Taktilar hijyene kiz dezenfekte edilebilir yikanabilir tarzda oyuncaklardan bahsediyorum mesela oyun halisi kiralanabilir oyuncaklarini guzel yikarsin silinecek yerleri silersin bence super olur sonra baskalarina kirala yada sat
kız onlar olabilir yıkanabilir bişilerse olur tabiki o kadar parayı ne vercen yeniye nasılsa temizlenebiliyor o mantıklı.
bende küçük oyuncakları düşündüm cano.
Araba sart benos insallah haziranda 8 aylik olacak ya merdo almamiz lazim dedigin gibi hafif ve katlanabilir olmasi cok onemli oyle pahali biseyde dusunmuyorum orta halli bisey isimizi gorur
Sosi sinirlerine hakim ol :)
Kardesim de henuz araba almadi o siteyi soyledim ona da baksin diye
Ya ben bazen goruyorum araba otomobil gibi mubarek saginda solunda cepler altinda sepet falan onu biyere sokup cikarmak kabus gibi yaaa
Sana da Allah kolaylik versin sosim Aysenin ayagini kaldirdigi yere sen ayagini koyuyon galiba :)
Kizz ben bikez giderken kadinin ikiz bebekleri ve ikiz bebek arabasi vardi o kadinin cektigi rezilligi hic unutmam yaninda kimse yok bebekler bagris cigris biyandan arabayi bagaj ambalajina koymaya calisiyo cok fenaydi yabanci bi kadindi
3 tane kist var dedim ya ben biliyom
Hormon sonuclarinin cikmasini bekliyoruz.Ultrasonda bakildi sag yumurtalik iyi degil soldaki iyiymis
Moralim cok bozuldu yaa neyse hayirlisi
Kistten sonra mi tedaviye baslayacaksin yelo acaba sogan kuru mu yapsan diger aya sansini birakmasan bide bebek icin 1 tane yumurta hucresi yeterli onun icin hic moralini bozma hemen