Ağlayakta gözden mi olak???

anam neler var. valla sizden öğreneceğimiz çok şey var. kullan bakalım nasıl gelecek iyiyse artık bizlerinde aklında olsun

Canlar selamlarrr
Oncelikle benosum.Acele etme bir aydan bisey olmazz hayirlisi nezamansa ozaman olsun ama 1 ay gec 1 ay erken yeterki hayirlisi olsun senin icin
Evet hakakten 3-5 kisi kaldik haaa
Ben daha iyiyim kizlar mide agrim devam ediyo hala arada artiyo arada azaliyo anlasmaya calisiyoruz :)
Aysoo sana da gecmis olsun canimm dikkat edin siz analar hasta olmayinn :)

İyi akşamlar kızlar haberler hiç iyi değil malesef bebeğin gelişimi geriden geliyo dedi doktorum kalp atışınıda alamadık bu yüzden kullandığın ilaçları bırak kanamam gelirse kanamam bittikten sonra gelirsin içinde parça kalmış mı bakarız dedi kanaman gelmezsede 1hafta sonra gel kürtaj yapalım enfeksiyon kaparsın dedi
Bu sefer o kadar heveslenmiştim ki zamanı gelmemiş demek ki imtihanımız bitmedi demek ki daha
Pek girmeyebilirim kızlar artık arada sizden haberdar olmak için bakar çıkarım belki Allah hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu versin

Ya sbry
Okadar uzuldum ki
Degerin de cok guzel cikmisti aslinda ya..
Demek vakti zamani degilmis ne diyeyim Allah yardimcin olsun canim keske elimizden bisey gelse ama sana iyi gelebilecek baska soylenecek bisey yok ne desek boş

Ya sbry
Okadar uzuldum ki
Degerin de cok guzel cikmisti aslinda ya..
Demek vakti zamani degilmis ne diyeyim Allah yardimcin olsun canim keske elimizden bisey gelse ama sana iyi gelebilecek baska soylenecek bisey yok ne desek boş
Çok sağol canım yapılabilecek herşeyi yaptık takdiri ilahi zamanı değil demek ki söylicek bişey yok Allahım daha fazla aratmasın isteyenlere ne diyim

Sabomm çok üzüldümm ((
Ne diyeceğimi bilemiyorumm
Hayırlısı olsun insallah bu üzüntüleri çabu atlatır en kısa zamanda sağlıklı bi bebeğein olur canımm
Güçlü ol ne olur

Ayşemmm çabuk iyileşirsin inşallah
bende baş ağrısından çekiyorum gözlerm sulanıyo yüzüm sivilce doldu ağır hasta olacam galiba

Sabomm çok üzüldümm ((
Ne diyeceğimi bilemiyorumm
Hayırlısı olsun insallah bu üzüntüleri çabu atlatır en kısa zamanda sağlıklı bi bebeğein olur canımm
Güçlü ol ne olur
Çok sağol canım güçlü olmak zorundayım çünkü ben anne olmak istiyorum o yüzden yorulmadan yılmadan devam etmem lazım

Sbry peki doktorun ne dedi cok merak ettim
Vajinal ultrasonla baktı ben hemen suratından anladım üzgünüm ama gelişimi geriden geliyo kalp atışıda durmuş dedi ki biz zaten daha kalp atışını duymamıştık elimizden gelen yapabileceğimiz herşeyi yaptık şunu atladık diyebileceğimiz bişey yok Allahın takdiri dedi ben zaten ağzımı açıp bişey diyemedim çünkü herşey yolunda gidiyo gibiydi böyle bişey olucağını hiç tahmin etmemiştim

Allahin takdiri tabiiki de mutlaka fiziki bi sebebi de vardir
Bu ciktigimiz yol bir iki uc tedaviyle illa sonuclanacak birsey degil maalesef
Emek vericez sonuna kadar da denicez sansimizi pes etmiycez butun bunlari yasamamiz gerekiyo demekki senin de dedigin gibi

Eşim üzüntüden mi söylüyo bilmiyorum ama hemen bidaha yapmayız bekleriz 1sene diyo zaten benimde işe girip biraz para biriktirmemiz lazım bu tedavi için 15bin harcadık yeniden aynı parayı bi anda elden çıkartamayız ama en azından yaza falan deneriz diyodum

Biraz dinlenirsin canim insan bi şoku atlatinca cok kisa surede insanin umutlari yeniden yeşeriyo Allah veriyo onu insanin icine eşin de eger cok buyuk maddi imkansizlik olmazsa bikac ay sonra yeniden denemek isteyecektir
Allah buyuk insallah verecektir emeklerinizin karsiligini

Sbry cok uzuldum canim hakkina hayirlisi buymus demek ki insallah Rabbim seni daha fazla bekletmez
Fundos gecmis olsun
Yelom sen ne yspiyorsun
Aysem omer kaka yapti mi
Benos sen nerelerdesin

sosim napimm yemek cay tv örgü yan gel yat :)
Sen nasilsin iyimisin merdo nasill

Canım benim gittiğim hastaneye gitsen aaraştırma hastanesi
tüp için şartlarında uyuyor bir daha bu kadar kaybınız olmaz hem çok ucuza mal olur ve çok iyi bi hastane araştırılır dikkatli olunur yine..
süleymaniye doğum evi bilgin olsun

Sosimm sağol iyiyim şimdi duş aldım kendime geldimm

Mertcan nasıllll

Yeloo örgü ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…