde değil, inşAllah ömere geçmez senden..