Ağlayakta gözden mi olak???

Canım benim hiç üzülme nolur neyin nolucağı hiç belli olmaz olmayınca olmuyo bazen benim 27 taneydi 18-20 mm arasındaydı yumurtalarım ama bak olmadı yine Allahım yeter ki ol desin o bitanesine can verir sen kendini üzüp sterese sokarsan etkilersin vücudunu da kötüyü düşünüp kötüyü çağırma

Her ay malesef aynı sayıda aynı kalitede olmuyo yumurtalar böyle bi zamana denk geldi demek ki normalde yumurtalıklarınla ilgili bi problem yaşıyomuydun canım
Hayir iste tam tersi tek sorun tuplerdi her doktor yumurtaliklarin gayet iyi diyodu bu ay ne oldu anlamadim ki
Mesela fsh herzaman 7 civari cikarken bu ay tedaviye baslayacagim adette 9.5 cikti yani bir ayda mi degisti hersey anlamiyorum ki
Belki de vucudum hazir degildi henuz yada bende rezerv sorunu yasiyorum bilemiyorum hic boyle hayal etmemistim

Alla alla niye böyle oldu acaba doktorun ne diyo canım vardır herşeyde bi hayır umarım düzelir bütün sorunlar

Günaydın kızlarrr

sosimmm senin telin 5 i yarın bime geliyor kız 600 TL bari bunu al olmamı

hadi bakalım bekliyoruz o zaman senin teli sosim

Mert'te Maşallah kız pek yakışıklı olacak.. bizim formun sıpaları da güzeller ha anaları gibi ayşenin Ömeri'ne de hastayım

Sosimmm tuğbamm allah size yardım etsinn anam ne zorbebek işii

ben hastaneye gitim psikiyatri uzmanı bana sebepsiz inf. Senin internet yasak bilgi kirliliği yasak dedi

Bu arada rapor çıkmadı ürolog esimi görcekmisss

Gözümden uyku akkıyooo

Alamadın mı canım neyse yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin internet yasak mı dedi

Ben saatlerdir proje yapiyorum bitirmem lazim bitmeyesi tuttu ilerlemiyo iş ne sinir yaa basim agridi cok fena
Tabi gunduz ofiste is yapmak yerine internetten arastirma yaparsam olacagi bu
Sosi begenip begenip kaciyo :)
Bazen ben de oyle yapiyom girip okuyom begenip cikiyom sonra

Yelo bimdeki tel kucuk ben buyugunu istiyorum
Fundos zor ama zevkli is bence bu arada net yasak demis ya sende ben zaten herseyi biliuorum arastirmama gerek yok deseydin

Kiz begeniyorum tam yazacam isim cikiyor sonrada yazacaklarimi unutuyorum
Bu arada bebek olunca hafiza kaybi yasaniyor 1 2 sefer az daha evi yakacaktim ocakta tencere falan unuttum

selammmm

Sabah doktora gittim bütün tetkikleri gösterdim çıkanları tabi hiç bişi yok dedi, ben o C li olanı sordum düşük çıkmıştı ya hani o normal dedi diğerlerine de bakıyoruz ona göre pıhtı diyebiliriz ancak dedi.

Eşimden test istedi, bende eksik kalan testler için pazertesi nasipse gidip kan vercem ve tamamlıycaz.
Bide Muhtemelen bişi çıkmayacak ama sen yaptır dedi.

hayırlısı bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…