Dikkat et canım ters yere getirmişsin demek ki morardığına göre ben hafif sıktırıp bastırıyodum boş gibi olan yer içine gidiyo zaten bastırınca oralara yapıyodum bi de dikkat et üst üste yapmaYaaa ignemi ne hallerde yapiyom iki gundurr
Dun otobuste yaptim kasla goz arasinda bugun de bi isyerinin tuvaletinde
İste neysee kv ye geldim
ilkkez agridi igne yaptigim yer dun de damara denk getirmisim morardi ve kanadiacele yapilan is boyle oluyo demekkii
Herkeş iyi mii :)
Yaptırcaz canım mecbur ewet istanbuldayımOzelde cok pahali testler ama sebos sende istanbuldasin degil mi
Vaktim var canım martta falan başlıcaz ya tedaviye 1000 tl falan tutucaksa gider yaptırırız canım bi özelleri arayıp soruyim bakalım senin dediğin yer bakırköydeki yer mi canımsosim kız açıköğretim sınavına kayıt yaptırdım ya o iyi geçti dedim
kız bazen hızlı yazışma tekniği oluyor o yüzden.
Sbry canım pıhtı testini sadece üniv hastaneleri yapıyormuş canım.. araştıma yapmıyor galiba o yüzden benim bildiğim istanbulda iki tane üniv. hastanesi var biri cerrahpaşa biri çapa ben bi tanık yardımcı olur işlemleri yaptırmaya diye cerrahpaşaya gittiydim gitmez olaydım dedim
özeller gerçekten pahalı yapıyor bilgin olsn. hemen bebek konusu olmayacaksa 1-2 ay bekleyeceksin git derim devlete ama diğer türlü iyi düşün ben şimdi mecbur kaldığım için kalan testleri özele yaptırcam benim testlerin hepsine ethica 800 TL istemişti. bakalım cuma muhtemelen doktora gittimde detaylı yazarım canım .
Oraya pazara gidiyorum ordan biliyorumYelizim üzülme yaa
hiç belli olmaz bu durumlar cumartesiye kadar büyürler belki, cumartesi için dua edelim,
Sbry evet canım Bakırköydekine gidiyorum ben doktorum da orda
Sen nerdesin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?