Ağlayakta gözden mi olak???

Günaydınn melekleeer hepinizee

inşallah iyisinizdir ...

Ayvayı soyuyorsun , besmele ( 3 kere ) çekip baş ve işaret parmağını ayvaya sürüp yanaklarına biraz bastırıyorsun o gamze olan yerlere

lizimmm kız eğer bugün gelmeseydin şeyden yazacktm terk mi ettin yoksa buraları diye,bulantın için kendini aç bırakma benim acıktığım zaman bazen oluyor, hemen atıştır birşeyler ama iyi olduğuna sevindim lizimcanım sorularım var sanaa :93: 1- bulantılar yeni mi başladı... 2- Keseyi kaçıncı haftanda gördün...

fundoşuuumm canooom balıımm günaydınn

ayyy çok sevindim başlamana fundacımm artık kesin kesin eminim bu ay hamiş olacağına
nasıl yapıyorsun ben 2 günlük hazırlıyodum çünkü soğanı hazırlamak gibi kolay değil

Sedomm burdayım işte bigün gelmedim tek ayak üstünde bekliyim mi
Bulantım 2-3 gün önce gece olmuştu bikere dün akşam ve bugün sabah oldu bide. Aynen dediğin gibi tam aç olduğum saatler :44:
Keseyi 5+0 da karından ultrasonla gördük adet tarihine göre 6. haftada. İçinde bebiş gözükmüyor. Haftaya gel kalp atışlarına bakalım şimdi alttan bakıp rahatsız etmek istemiyorum o zaman alttan bakabilirim dedi. Ama ben 2 hafta sonrasına aldım randevuyu karnımdan baksın istiyorum. Ewdeki hesap çarşıya uymuyo benim hcg değerim ilk 125 çıktığında 3 haftalıkmış meğersem

gunaydin sedommmm. nasilsinn yavrukuss

ayni sorulari lizoya bende soruyorum

sed ayva alinca yapicam hemen

bencede alttan baktirma cnm. biraz daha bekle. benimde deger 166 ciktiginda doktor daha yeni 4 haftalik oldu demisti cnm. her doktor farkli soyluyor bu degerler icin cnm.

oyy yerim senii lizimcanımm , ceza veriyoruz ara öğünde yoğurt ve meyve yiceksin :82:

yani benimde reglime göre 6 hafta olacak o zaman yeni 5 hafta oluyor :44:

yani değerimde 139,43 çıkmıştı yaa o zaman benimde 3 hafta oluyor dimii , yani bu değerlerden kaç haftalık olduğu anlaşılıyor herkeste aynıdır sanırım cumartesi günü için çok heyecanlıyım, şimdi işyeri de biliyor

keseyi gördüğü gün değerin kaçtı hatırlıyor musun ? çokmu soruyorum kız

bencede alttan baktirma cnm. biraz daha bekle. benimde deger 166 ciktiginda doktor daha yeni 4 haftalik oldu demisti cnm. her doktor farkli soyluyor bu degerler icin cnm.

ewet aysenurum zaten internetten baktığımda çok geniş aralıklar ancak kese ölçüldüğü zaman bilinebiliyor tam kaç haftalık olduğu

gunaydin sedommmm. nasilsinn yavrukuss

ayni sorulari lizoya bende soruyorum

sed ayva alinca yapicam hemen

iyiyim şeker anne sen iyisindir inşallah

ayşecaann yine gidip fundoşuun yazısının içine yazmışsınn :82:

ilk yediğin ayva da yapp , unutma :13:

keseyi gördükten sonra tekrar hcg için kan istemiyor canım hem kan değerlerine göre hafta hesaplamak doğru değil. ama tahminen 3-4 haftalık gibi olabilir 139 çıktığı gün. Kalp atışlarını duyduğu zaman bikaç test istiyomuş troid demir falan dedi sanırım hatırlamıyorum. Vitamin kullandırmıcakmış çok gerekmedikçe doğallıktan yanayım ben dedi sıradaki soruları alıyım

soru-1 ( puan, değeri ama 15 )

beslenmeni nasıl ayarladın kızz :93:

canımm ya çok sağol , benden o testleri istedi , guatr , kan testi vs. ama keseyi gördükten sonra :18:

ayyy çok sevindim başlamana fundacımm artık kesin kesin eminim bu ay hamiş olacağına
nasıl yapıyorsun ben 2 günlük hazırlıyodum çünkü soğanı hazırlamak gibi kolay değil

kesinmiiiiiiiiii kız inşallaaah
yalnız ben emin değilimmm haftaya 14-15 eşim şirketin yıl sonu toplantısına gidiyooo ayfona otele
yum... günleriiiiii :26:

bende akşam yaptım bir fincan içtim lezzetlideee
kalanı büyük bir bardağa süzdüm sabah içtim yarısını yarısı duruyo :44:

