Çok sağol canım yapılabilecek herşeyi yaptık takdiri ilahi zamanı değil demek ki söylicek bişey yok Allahım daha fazla aratmasın isteyenlere ne diyimYa sbry
Okadar uzuldum ki
Degerin de cok guzel cikmisti aslinda ya..
Demek vakti zamani degilmis ne diyeyim Allah yardimcin olsun canim keske elimizden bisey gelse ama sana iyi gelebilecek baska soylenecek bisey yok ne desek boş
İyi akşamlar kızlar haberler hiç iyi değil malesef bebeğin gelişimi geriden geliyo dedi doktorum kalp atışınıda alamadık bu yüzden kullandığın ilaçları bırak kanamam gelirse kanamam bittikten sonra gelirsin içinde parça kalmış mı bakarız dedi kanaman gelmezsede 1hafta sonra gel kürtaj yapalım enfeksiyon kaparsın dedi
Bu sefer o kadar heveslenmiştim ki zamanı gelmemiş demek ki imtihanımız bitmedi demek ki daha
Pek girmeyebilirim kızlar artık arada sizden haberdar olmak için bakar çıkarım belki Allah hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu versin
Çok sağol canım güçlü olmak zorundayım çünkü ben anne olmak istiyorum o yüzden yorulmadan yılmadan devam etmem lazımSabomm çok üzüldümm((
Ne diyeceğimi bilemiyorumm
Hayırlısı olsun insallah bu üzüntüleri çabu atlatır en kısa zamanda sağlıklı bi bebeğein olur canımm
Güçlü ol ne olur
Çok sağol canım güçlü olmak zorundayım çünkü ben anne olmak istiyorum o yüzden yorulmadan yılmadan devam etmem lazım
Vajinal ultrasonla baktı ben hemen suratından anladım üzgünüm ama gelişimi geriden geliyo kalp atışıda durmuş dedi ki biz zaten daha kalp atışını duymamıştık elimizden gelen yapabileceğimiz herşeyi yaptık şunu atladık diyebileceğimiz bişey yok Allahın takdiri dedi ben zaten ağzımı açıp bişey diyemedim çünkü herşey yolunda gidiyo gibiydi böyle bişey olucağını hiç tahmin etmemiştimSbry peki doktorun ne dedi cok merak ettim
Eşim üzüntüden mi söylüyo bilmiyorum ama hemen bidaha yapmayız bekleriz 1sene diyo zaten benimde işe girip biraz para biriktirmemiz lazım bu tedavi için 15bin harcadık yeniden aynı parayı bi anda elden çıkartamayız ama en azından yaza falan deneriz diyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?