Günaydın Kızlarrrrr
lizimcan incire başladımmmm
canım dr gittinmi miden için bişey vermedimi naneli sakız sürekli çiğnesen :44:
böle demesi kolayda bendede reflü olduğundan zaman zaman bu bulantı olayını yaşıyorum çok can sıkıcı bilirim
hele otobüste tutunca stres oluyor insan
ayşemmm bebiş nasıl olduu iyimi
kızlar bu arada gelmeden eşim sperm testini yaptırdı oda oda diyip durdular bi çıktı bomboş odaymış
sabah sabah zor olmuş şey yapması
çok az verebildi sonuç ne çıkıcak acaba yaaa zorla oldu ya biraz
Sedomm burdayım işte bigün gelmedim tek ayak üstünde bekliyim miGünaydınn melekleeerhepinizee
inşallah iyisinizdir ...
Ayvayı soyuyorsun , besmele ( 3 kere ) çekip baş ve işaret parmağını ayvaya sürüp yanaklarına biraz bastırıyorsun o gamze olan yerlere
lizimmm kız eğer bugün gelmeseydin şeyden yazacktm terk mi ettin yoksa buraları diye,bulantın için kendini aç bırakma benim acıktığım zaman bazen oluyor, hemen atıştır birşeylerama iyi olduğuna sevindim lizimcanım sorularım var sanaa :93: 1- bulantılar yeni mi başladı... 2- Keseyi kaçıncı haftanda gördün...
fundoşuuumm canooom balıımm günaydınn
Günaydın Kızlarrrrr
böle demesi kolayda bendede reflü olduğundan zaman zaman bu bulantı olayını yaşıyorum çok can sıkıcı bilirim
fundosumm hadii insallah esinin testii iyi cikarr. bak oda cikti aradan. hem iciniz rahatlar.
bebis iyiii. bugun yine annemdeyim. bebis icin geldimcok ozluyorumm
fundosumm incire baslamakla cok iyi yapmissin. bu ay senin nazli bebis gelecekk
kızlar bu arada gelmeden eşim sperm testini yaptırdı oda oda diyip durdular bi çıktı bomboş odaymış
Günaydınn melekleeerhepinizee
inşallah iyisinizdir ...
Ayvayı soyuyorsun , besmele ( 3 kere ) çekip baş ve işaret parmağını ayvaya sürüp yanaklarına biraz bastırıyorsun o gamze olan yerlere
lizimmm kız eğer bugün gelmeseydin şeyden yazacktm terk mi ettin yoksa buraları diye,bulantın için kendini aç bırakma benim acıktığım zaman bazen oluyor, hemen atıştır birşeylerama iyi olduğuna sevindim lizimcanım sorularım var sanaa :93: 1- bulantılar yeni mi başladı... 2- Keseyi kaçıncı haftanda gördün...
fundoşuuumm canooom balıımm günaydınn
Sedomm burdayım işte bigün gelmedim tek ayak üstünde bekliyim mi
Bulantım 2-3 gün önce gece olmuştu bikere dün akşam ve bugün sabah oldu bide. Aynen dediğin gibi tam aç olduğum saatler :44:
Keseyi 5+0 da karından ultrasonla gördük adet tarihine göre 6. haftada. İçinde bebiş gözükmüyor. Haftaya gel kalp atışlarına bakalım şimdi alttan bakıp rahatsız etmek istemiyorum o zaman alttan bakabilirim dedi. Ama ben 2 hafta sonrasına aldım randevuyu karnımdan baksın istiyorum. Ewdeki hesap çarşıya uymuyo benim hcg değerim ilk 125 çıktığında 3 haftalıkmış meğersem
Sedomm burdayım işte bigün gelmedim tek ayak üstünde bekliyim mi
Bulantım 2-3 gün önce gece olmuştu bikere dün akşam ve bugün sabah oldu bide. Aynen dediğin gibi tam aç olduğum saatler :44:
Keseyi 5+0 da karından ultrasonla gördük adet tarihine göre 6. haftada. İçinde bebiş gözükmüyor. Haftaya gel kalp atışlarına bakalım şimdi alttan bakıp rahatsız etmek istemiyorum o zaman alttan bakabilirim dedi. Ama ben 2 hafta sonrasına aldım randevuyu karnımdan baksın istiyorum. Ewdeki hesap çarşıya uymuyo benim hcg değerim ilk 125 çıktığında 3 haftalıkmış meğersem
bencede alttan baktirma cnm. biraz daha bekle. benimde deger 166 ciktiginda doktor daha yeni 4 haftalik oldu demisti cnm. her doktor farkli soyluyor bu degerler icin cnm.