soru-1 ( puan, değeri ama 15 )

beslenmeni nasıl ayarladın kızz :93:

canımm ya çok sağol , benden o testleri istedi , guatr , kan testi vs. ama keseyi gördükten sonra :18:
demir ihtiyacımı sabah çay bardağının dibine 3-4 yemek kaşığı üzüm pekmezi koyup aynı oranda sulandırıp içerek karşılıyorum
evden çıkmadan çantama muz,mandalina,kivi,portakal gibi meyvelerden atıyorum
işyerinde saklama kabım ceviz dolu hergün bi avuç atıştırıyorum
akşam yatmadan uzun su bardağıyla süt içiyorum
sürekli süt içemem o yüzden arada bir ayran,kaşar peyniriyle idare ediyorum
pişmiş yumurta yiyemiyorum yavaş yavaş alıştırıp kendimi onada başlıcam yakında
et de yemek gerekiyo ama sanırım ondan da tiksindim kokusundan yaklaşamıyorum yanına :44:

fundacım geçen ay hiç hissetmemiştim senle ilgili olumlu bişey ama bu ay inanıyorum, sende inan ki işe yarasın incirler
incirle havucu birlikte yapıyosun dimi, bide bu kür yumurtlamayı erkene alabiliyomuş aklında bulunsun. 1-2 gün ayrılıktan bişey olmaz bi gün öncesi bigün sonrasında yaparsnız biz 4 gün küs kalmıştık hatırlıyosan

kızzzz helal olsunnn kapak olsunnnn birilerinee ne güzell sağlıklı besleniyosun canım
balık ye birde canımm

ayyy hadi inşallah be canım, inciri tek içiyorum havucu yum. yaklaşınca ekle yazıyordu şimdiden eklesemmiki
gider ayak gelir gelmez çalışalım o halde
sanki karnım ağrıdı içince kız etki ediyo bencede yaaa

yaa korkuyorum eşimin sonucundan rahat yapamamış çok az dedi az veya çok bu önemlimi bilen varmı :44:

canım benim eşimde yaptırmıştı o testi çok zorlanmış yaparken ama az olması önemli değil bildiğim kadarıyla :44::44:

Sosyalll koptum okurken cok tatlisinnn
kiz daisy yazmis ina dediydimm
bende gidim incirimi kaynatimmm
lizimmmm kizzz kustum sanaaa gelip tuyo vrrecektin
hamis kalan unutuyoo

sende çok tatlısın canım benim

sağol canım, sanada başarılar ilk yaptığım ovu. testinde 2 defa koyu çizgi yakalamıştım şimdi yakalayamıyorum, zaten bittide daha yapmayacağım

Sosyal, sen ikinciyi mi bekliyorsun, maşallah :) Tejrübelisin yaniii.

yok canım ilk gebeliğim 8 haftalıkken kürtajla sonlandı

Birkaç arkadaş da Çalıkuşu'nu önerdi. Kıyafetler, mekanlar çok güzelmiş, tam eskiler.. İzleyen var mı aranızda?

dönem dizileri sıkmaya başladı artık ben izlemiyorum canım

canim ben sercem89 zum seremcem olmus:44:

pardon kuzum , bide seremcem diye birisi vardı değil mi:44:

bu yıl izlemiyoruz çünkü kk varrr

günaydın canım iyiyim ya dün giremeyince seni merak ettim

hadi inşallah güzel çıkar balım, dualarım seninle

Günaydın kızlaar, sosyal bana bat 30-31 yazar mısın

30-31 son kararın mı

Gunaydin millet bugün boş gunum evdeyim
Dr a gidicem goguste bi kitle var ona baktrcm neyin nesi diye
Lizcan cok sükur bebis iyi galiba
Fundos hadi hayirli olsun kür e baslamissin
Sed sen ne zamn dr a gidicksn
Aysenurum nasilsin

bende sabah aç karna keçiboynuzu pekmezi , badem , ceviz ve sütle açılışı yapıyorum

sütü kolayca içebilmek için içine dut pekmezi koy nescafe gibi çok güzel oluyor :112: akşam öyle yapıyorum...

bol su içiyorum , bide kabızlık oldu mu sende, karnım fena şiş burada da öyle zor giderim wc ye neyse sağlıkla geçiririz inşallah canımm hepimiizz

buradaki bütüüün kızlar hemen o güzel haberi verirler inşallah sonra sosyal de ismini değiştirir topiğin ahhhh ne güzel olur

ağlayıp gözden olmadık , sabırla bekledik bebişli olduk , mesela

Günaydın kızlar şu incir kürünü biri bana anlatsınn ne zaman başlanıyor kaç gün içiliyor bunuda sıcak içmek şartmı ne çok soru sordumm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…