Yok kizz bedava yaparim :)Servisi cagirsam daha iyi sen daha cok istersin parayi
Ayy oyle yapiyorum ama yine duz yatiyor
Eşin daha önce test vermişti canım bildiğim kadarıyla orda nasıl çıkmadı üzülme hem bitanem benim eşimde varikoselden ameliyat olmuştu daha sonrada 2kere hamile kalmıştım unutma belkide meleğin kendisi gelirEşim varikoselmiş ameliyat olabilir bunca yıl bunca emek sonra bunu öğnenmek çok saçma
Yelizim sen naptın yumoşlar ne durumda kontrolün yok muydu bugün ya da ben mi uyduruyorumFundam hayirlisi olsun
Keske once ortaya ciksaymis ama napalim nasip
Hem iyi ki tup denemeden farkedildi yoksa daha buyuk hayal kirikligina sebep olabilirdi
Yumoslar napsin canim aynilarYelizim sen naptın yumoşlar ne durumda kontrolün yok muydu bugün ya da ben mi uyduruyorum
Bi sorun olmamasına sevindim canım az olsun kaliteli olsun pazartesi kontrolünden sonra opu gününede karar verirsiniz heralde dondurulucak mı hemen transfer mi edilicek az kaldı seninde canım insan sona yaklaştıkça daha çok heycanlanıyoYumoslar napsin canim aynilar
Onden gidenin masallahi var arkadan gelenler de sallana sallana geliyolar bakalim hayirlisi :)
Herhalde buyuk olani gozden cikarip geriden gelen kucukleri kullanmayi dusundu doktor oyuzden ilaca devam pazartesi kontrol yine canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?