Ağlayakta gözden mi olak???

Gunaydin canlarr
saboroy sagol iyiyim sende daha iyi olursun insallah. Bak orgu ormek iyi geliyo insana. Sende bu ara biseyler yapabilirsin:)

Yelomun tedaviside guzel gececek bebis haberlerini verecek bize insallah

Sosim sanada kolay gelsin. Gelen giden bitmio. Kurani erken okuttuk herkes gelsin ciksin aradsn diye ama kurandan sonra kac fasil misafir geldi :)

Fundammmmm benosummmmm

Selam kizlarrrr
Esim bugun erken gitti yine kahvalti yapamadik erken de kalktim aslinda ama yetisemedim ona.Kar yagmadan bitirmeye calistigimiz bi is var o yizden 6.30 da gidiyor iki haftadir mahvoldu adam nasibimize kar da okadar gecikti ki Allahin hikmeti iste demekki isin bitmesi gerekiyor :)
Ya benim kasiklarimda agri yok ama karnimin icinde arada aniden sanci oluyo igneyle mi alakali bilmiyorum sabah en gec 6 da cikicaz yine öff

Bebişle misafir ağırlamakta zordur yaaa
benimde görümcem geliyooo çok sevünçlüyümm bebiş gelcek diyee 1 hafta yiye yiyebitircem

Valla zor oluyor kizlar bebekle hayata alismak zor bi ismis
Fundos sizin yegen tam sevmeliktir simdi
Yelo sizede kolay gelsin
Aysem valla oyle kolay olmuyor ama Allah eksikliklerinide gostermesin

İnş canım normal hamile kalmakta korkutuyo beni o kadar bebekten malum 1tane sağlıklı çıktı yani kalsamda düşme olasılığı fazla bide üst üstüne 3kere düşük yapanın riski baya fazla yeni hamilelikte

İnş canım örmem mi kendime yelek örüyorum bi izne gidip gelelim memlekete eşime dedim direksiyon kursuna bari gidiyim evde oturucama dedim tamam dedi ama bakalım kıskandım sosiden falan araba sürmeyi

günaydın kızlarrr

Sbry canımn senin bebek gelince ilk üç ay kesinde diğer ayları bilmem yatmaca modunda olacaksın. inşAllah sağlıklı bi gebeleiğin olurda yatmak kolay olanı,
Muhtemelen benimde öle olacak
Örgü süper bişi kendimden biliyorum ama direksiyon kursu da iyi bişi keşke bizimde olsa da araba bende gitsem özel ders neyim alsam

Sosim kız senin oğlan büyüdü kocaman oldu dur hele.. zaten 20 yaşına kadarda yanındasın ohh mis gibi o ara ikincide bakarsın geliverir

Yelom, Fundam, Ayşem öpüyorum sizleri

Allah bilir canım ama bu sefer pek yatmam heralde doktor yat demezse anladım ki zamanı gelmişse rabbim ol demişse oluyo
Görümcem öğretiyim ben diyoda istemiyom ben özel derse gitmek istiyorum çünkü en son direksiyon sınavında kullandım araba gazın frenin yerini unuttum nerdeyse

Sbry al canim kursu hemde baskasindan alsan daha iyi olur
Bu arada esim kendine akili tel aldi telefonu hafta sonu bozulduda

Yaaa sosim sende aldir su akilli telden. Sensiz olmuooo
Esin kendisine alirken bitanede sana alsaymis keskee
masaya vur yumrugunu o tel alinacak de,biraz daha buyusun mert vuracak yoksa

Napio mert pasaaa keyfi yerindedir insallah

Saboross sende direksiyon dersi al bence cok faydasi oluo. Bende aldim sonra direk trafige daldimmm:)

Yuppiiiii soside geliooooo cok sevindim cnm
Afiyet olsun kuzuyaa,omerde napsin bi iyi bi kotu ama 4. Ayindan sonra biraz daha toparladi kendini. Eskisi kadar aglama krizlerine girmio cok sukur.
Sagol teyzesiiii, merdonunda daha cok fotosunu gormek istioruzz

Sosii bak bu haber çok iyi oldu. Bencede artık gelsin yeter bu kadar beklediğimiz başkansız olmuyo

Ömer in daha bu yaşta gözü kızlarda ayşenin çekeceği var gibi duruyo ama oda hiç rahatsız değil kaynana

Selamlarrrr
Sosim telefon konusuna katiliyorum al artikkkk :)
4.5 saatlik kabus gibi bi yolculuktan sonra sabah 6 dan itibaren bir pogaca yemis olarak sonunda gekebildim eve
Erzurumda yogun kar vardi tipiye yakalandik yolda araba cok zor geldi fenalik gecirdim resmen
Doktor iyi gidiyosun igneye ayni dozda devam dedi carsamba yine kontrol.Kistlerim gitmis bitane douglas boslugunda periton kisti diyo o varmis onu da opuda alicaz dedi.Sagda 4 olgun solda 2 olgun yum var bikactane de kucukler varmis
İnsallah carsambaya o kicukler de buyur :) en buyukleri 11mm

Artik benden kurtulusunuz yok surekli mesaj atarim size nede olsa yeni heyecan benos
Yelo insallah hepsi istenilen boyutlara gelir bu surecte beslenmene ve sigaraya dikkat et bu arada burasi buz gibi oralari dusunemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…