Ağlayakta gözden mi olak???

Yok canım olabilen bi durum oldğu için Allah'ın takdiri şeklinde konuştuk.

Kadın dedi ki tabiki bi sebep çıkması bizler açısından da daha kolay geldi sonuçta ilaç vs. gibi şeylerle tedavi edilebilir ama hiç bişi çıkmaması da güzel ama olunca tevekkül etmemiz gerekiyor olmaması için dua edeceğiz inşAllah tekrarı yaşanmaz dedi.

inşallah canım Allahtan hayırlısı artık hepimizin yolu çizgisi ayrı işte nelerle ugrasıuoruz Allah beterinden korusun

Amin canım benim.. Hakkımızda hayırlısı yapacak bişi yok malesef.

anam artık konuşcak konuda bulamaz olduk ya

hee yaa yeni fark ettim bende o kim diyorum nasılda üstüme alındım

Sosim de nasıl dikkatli maşallah kız
Amin sosim aminn inşAllah canım benim.

Eşimde versinde bakalım inşAllah onda da bi sorun çıkmazda kafamız rahat eder

Kiz konusacak konu cok mesela mertin kafasinin arkasi duzlesiyor surekli sirt ustu yatmaktan ayy bunun bi caresi var mi yan yatirmak disinda cunku yan yatirinca hemen kalkiyor
Bide camasir makinem bozuldu :-( ufacik bi parcaya 40 lira dediler ayrica kendileri takarsa 30 lira daha verecekmisiz ne kadar pahali ya bilseydim servis gorevlisi olurdum

Sen parcayi al ben takarim sosi :)
Bence arada bi sagina bi soluna yatirmaktan baska care yok canim

Servisi cagirsam daha iyi sen daha cok istersin parayi
Ayy oyle yapiyorum ama yine duz yatiyor
Yok kizz bedava yaparim :)
Bizim bebek de oyle yapiyordu annem battaniyeyi destek yapti sirtindan bitarafindan oyle uyuttu bikac saat.Sonra diger tarafindan destek yapip oyle uyuttu.
Derken artik kafasi hep yan yatmaya basladi :)

Sosim yaa alemsin
Yelizi kabul etmiyosan servise talim edicen varsa başka öneri alalım

Evet canım eşim hiç vermedi kadın alalım onada bakalım dedi

Ayrıca merti yüz üstü yatırsan olmaz mı

Bütün gün temizlik yaptım ne alaka bilmiyorum ama inanılmaz kasık bölgeö ağrıdı üşütmekten mi yoksa iş yapmaktan mı anlamadım

Fundam zor bi durum eşin defalarca test verdi keşke o zamanlar çıksaydı ama yapacak bişi yok, herşey daha güzel olacak inşAllah

Eşim varikoselmiş ameliyat olabilir bunca yıl bunca emek sonra bunu öğnenmek çok saçma
Eşin daha önce test vermişti canım bildiğim kadarıyla orda nasıl çıkmadı üzülme hem bitanem benim eşimde varikoselden ameliyat olmuştu daha sonrada 2kere hamile kalmıştım unutma belkide meleğin kendisi gelir şimdi tüp iptal mi oldu tatlım

Yelizim sen naptın yumoşlar ne durumda kontrolün yok muydu bugün ya da ben mi uyduruyorum
Yumoslar napsin canim aynilar
Onden gidenin masallahi var arkadan gelenler de sallana sallana geliyolar bakalim hayirlisi :)
Herhalde buyuk olani gozden cikarip geriden gelen kucukleri kullanmayi dusundu doktor oyuzden ilaca devam pazartesi kontrol yine canim

Bi sorun olmamasına sevindim canım az olsun kaliteli olsun pazartesi kontrolünden sonra opu gününede karar verirsiniz heralde dondurulucak mı hemen transfer mi edilicek az kaldı seninde canım insan sona yaklaştıkça daha çok heycanlanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…