Ağlayakta gözden mi olak???

sen gel asıl curcunayı o zaman gör sosim.
Az kaldı zaten

Bugün stardaki dizinin çekimi burda oldu ya onu göstercekler bakalım ben görüncem mi merdiven başında diğer arkadaş ile birlikte şemsiye ile bekliyorduk

Ayy evet bende o sahneyi gordum aklima hemen sen geldin
Gelelim bakalim ama izmiri aradim stoklarda yok diyor yilbasindan sonraya kalirsa zamli olur herhalde o yuzdenn hic bi yerde yok :-(

Aaa o nasıl iş yaa ben o markayı bilmiyorum iş çoktu bakacak vakiyimde yoktu fiyatı ne kadar ki ?

Böle bulunmadığına göre iyi bişi o fiyata başka marka yok mu ki ?

Yaaa ignemi ne hallerde yapiyom iki gundurr
Dun otobuste yaptim kasla goz arasinda bugun de bi isyerinin tuvaletinde
İste neysee kv ye geldim
ilkkez agridi igne yaptigim yer dun de damara denk getirmisim morardi ve kanadi acele yapilan is boyle oluyo demekkii
Herkeş iyi mii :)

Dikkat et yelo damara denk gelmesin denk gelen yer hem morarir hemde sertlesir
Ben nerelerde yaptim ahh ahh
Yok kiz benos 800 tl telefon asus zenfone 6 peynir ekmek gibi satildigi icin yokmus buralarda

Dikkat et canım ters yere getirmişsin demek ki morardığına göre ben hafif sıktırıp bastırıyodum boş gibi olan yer içine gidiyo zaten bastırınca oralara yapıyodum bi de dikkat et üst üste yapma
Benoş sen pıhtılaşma testlerini nerde yaptırmıştın canım benimde tekrarlatmam lazım benim tam bakılmadı sanırım
Sosi bunlar nerden yazışıyolar kıs benimde haberim yok
Fundoşum az kalmış perşembe tamamdır iş
Sen nasılsın ayşem

Yelizim üzüldüm canım dikkat et yaparken

Kızlar sınav sonuçları açıklandı 2 dersim kötü ki birini bekliyodum kötü ama biri piyango oldu hiç beklemediğim düşük geldi ama güzel notlar almışım
Eşimin berbat gülmektn öldüm morali bozuldu ama emin olun gene çalışmayacak nette dizi izliyo o kurtacak seni diyorum yok adam bana mısın demiyo

Sbry canım ben cerrahpaşaya gittim sakın ola gitme 2 ay bitti daha çıkmadı 3 ay bekelyeni gördüm

Ben perşembe yada nasipse cuma doktora gidip özelde yaptırcam

Sosim kız ucuzmuş evet inşAllah gelirde alırsınız yılbaşından sonraya kalmasıb

Sbry watsaptan konusuyorlar canim
Benos evet ya yilbasindan sonraya kalmasin bencede bu arada butunlemesi falan yok mu bu derslerin senin mudurluk sinavin ne oldu ayrica

Ya ayni yere denk getirmemeye calisiyorum da iste herhalde aceleyle oyle oldu.bugunku yaptigim da cok agridi igneden sonra neden anlamadim
Benos tebrik ederim digerlerini de kurtarirsin bisey olmaz :)
O sahneyi merak ediyorum ben de banyoya da girmem lazim kizz bekliom :)
Yarin 5.30 da cikicam sabah
İnsallah yarin yumoslardan daha iyi haberler alirim :)

GÜnaydın kızlarr

Yelom bugün iyi haberlerle gelecek inşallah

Sosim kız benim müdürlüğü en az 4 yılım var sene doldurmaya önümde kocaman yıllarım var malesef ben erkenden bitsin derdindeyim, 8 yıl bir fiil çalışma şartı var onu 5 yıla indirebilirler diyorlar o zaman 2016 da doluyor benim hayırlısı daha onu düşünmüyorum

Grup mu kurdunuz siz oralarda habersiz
Bazılarının acıyıp kızarabiliyomuş iğne yerleri canım bebeğinin haberini alınca bütün bu acılar geçicek inş
Benoşum araştırma hastanesi daha mı iyi olur diye düşünmüştüm bende evdeyimde nasılolsa diye gidiyim bende özelde yaptırıyim o zaman

sosim kız açıköğretim sınavına kayıt yaptırdım ya o iyi geçti dedim
kız bazen hızlı yazışma tekniği oluyor o yüzden.

Sbry canım pıhtı testini sadece üniv hastaneleri yapıyormuş canım.. araştıma yapmıyor galiba o yüzden benim bildiğim istanbulda iki tane üniv. hastanesi var biri cerrahpaşa biri çapa ben bi tanık yardımcı olur işlemleri yaptırmaya diye cerrahpaşaya gittiydim gitmez olaydım dedim
özeller gerçekten pahalı yapıyor bilgin olsn. hemen bebek konusu olmayacaksa 1-2 ay bekleyeceksin git derim devlete ama diğer türlü iyi düşün ben şimdi mecbur kaldığım için kalan testleri özele yaptırcam benim testlerin hepsine ethica 800 TL istemişti. bakalım cuma muhtemelen doktora gittimde detaylı yazarım canım .

Vaktim var canım martta falan başlıcaz ya tedaviye 1000 tl falan tutucaksa gider yaptırırız canım bi özelleri arayıp soruyim bakalım senin dediğin yer bakırköydeki yer mi canım

Selam kizlar
Hic iyi haberlerle gelmedim
Yumurtalarimin gelisimi iyi degil.Sadece bir tanesi 15 mmye ulasmis digerleri 8de kalmis.İste yarindan itibaren catlamayi engelleyen igneye baslayacagim cumartesi kontrole cagirdi iyi degil dedi.Ama cumartesi net birsey soyleyebiliriz dedi

Yelizim üzülme yaa
hiç belli olmaz bu durumlar cumartesiye kadar büyürler belki, cumartesi için dua edelim,

Sbry evet canım Bakırköydekine gidiyorum ben doktorum da orda

Sen nerdesin ?

Yelizim üzülme yaa
hiç belli olmaz bu durumlar cumartesiye kadar büyürler belki, cumartesi için dua edelim,

Sbry evet canım Bakırköydekine gidiyorum ben doktorum da orda

Sen nerdesin ?
Oraya pazara gidiyorum ordan biliyorum ben kemerburgazda oturuyorum canım hastanenin nerde oldugu çok önemli değil her yere gidebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…