Ağlayakta gözden mi olak???

bencede hemen moralin bozulmasın. kistlerle hamile kalan bi dünya insan var, bende tedavi diğer ayamı kalacak onu anlamadım canım.

Hele sonuçların bi çıksın bakalım hemen üzülmek yok

Hormon sonuclarinu bekliyiruz
Hoca dedi ki ignelerle kist de buyur.Ama hani bi riski yok cunku yum toplama esnasinda kisleri de aspire edebiliriz istersen baslayalim istersen erteleyelim dedi.Sonra sonuclar ciksin ona gore karar verelim dedi
Detayli ultrasona gore de yasina gore yumurtaliklarin iyi durumda degil dedi
Sag yumurtalik kötü durumda soldaki daha iyi dedi iste.Bakalim hayirlisi Allahtan ne diyim moralim bozuldu ama yapacak bisey yok

Yelizim hayırlısı olsn canımmm kist sorun etmiyo ma5em ki bunu diyen koskoca hoca güven ve başla canım ertelemek bizi yumrtalarımızı dahada sanki düzelmek yerine kötü yapıcak gibi düşünce var bende yaşta ilerldikçe

Yumurta kalitemizide biz artıracaz tamammı beslenmemizle sigarayı tamamen eline almayacan
streste yok pozitif bakacaz

benimde bu ay iyi diğerlere göre dedim ama yok lanet olasııı bi anda başlıyo agrııı
mide bulantısı ile bıçakla kesiyolar sanki bedenimi ortadann
az kanama olurdu genelde o kadar çokki sevinmelimiyim anlamadımki sağ kasıkta bendede ağrı var g eçen ay bende korkuyla gittim kist kaldı diye dr bi baktı yumurtalarmış
kötüyü çağırma lütfen diye diye getiriyoz valla ben pozitif bakıyorum çok emek veriyoruz çünkü
benimde bu ay son bidahaki adete peşundeyimm
ptesi rapor için gidicem ilaçlarımdayazılır

fundam artık o kadar çok şey yaşıyoruz ki kana azlığı çokluğu, ağrının varlığı yokluğu iyi mi kötü mü yorum dahi yapamıyorum

Allah yardımcımız olsun. inşAllah bu kez gelirler,

Yelizden haber bekliyorum ama halaa yazmamış acaba ne oldu

Valla kimi zaman bebeği değl sırfbu ağrıyı düşünüp üzülüyorum şimdiden acaba düğüne rastlarmının derdindeyim yaaa

akşam arkadaşımızın d.günü taksimde olcak gidemiyorum halimi görseniz perişan saç yağ içinde körolası perma zaten mahvetti dus alıcam halim yok karın ağrısı yüzünden sosyal hayatbitiyo ne rezil bisey
suratım bembeyaz hortlak gibiii

Ya kistlerin riski varmi dedim yok dedi.En basta dogum kontrol hapi kullan istersen dedi.Sonra vazgecti zaten amacimiz bi nevii kistler olusacak onunda aliriz opuda dedi.Bakalim insallah bi sorun cikmaz
Sogan suyunu esim de dedi ama simdi hazir olusan yumurtalarada da zarar vermezmi sonucta onlar da ayni yapida folikuller sonucta
Hormon sonuclari iyi dedi doktor 300 luk dozla baslatti ilk ignemi oldum :)
Hadi hayirlisi bakalim Allah guzel sonuclanmasini nasip etsin insallah
İgne yapicak olma duygusu cok gicik nasil sokcam o igneyi etime bilmiyom cunku ben aynadan bakarak kulagima kupe sokamayan biriyim icim bi garip oluyo :)
Sonu da guzel gelsin insallah

İnsallah sosim bakalim Allahtan hayirlisi artik orda bi kadin bana gazan mubarek olsun cok zorlu bi yol bekliyo seni dedi :)

Tünaydın canlar yelom tedaviye başlamışsın hayırlısı olur sonunda bebeğini kucağına alırsın inş yazdıklarını okuyunca benimde ilk başta yaşadıklarım geldi aklıma bende başkasına bile iğne vurulurken küçücük bi yaraya bile bakamam ama Allah güç kuvvet sabır veriyo hemşire ilk iğnemi vururken bana göstermek için bakmadım bile ben asla yapamam dedim ertesi gün uyandım baktım yapayalnızın sağlık ocağına gitsem hafta sonu napıcam ilk günler 2sonradan 3 çıktı iğneler birinde birini bulsam diğerinde napıcam en iyisi kendin vurmak diyip oturdum vurmak için kendimi kastığım için galiba sokuyorum sokuyorum girmiyo başladım içimden dualar okumaya bi taraftan da değişik yerlere sokmaya çalışıyorum iğneyi bi baktım girdi yavaş yavaş enjekte ettim gonal f yakmıyo zaten hiç o da rahatlattı beni biraz ilkini vurdun mu gerisi geliyo zaten diğer dediğin iğnede pek yakmıyo sadece çatlatma iğneleri biraz yakmıştı beni onlarda altı üstü 2tane zaten kiste gelincede bu dönemde bende bi zararı olmucanı düşünüyorum tabi doktorun daha iyisini bilir yum toplarken alırlar ya da embriyonu dondurup doğum kontrol hapı verip eritirler ondan sonra koyarlar aklına takılan bişeyde olursa elimden geldiğince yardımcı olurum bu arada hangi merkezde yaptırıyosun canım amma uzun yazmışım haaa
Gundam sosim ayşem benoşum sizler napıyosunuz bakalım

Selam canlarrrrrrr
nassınızzz

yelizimmmm yarın inşallah güzel haberler vercen bize iğneler bol yumoş yapsın
Sabo seninde inşallah tedavisiz gelir bu defa miniğin
kafaya takma rahat ol
benim adette bitti gelsin yeni adet bende yelizin ardınan iğnelere devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…