Canım benim hiç üzülme nolur neyin nolucağı hiç belli olmaz olmayınca olmuyo bazen benim 27 taneydi 18-20 mm arasındaydı yumurtalarım ama bak olmadı yine Allahım yeter ki ol desin o bitanesine can verir sen kendini üzüp sterese sokarsan etkilersin vücudunu da kötüyü düşünüp kötüyü çağırmaSelam kizlar
Hic iyi haberlerle gelmedim
Yumurtalarimin gelisimi iyi degil.Sadece bir tanesi 15 mmye ulasmis digerleri 8de kalmis.İste yarindan itibaren catlamayi engelleyen igneye baslayacagim cumartesi kontrole cagirdi iyi degil dedi.Ama cumartesi net birsey soyleyebiliriz dedi
Her ay malesef aynı sayıda aynı kalitede olmuyo yumurtalar böyle bi zamana denk geldi demek ki normalde yumurtalıklarınla ilgili bi problem yaşıyomuydun canımMoralim cok bozuk yol boyunca agladim neden boyle oldu ki
Hayir iste tam tersi tek sorun tuplerdi her doktor yumurtaliklarin gayet iyi diyodu bu ay ne oldu anlamadim kiHer ay malesef aynı sayıda aynı kalitede olmuyo yumurtalar böyle bi zamana denk geldi demek ki normalde yumurtalıklarınla ilgili bi problem yaşıyomuydun canım
Alla alla niye böyle oldu acaba doktorun ne diyo canım vardır herşeyde bi hayır umarım düzelir bütün sorunlarHayir iste tam tersi tek sorun tuplerdi her doktor yumurtaliklarin gayet iyi diyodu bu ay ne oldu anlamadim ki
Mesela fsh herzaman 7 civari cikarken bu ay tedaviye baslayacagim adette 9.5 cikti yani bir ayda mi degisti hersey anlamiyorum ki
Belki de vucudum hazir degildi henuz yada bende rezerv sorunu yasiyorum bilemiyorumhic boyle hayal etmemistim
Alamadın mı canım neyse yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin internet yasak mı dediSosimmm tuğbamm allah size yardım etsinn anam ne zorbebek işii
ben hastaneye gitim psikiyatri uzmanı bana sebepsiz inf. Senin internet yasak bilgi kirliliği yasak dedi
Bu arada rapor çıkmadı ürolog esimi görcekmisss
Gözümden uyku akkıyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?