İyi akşamlar kızlar haberler hiç iyi değil malesef bebeğin gelişimi geriden geliyo dedi doktorum kalp atışınıda alamadık bu yüzden kullandığın ilaçları bırak kanamam gelirse kanamam bittikten sonra gelirsin içinde parça kalmış mı bakarız dedi kanaman gelmezsede 1hafta sonra gel kürtaj yapalım enfeksiyon kaparsın dedi
Bu sefer o kadar heveslenmiştim ki zamanı gelmemiş demek ki imtihanımız bitmedi demek ki daha
Pek girmeyebilirim kızlar artık arada sizden haberdar olmak için bakar çıkarım belki Allah hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu versin
Bilmiyorum ki canım napsak iyice şaşırdım kaldım ben aşılama falan yaptırmadım ya direk tüp yaparlar mı kiCanım benim gittiğim hastaneye gitsen aaraştırma hastanesi
tüp için şartlarında uyuyor bir daha bu kadar kaybınız olmaz hem çok ucuza mal olur ve çok iyi bi hastane araştırılır dikkatli olunur yine..
süleymaniye doğum evi bilgin olsun
Sosimm sağol iyiyim şimdi duş aldım kendime geldimm
Mertcan nasıllll
Yeloo örgü ne durumda
Çok sağol canım napalım yapacak bişey yok zamanı geldiğinde hayırlısıyla sağlıklısıyla olur inşgünaydın kızlarrr
Canım çok üzüldüm inanki, ne desek senin acını hafifletmeyecek, kolay değil yaşadıkların, seni anlıyorum, o kadar zor ki hele de tüp bebek gibi bi aşamadan geçipte olmaması, Allah'ım sabır versin ve inanıyorum ki gelecek bebeğin, zamanı değilmiş demek ki, bizler neler yaşadık, bunları da atlatırız nasılsa. sen yeter ki güçlü ol ki zaten ölesin anlaşılıyor,
Hakkında en hayırlısı olsun canım.
Sosim merti bizim yerimize de öp kız, hiç resim neyimde göndermeyon
o kadar dil döktük akıllı telefon al diye ama yalan oldu
Yeliz kız bi an önce örde patentine bakalım merak ediyorum ben. benimde elimde bi tane var battaniye ama ders çalışıyorum diye elime alamıyorum malesef
Akşamları da güya ders çalışıyorum o yüzden gelemiyorum ama benim dersin başına oturmam nerdeyse 8,30-9,00 oluyor elime kitap alıp okurken bi bakmışım sızıyorum o yüzden gelemiyorum ben
funda sende artık daha sık gel şuraya deli etme adamı
Çok teşekkür ederim ayşem hayırlısı napıyim ne diyim artıkSelam canlarim
Sbry cok uzuldum. Allah sabir versin. Rabbim en hayirli zamanda saglikli bebekler versin sana.
Sosi omer kakasini yapti. Simdi normal cok sukur
senin diger mama nasil. Merte daha iyi gelmistir insallah
Fundos cok yogunsun masallahh:)
Ahh benosum sorma. Bizde salonu kapattik sadece. Diger yerler gece gunduz yanio. Bu sene dogalgazda rekora kosacaz:)
Yelommm battaniyenin fotosunu atsana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?