gunaydin sedommmm. nasilsinn yavrukuss
ayni sorulari lizoya bende soruyorum
sed ayva alinca yapicam hemen
oyy yerim senii lizimcanımm , ceza veriyoruz ara öğünde yoğurt ve meyve yiceksin :82:
yani benimde reglime göre 6 hafta olacak o zaman yeni 5 hafta oluyor :44:
yani değerimde 139,43 çıkmıştı yaa o zaman benimde 3 hafta oluyor dimii , yani bu değerlerden kaç haftalık olduğu anlaşılıyor herkeste aynıdır sanırımcumartesi günü için çok heyecanlıyım, şimdi işyeri de biliyor
keseyi gördüğü gün değerin kaçtı hatırlıyor musun ?çokmu soruyorum kız
keseyi gördükten sonra tekrar hcg için kan istemiyor canım hem kan değerlerine göre hafta hesaplamak doğru değil. ama tahminen 3-4 haftalık gibi olabilir 139 çıktığı gün. Kalp atışlarını duyduğu zaman bikaç test istiyomuş troid demir falan dedi sanırım hatırlamıyorum. Vitamin kullandırmıcakmış çok gerekmedikçe doğallıktan yanayım ben dedisıradaki soruları alıyım
ayyy çok sevindim başlamana fundacımm artık kesin kesin eminim bu ay hamiş olacağına
nasıl yapıyorsun ben 2 günlük hazırlıyodum çünkü soğanı hazırlamak gibi kolay değil
demir ihtiyacımı sabah çay bardağının dibine 3-4 yemek kaşığı üzüm pekmezi koyup aynı oranda sulandırıp içerek karşılıyorumsoru-1 ( puan, değeri ama 15 )
beslenmeni nasıl ayarladın kızz :93:
canımm ya çok sağol , benden o testleri istedi , guatr , kan testi vs. ama keseyi gördükten sonra :18:
fundacım geçen ay hiç hissetmemiştim senle ilgili olumlu bişey ama bu ay inanıyorum, sende inan ki işe yarasın incirlerkesinmiiiiiiiiiikız inşallaaah
yalnız ben emin değilimmm haftaya 14-15 eşim şirketin yıl sonu toplantısına gidiyooo ayfona otele
yum... günleriiiiii :26:
bende akşam yaptım bir fincan içtim lezzetlideee
kalanı büyük bir bardağa süzdüm sabah içtim yarısını yarısı duruyo :44:
demir ihtiyacımı sabah çay bardağının dibine 3-4 yemek kaşığı üzüm pekmezi koyup aynı oranda sulandırıp içerek karşılıyorum
evden çıkmadan çantama muz,mandalina,kivi,portakal gibi meyvelerden atıyorum
işyerinde saklama kabım ceviz dolu hergün bi avuç atıştırıyorum
akşam yatmadan uzun su bardağıyla süt içiyorum
sürekli süt içemem o yüzden arada bir ayran,kaşar peyniriyle idare ediyorum
pişmiş yumurta yiyemiyorum yavaş yavaş alıştırıp kendimi onada başlıcam yakında
et de yemek gerekiyo ama sanırım ondan da tiksindim kokusundan yaklaşamıyorum yanına :44:
fundacım geçen ay hiç hissetmemiştim senle ilgili olumlu bişey ama bu ay inanıyorum, sende inan ki işe yarasın incirler
incirle havucu birlikte yapıyosun dimi, bide bu kür yumurtlamayı erkene alabiliyomuş aklında bulunsun. 1-2 gün ayrılıktan bişey olmaz bi gün öncesi bigün sonrasında yaparsnız biz 4 gün küs kalmıştık hatırlıyosan
kızzzz helal olsunnn kapak olsunnnn birilerineene güzell sağlıklı besleniyosun canım
balık ye birde canımm
