Ağlayakta gözden mi olak???

Selam kızlar çok eğlenceli bir topikmiş burası. Benim de eşim no panic no cry diyor her ay, ben de takmamaya karar verdim yani elbet bir gün olacak Allah'ın izniyle, zamanını bekleyip şimdiki free takılmalarımızın da keyfini sürmek lazım. Bugünlerimizi de arayacağımız günler yakın olabilir, Allah sağlık sıhhat versin..

hoş geldin kuzum, bizde ağlamak yok arada biraz ağlıyoruz o kadar, sadece bebek değil herşey paylaşıyoruz burada 1-2 sayfa önce kıldan tüyden bile konuştuk yani, hatta 15 sayfa öncesinden güzel yoğurt yapma teknikleri derslerini aldık

Bide bunu deniyelim bakalim
neyi diyosun lazermi soganmi

Lazer genital 4 seans bacakda
k.alti 6
geliyo ama ince tuyler uzuyor
jiletle gidiyo hemen
canim eskisi gibi yogun olmuyo en azindan
Lazere dedim canım soğan bana göre değil.. Azalması bile yeter ben sandım ki ilkin.. geri kalın kalın geldiler ondan şey ederek dedim :))

Hoş geldin canım.. Biraz kendini tanıtırmısın biz sevgili yarışmacı arkadaşlara

Merhaba kızlar okuduğum kadarıyla lazerden bahsetmişinizz bende yüzüme yaptırıcam kökten gitmiyomu çıkıyomu yinede:18:

Merhaba canım.. Ben yüz için riskli görüyorum nedense.. Bi arkadaşım iğneli yaptırıyo onu görünce sakın diyorum herkese.. Yüzünü berbat etmiş belki lazeride bu yüzden öle görüyorum

Benim de zaten her türlü konudan konuşasım var :)) Beni de ekleyebilirsin listeye. Bat 2 Ocak.

Sosyalll koptum okurken cok tatlisinnn
kiz daisy yazmis ina dediydimm
bende gidim incirimi kaynatimmm
lizimmmm kizzz kustum sanaaa gelip tuyo vrrecektin
hamis kalan unutuyoo

Hoş geldin canım.. Biraz kendini tanıtırmısın biz sevgili yarışmacı arkadaşlara

3 yıllık evli, mutlu, ve 4 aydır da çocuklu olma hayalleri kurmaktayım:)) Geçen birkaç ay ovulasyon testini deneyeyim dedim, iyi ki de denemişim, adet siklusum uzun olduğundan yanlış hesaplıyormuşum:)) Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.

Son düzenleme:
canim ben sercem89 zum seremcem olmus:44:

Günadın kızlarrr..
dün akşam ışıklar gitti :))) bi daha gelemedim

maşallah canım. Allah mutluğuna inşAllah bebiş ile daha da artırır.. ovu.testini ben çözemedim daha :)) yapıyorum yapıyorum silik çıkıyor. biraz koyulaşıyor ama sonraki gün gene silik çıkıyor:)

ben izliyorum canım reklam arasında şimdi hiç kaçırmam

Birkaç arkadaş da Çalıkuşu'nu önerdi. Kıyafetler, mekanlar çok güzelmiş, tam eskiler.. İzleyen var mı aranızda?

kızlar ben pek dizi izlemiyorum.. geçen yıl çok izlerdik her günü bi dizimiz vardır sinir oluyordum. bağlıyor ekran başına hiç bişi yaptırmıyordu. bu yıl pek izlemiyoruz.. ama çalıkuşu için çok güzel diyorlar izlemek isterdim... biz genelde maç izleriz pazartesi salı o ses türkiye izliyoruz biz

Günaydın canlarım

Sosyalll koptum okurken cok tatlisinnn
kiz daisy yazmis ina dediydimm
bende gidim incirimi kaynatimmm
lizimmmm kizzz kustum sanaaa gelip tuyo vrrecektin
hamis kalan unutuyoo

fundacımm canımm sen yeterki ismimi an hemencecik burdayım
dün ve bugün hiç iyi değilim midem fena, işlerde çok yoğundu şimdi burdayım ne istersen sor

gunaydin yavrularimmmmm

dun pek gelemedim. evede biraz gec geldik. ara ara yazdiklarinizi okuyabildim anca. baya seyler konusulmus

sosyalcim dun yazmissin iyiyimm tatlim sen nasilsinn

sed ayva olayini bir daha anlatsana yaa,unuttumda

lizo gunaydinn, sen nasilsinn

fundosummmmm canimmmm

oyyy aysenurum günaydın
ben pek iyi değilim midem çok kötü otobüse dolmuşa binince daha fena oluyorum. Dün az kalsın eve gidemeden incektim dolmuştan
sen nasılsın zorluyomu seni de böyle

oyyy aysenurum günaydın
ben pek iyi değilim midem çok kötü otobüse dolmuşa binince daha fena oluyorum. Dün az kalsın eve gidemeden incektim dolmuştan
sen nasılsın zorluyomu seni de böyle

gecmiss olsunn lizomm yaa.. benim sadece geceleri ve sabah midem bulaniyor bu gece yine zor uyudum. birde kendimi asiri yorgun hissediorum. ilk aylar gecse bu kadar kalmaz zaten. Allah hepimize guc kuvvet versin cnmmm

gecmiss olsunn lizomm yaa.. benim sadece geceleri ve sabah midem bulaniyor bu gece yine zor uyudum. birde kendimi asiri yorgun hissediorum. ilk aylar gecse bu kadar kalmaz zaten. Allah hepimize guc kuvvet versin cnmmm

amiinn bende evimde olsaydım keşke bide yıl sonu işleri başladı izin bile alamam :44:
olsun yinede herşeye razıyım
bi hamile daha çıkmış listeyi gördüm oh oh Allah bereket versinnn

Günaydın canlarım

fundacımm canımm sen yeterki ismimi an hemencecik burdayım
dün ve bugün hiç iyi değilim midem fena, işlerde çok yoğundu şimdi burdayım ne istersen sor

Günaydın Kızlarrrrr
lizimcan incire başladımmmm
canım dr gittinmi miden için bişey vermedimi naneli sakız sürekli çiğnesen :44:
böle demesi kolayda bendede reflü olduğundan zaman zaman bu bulantı olayını yaşıyorum çok can sıkıcı bilirim
hele otobüste tutunca stres oluyor insan

ayşemmm bebiş nasıl olduu iyimi

kızlar bu arada gelmeden eşim sperm testini yaptırdı oda oda diyip durdular bi çıktı bomboş odaymış
sabah sabah zor olmuş şey yapması
çok az verebildi sonuç ne çıkıcak acaba yaaa zorla oldu ya biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…