Ağlayakta gözden mi olak???

Fundaaa seni burda gormek cok guzel :)
Örgü yavas gidiyo canim yapanda iş olmayinca :)
Senin lif nasil gidiyo

Iyiyiz kizlar mertte iyi kabizlik derdinden baska derdimiz yok pipide iyilesiyor git gide
Yelo battaniye icin ongorulen bi tarih var mi ne zaman biter begenirsek belki bizde yaptiririz
Fundos eskisi kadar neden gelmiyorsun :-(

günaydın kızlarrr

Canım çok üzüldüm inanki, ne desek senin acını hafifletmeyecek, kolay değil yaşadıkların, seni anlıyorum, o kadar zor ki hele de tüp bebek gibi bi aşamadan geçipte olmaması, Allah'ım sabır versin ve inanıyorum ki gelecek bebeğin, zamanı değilmiş demek ki, bizler neler yaşadık, bunları da atlatırız nasılsa. sen yeter ki güçlü ol ki zaten ölesin anlaşılıyor,
Hakkında en hayırlısı olsun canım.

Sosim merti bizim yerimize de öp kız, hiç resim neyimde göndermeyon
o kadar dil döktük akıllı telefon al diye ama yalan oldu

Yeliz kız bi an önce örde patentine bakalım merak ediyorum ben. benimde elimde bi tane var battaniye ama ders çalışıyorum diye elime alamıyorum malesef
Akşamları da güya ders çalışıyorum o yüzden gelemiyorum ama benim dersin başına oturmam nerdeyse 8,30-9,00 oluyor elime kitap alıp okurken bi bakmışım sızıyorum o yüzden gelemiyorum ben

funda sende artık daha sık gel şuraya deli etme adamı

Benos dogru soyle yoksa bizi baska forumlarlami aldatiyorsun ders calidiyorum ayagina
Akilli tele gelince guzel bisey olsun diyorummo yuzden alamadim :-(

kız delimisin ben kadınları kulübünde burdan başka yere bakmışlığım varsa vurun beni
buraya bakacak vakit bulamıyorum başka yerde nasıl gezem anam

kız biz sadece heyecanla o günü beklediğimiz için söylüyorum, durumunuz ne zaman olursa o zaman alırsınız biz sadece daha iyi bir iletişim içinde olacağım için söyledim canım benim.. foto yollama falan daha kolay oluyor çünkü

Biliyorum benosum haklisiniz surekli ins. Koymak istemiyorum zaten su samsung note 3 alayim diyorum oda malum pahali :-( bide 3 ay sonra maas alamayacagim icin boyle bi seyi esimden istemek mantikli gelmiyor simdilik

Bizim evde bi orta oda var o kadar sicak oluyorki anlatamam don atlet yat yinede usumezsin dun baktim hafif kirginligim var grip olacagim hemennustumu kalin giydim bide yorgan aldim bi terlemisim inanamazsiniz sırılsıklam olmusum boylelikle atlattim gribi

en iyi grip atlatma yöntemi
birde ayakların altına hani naneli acı bi kokusu olan jel gibi bi krem vardı ya yaw adını unuttum yazarken onu sürüp öle terlemekte iyi oluyor ayaktan iyi çekiyor çünkü

Kız çok haklısın o teller ha diyince alınacak teller değil ki anam, biz biliyoruz ki günün birinde alacaksınız bizde merakla o günleri bekliyor olacağız halaa :)

ee o odadamı oturuyorsunuz peki ? ay bide bebek var diye heryeri yakmışsınızdır. öle mi oluyor kız hep öle derler ya evde bebek varsa iyi ısınır altta üstte oturan için

Vicks canim anlatmak istedigin sey
Cok pahali gercekten telefonlar aslinda keske yazin alsaydim diyorum ama o zamanda arabanin kredisi vardi
Benos bizim alt kat full yakiyor hem kadinin annesi var yasli hemde engelli bi kizlari var ust kat full yakiyor 2 tane cocuklari ve yine kadinin annesi var ee bizde mert ve kanka ve kocasi oldugu icin heryer yaniyor yani anlayacagin kisin ortasinda yazi yasiyoruz
Bu dedigim orta odada ben ve mert yatiyoruz altini falan acarken usutmesin diye incecik bi battaniye ortuyorum uyurken kanka ve kanka ve kocasi giderse salonu bide yatak odasini kapatip yakit masrafimizi dusurmeyi planliyoruz

He yaa o viks işte o da iyi geliyor ama sen kullanabilin mi bilmiyorum bebeğe geçebilir falan Allah korusun.

En iyisini yaparsınız başka türlü doğalgaza güç mü yeter gürül gürül yanınca..
valla sizin ev tam benlikmiş ben sıcağı çok severim ama bizim ev senin dediğin gibi değil keşke olsa

Yawwww canigler
İnanmıycaksınız vaktim yok isyerinde dah çok oluyoduu
Komsularla kahvaltı yaptık eve yeni girdim saat 2 olmus ve ben daha ptt ye gidip maisi çekmemisim 30 undan beri
Sonra gün parası geldi 1haftadırçantada gidip çeyrek atın yapacaktık onu yapacam dönüste kapı çalar birazdan giyinmedim daha
Çok kısa günler yaaa çabuk bitiyor
Vakit bulur bulmaz damlıyorummm aklım sizdeeebide diğer kanaldanyazıyommm sosimi özlüyom iste o yok
Bizim kuzende hvak mıne bi marka tel almıs 500 civarı süperbitelefon hersey var vie incecik hafif büyükte çok ta şık
ona bi baksana sosimm
aha kapıııııı

Bilmiyorum ki canım napsak iyice şaşırdım kaldım ben aşılama falan yaptırmadım ya direk tüp yaparlar mı ki

Selam canlarim

Sbry cok uzuldum. Allah sabir versin. Rabbim en hayirli zamanda saglikli bebekler versin sana.

Sosi omer kakasini yapti. Simdi normal cok sukur
senin diger mama nasil. Merte daha iyi gelmistir insallah

Fundos cok yogunsun masallahh:)

Ahh benosum sorma. Bizde salonu kapattik sadece. Diger yerler gece gunduz yanio. Bu sene dogalgazda rekora kosacaz:)

Yelommm battaniyenin fotosunu atsana:)

Çok sağol canım napalım yapacak bişey yok zamanı geldiğinde hayırlısıyla sağlıklısıyla olur inş

Çok teşekkür ederim ayşem hayırlısı napıyim ne diyim artık

oyy maşallah sosim o ne öle anamm bebek işte olunca böle oluyormuş gördük

Funda da zaten gezentiydi iyice başımıza gezenti oldu çıktı.
Ayşem kız hadi yapsın hepte rahatlayın senin zaten çektiklerin yeter aha bi doğalgaz mağduru daha çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…