Ağlayakta gözden mi olak???

Napıyosunuz canlar geçmişi pek okuyamadım bizimde eylül sonundan beri tık yok tedaviye başladığımızdan beri önümüzdeki günlerde başlar yine yumurtlama günleri hesaplamalar
Benimde 2akşamdır şekerim düşüyo 50lere elim titremeye başlıyo hissizleşiyorum yaşadıklarımdan mı acaba

Gunaydin yavrularimm nasilsinizz
saboross gecmis olsun. Stres sekeri etkilio malesef. Allah sifa versin ins. Toplarsin kendinii

Benosko tulumannede ikinci el urunlerde varr bayada guzel seyler var

Vala sosim hali cok pahali cidden. Bende o kadar para vermezdim. Birde sonrasinda nerede saklayacam dusuncesi oluo. 3-4 ay kullanicak ya bide, bana ablamdan geldigi icin o kadar pahali oldugunu bilmiodum ciddenn

Yelomm hastaneye gidiooo fundamda hala uyuyoo sanirimm:)

Kızzzzz

Tulumlu okudum ben hep onu anaaaaaa
Hatta benosa aylar öncede sölemistim bu sayfayı yinee tulumlu diye ne kafa ya yuhhhhh

Kiz benosun sucu yok fundos baslatti tulumlu diye
Boyle guzel siteleri bana soyleyin ben hic bilmiyorum cunku
Yelo hastaneye gidiyor demek haydi rast gelsin

Selammmmmm
Hastaneye gittim havami aldim geldim :)
Sonuclar yarina cikarmiss e yarin zaten sabahtan bakilacak ya hormonlara ona gore ya orda yada burda ogleden sonra gider ilac yazdiririm
Kadin mutlaka ilac kullanman lazim tiroidin yuksek dedi gebelik boyunca da kontrol edilmesi ve ilac kullanilmasi gerekiyomus

yaw gene koptum ben

hep fundanın yüzünden ilkin o bana demişti tulumlu anne var diye
ben yeliz yazınca direkt google amcaya tulumlu yazdım ilk çıkan linke tıkladım ama halaa adını fark edemedim
hatta sosinin yazdığını bile halaa tulumlu diye okudum taa ki kızların şaşırması ile idrak ettim ve dönüp tekrar baktım

bende bilmiyorum bu tarz siteleri ama birileri söyler ise yazarım sosim
ikinci el olanların iyi olup olmadığnı bakmak lazım ama Allah bilir kimler kullandı.

YeliziM'in inşAllah hiç bir sorunsuz başlar tedavin bu zaman başlamazsa da hayırlısı der çekiliriz artık yapaak bişi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…