Ağlayakta gözden mi olak???

Benim de oyle hayatim limon sikip yikiyorum elimi kokuyu geciriyo tavsiye ederim

Azaldi tabi cnm ama cocuk oncesi riske atmamak icin gitmiyorum sonra belki devam ederim

bebek öncesi hamilelik ve emzirme döneminde önermiyorlar zaten

Evet cnm yaa butun gun ayaktayim bide maalum guc sarfediyorum Bide wifi yok yaa ben sogan suyunu sabah ac karnina ve yatmafan once iciyorum fayda eder mi ki

bende gitmeyi düşünüyordum ama bitmiyor diyorsun demek ama bayağı azalmıştır değil mi:44:

Canim dogru yoldadin zaten en etkili ole, sabah ac karnina
ictikten yarim saat sonra kahvalti en erken
Aksamda ya yemekten once yada yatmadan ac
bende ole yaptim yatmadan once
simdide incire basliyorum bu aksam

sissst kizlarrr bende yaptirdim bittiii ama 1-2 yil gecince yine cikti
eskisi gibi degil tabide cikiyo yine

Bende bi sonraki ay iccem incir senin ne kadar surede bitti

Benim de oyle hayatim limon sikip yikiyorum elimi kokuyu geciriyo tavsiye ederim

Ölede denedim ama galiba benimki psikolojik canım..

Eee sonra çıkacaksa zaten niye yaptırıyoruz :)) güya kökten çözüm ama azalmasıda iyi diye düşünmek lazım

Yaa enfeksiyondan korkuyorum zaten bu adetimde cok yanmam oldu o yuzden sogana basladim

şifa olur inşallah bacım sana

ayy azalsın kız ne kadar az tüy o kadar az acı

Bende bi sonraki ay iccem incir senin ne kadar surede bitti

Ölede denedim ama galiba benimki psikolojik canım..

Eee sonra çıkacaksa zaten niye yaptırıyoruz :)) güya kökten çözüm ama azalmasıda iyi diye düşünmek lazım

Bide bunu deniyelim bakalim
neyi diyosun lazermi soganmi

Lazer genital 4 seans bacakda
k.alti 6
geliyo ama ince tuyler uzuyor
jiletle gidiyo hemen
canim eskisi gibi yogun olmuyo en azindan

Merhaba kızlar okuduğum kadarıyla lazerden bahsetmişinizz bende yüzüme yaptırıcam kökten gitmiyomu çıkıyomu yinede:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…