ayyy hadi inşallah be canım, inciri tek içiyorum havucu yum. yaklaşınca ekle yazıyordu şimdiden eklesemmiki
gider ayak gelir gelmez çalışalım o halde
sanki karnım ağrıdı içince kız etki ediyo bencede yaaa
yaa korkuyorum eşimin sonucundan rahat yapamamış çok az dedi az veya çok bu önemlimi bilen varmı :44:
Sosyalll koptum okurken cok tatlisinnn
kiz daisy yazmis ina dediydimm
bende gidim incirimi kaynatimmm
lizimmmm kizzz kustum sanaaa gelip tuyo vrrecektin
hamis kalan unutuyoo
3 yıllık evli, mutlu, ve 4 aydır da çocuklu olma hayalleri kurmaktayım:)) Geçen birkaç ay ovulasyon testini deneyeyim dedim, iyi ki de denemişim, adet siklusum uzun olduğundan yanlış hesaplıyormuşum:)) Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
Sosyal, sen ikinciyi mi bekliyorsun, maşallah :) Tejrübelisin yaniii.
Birkaç arkadaş da Çalıkuşu'nu önerdi. Kıyafetler, mekanlar çok güzelmiş, tam eskiler.. İzleyen var mı aranızda?
canim ben sercem89 zum seremcem olmus:44:
Günadın kızlarrr..
dün akşam ışıklar gitti :))) bi daha gelemedim
maşallah canım. Allah mutluğuna inşAllah bebiş ile daha da artırır.. ovu.testini ben çözemedim daha :)) yapıyorum yapıyorum silik çıkıyor. biraz koyulaşıyor ama sonraki gün gene silik çıkıyor:)
kızlar ben pek dizi izlemiyorum.. geçen yıl çok izlerdik her günü bi dizimiz vardır sinir oluyordum. bağlıyor ekran başına hiç bişi yaptırmıyordu. bu yıl pek izlemiyoruz.. ama çalıkuşu için çok güzel diyorlar izlemek isterdim... biz genelde maç izlerizpazartesi salı o ses türkiye izliyoruz biz
gunaydin yavrularimmmmm
dun pek gelemedim. evede biraz gec geldik. ara ara yazdiklarinizi okuyabildim anca. baya seyler konusulmus
sosyalcim dun yazmissin iyiyimm tatlim sen nasilsinn
sed ayva olayini bir daha anlatsana yaa,unuttumda
lizo gunaydinn, sen nasilsinn
fundosummmmm canimmmm
Günaydın Kızlarrrrr
Günaydın kızlaar, sosyal bana bat 30-31 yazar mısın
demir ihtiyacımı sabah çay bardağının dibine 3-4 yemek kaşığı üzüm pekmezi koyup aynı oranda sulandırıp içerek karşılıyorum
evden çıkmadan çantama muz,mandalina,kivi,portakal gibi meyvelerden atıyorum
işyerinde saklama kabım ceviz dolu hergün bi avuç atıştırıyorum
akşam yatmadan uzun su bardağıyla süt içiyorum
sürekli süt içemem o yüzden arada bir ayran,kaşar peyniriyle idare ediyorum
pişmiş yumurta yiyemiyorum yavaş yavaş alıştırıp kendimi onada başlıcam yakında
et de yemek gerekiyo ama sanırım ondan da tiksindim kokusundan yaklaşamıyorum yanına :44:
fundacım geçen ay hiç hissetmemiştim senle ilgili olumlu bişey ama bu ay inanıyorum, sende inan ki işe yarasın incirler
incirle havucu birlikte yapıyosun dimi, bide bu kür yumurtlamayı erkene alabiliyomuş aklında bulunsun. 1-2 gün ayrılıktan bişey olmaz bi gün öncesi bigün sonrasında yaparsnız biz 4 gün küs kalmıştık hatırlıyosan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?