Bundan sonrası daha kolay canım sana mı girip çıkıyo hiç anlamıyosun bide bende biraz göbek var daha rahat olmuştu sanki yağlı oluncaNormaldir sbry insallah zamanla daha iyi olucaksin
İgneyi yaptim basta cok tereddut ettim ama cok kolaymis kizz
Sosi nerelerdeeee
İnş canım normal hamile kalmakta korkutuyo beni o kadar bebekten malum 1tane sağlıklı çıktı yani kalsamda düşme olasılığı fazla bide üst üstüne 3kere düşük yapanın riski baya fazla yeni hamilelikteSelam canlarrrrrrr
nassınızzz
yelizimmmm yarın inşallah güzel haberler vercen bize iğneler bol yumoş yapsın
Sabo seninde inşallah tedavisiz gelir bu defa miniğin
kafaya takma rahat ol
benim adette bitti gelsin yeni adet bende yelizin ardınan iğnelere devamm
İnş canım örmem mi kendime yelek örüyorumGunaydin canlarr
saboroy sagol iyiyim sende daha iyi olursun insallah. Bak orgu ormek iyi geliyo insana. Sende bu ara biseyler yapabilirsin:)
Yelomun tedaviside guzel gececek bebis haberlerini verecek bize insallah
Sosim sanada kolay gelsin. Gelen giden bitmio. Kurani erken okuttuk herkes gelsin ciksin aradsn diye ama kurandan sonra kac fasil misafir geldi :)
Fundammmmm benosummmmm
Allah bilir canım ama bu sefer pek yatmam heralde doktor yat demezse anladım ki zamanı gelmişse rabbim ol demişse oluyogünaydın kızlarrr
Sbry canımn senin bebek gelince ilk üç ay kesinde diğer ayları bilmem yatmaca modunda olacaksın. inşAllah sağlıklı bi gebeleiğin olurda yatmak kolay olanı,
Muhtemelen benimde öle olacak
Örgü süper bişi kendimden biliyorum ama direksiyon kursu da iyi bişi keşke bizimde olsa da araba bende gitsem özel ders neyim alsam
Sosim kız senin oğlan büyüdü kocaman oldu dur hele.. zaten 20 yaşına kadarda yanındasın ohh mis gibi o ara ikincide bakarsın geliverir
Yelom, Fundam, Ayşem öpüyorum sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?