Selam kızlar çok eğlenceli bir topikmiş burası. Benim de eşim no panic no cry diyor her ay, ben de takmamaya karar verdim yani elbet bir gün olacak Allah'ın izniyle, zamanını bekleyip şimdiki free takılmalarımızın da keyfini sürmek lazım. Bugünlerimizi de arayacağımız günler yakın olabilir, Allah sağlık sıhhat versin..
hoş geldin kuzum, bizde ağlamak yok arada biraz ağlıyoruz o kadar, sadece bebek değil herşey paylaşıyoruz burada 1-2 sayfa önce kıldan tüyden bile konuştuk yani, hatta 15 sayfa öncesinden güzel yoğurt yapma teknikleri derslerini aldık
Lazere dedim canım soğan bana göre değil.. Azalması bile yeter ben sandım ki ilkin.. geri kalın kalın geldiler ondan şey ederek dedim :))Bide bunu deniyelim bakalim
neyi diyosun lazermi soganmi
Lazer genital 4 seans bacakda
k.alti 6
geliyo ama ince tuyler uzuyor
jiletle gidiyo hemen
canim eskisi gibi yogun olmuyo en azindan
Selam kızlar çok eğlenceli bir topikmiş burası. Benim de eşim no panic no cry diyor her ay, ben de takmamaya karar verdim yani elbet bir gün olacak Allah'ın izniyle, zamanını bekleyip şimdiki free takılmalarımızın da keyfini sürmek lazım. Bugünlerimizi de arayacağımız günler yakın olabilir, Allah sağlık sıhhat versin..
Merhaba kızlar okuduğum kadarıyla lazerden bahsetmişinizz bende yüzüme yaptırıcam kökten gitmiyomu çıkıyomu yinede:18:
hoş geldin kuzum, bizde ağlamak yok arada biraz ağlıyoruz o kadar, sadece bebek değil herşey paylaşıyoruz burada 1-2 sayfa önce kıldan tüyden bile konuştuk yani, hatta 15 sayfa öncesinden güzel yoğurt yapma teknikleri derslerini aldık
Lazere dedim canım soğan bana göre değil.. Azalması bile yeter ben sandım ki ilkin.. geri kalın kalın geldiler ondan şey ederek dedim :))
Hoş geldin canım.. Biraz kendini tanıtırmısın biz sevgili yarışmacı arkadaşlara
Hoş geldin canım.. Biraz kendini tanıtırmısın biz sevgili yarışmacı arkadaşlara
Sosyal, sen ikinciyi mi bekliyorsun, maşallah :) Tejrübelisin yaniii.inşallah benimkide bulanır, ilk hamileliğimde hiç bulanmamıştı
ben izliyorum canım reklam arasında şimdi hiç kaçırmamBen daha alistiramadim kocise :)
Muhtesem yüzyıl i izliyomusunz kizlar
ben izliyorum canım reklam arasında şimdi hiç kaçırmam
canim ben sercem89 zum seremcem olmus:44:hadi kızlar artık üzülmek yok, dertlerimizi paylaşıp, eğlenip güleceğiz ve bebeklerimizi beraber bekleyip beraber büyüteceğiz inşallah
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Durum-Bat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eketen[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lizim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayşenur88[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sedgn[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pollen[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]djarum[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sbry[/TD]
[TD]30-31 Aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo123[/TD]
[TD]20 Aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sureyya06[/TD]
[TD]30 Aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sosyal_sorumsuz[/TD]
[TD]bilinmiyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fundoş[/TD]
[TD]24 Aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azap_çiçeği[/TD]
[TD]3 Aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]benay_06[/TD]
[TD]17 Aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]daisydt[/TD]
[TD]23-26 Aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aybikekayra[/TD]
[TD]8 Aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seremcem89[/TD]
[TD]7-8 Aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmaesra[/TD]
[TD]6-8 Aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]evlimutlu44[/TD]
[TD]13 Aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainbowcolors[/TD]
[TD]25 Aralık[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
3 yıllık evli, mutlu, ve 4 aydır da çocuklu olma hayalleri kurmaktayım:)) Geçen birkaç ay ovulasyon testini deneyeyim dedim, iyi ki de denemişim, adet siklusum uzun olduğundan yanlış hesaplıyormuşum:)) Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
ben izliyorum canım reklam arasında şimdi hiç kaçırmam
Birkaç arkadaş da Çalıkuşu'nu önerdi. Kıyafetler, mekanlar çok güzelmiş, tam eskiler.. İzleyen var mı aranızda?
Sosyalll koptum okurken cok tatlisinnn
kiz daisy yazmis ina dediydimm
bende gidim incirimi kaynatimmm
lizimmmm kizzz kustum sanaaa gelip tuyo vrrecektin
hamis kalan unutuyoo
gunaydin yavrularimmmmm
dun pek gelemedim. evede biraz gec geldik. ara ara yazdiklarinizi okuyabildim anca. baya seyler konusulmus
sosyalcim dun yazmissin iyiyimm tatlim sen nasilsinn
sed ayva olayini bir daha anlatsana yaa,unuttumda
lizo gunaydinn, sen nasilsinn
fundosummmmm canimmmm
oyyy aysenurum günaydın
ben pek iyi değilim midem çok kötü otobüse dolmuşa binince daha fena oluyorum. Dün az kalsın eve gidemeden incektim dolmuştan
sen nasılsın zorluyomu seni de böyle
gecmiss olsunn lizomm yaa.. benim sadece geceleri ve sabah midem bulaniyorbu gece yine zor uyudum. birde kendimi asiri yorgun hissediorum. ilk aylar gecse bu kadar kalmaz zaten. Allah hepimize guc kuvvet versin cnmmm
Günaydın canlarım
fundacımm canımm sen yeterki ismimi an hemencecik burdayım
dün ve bugün hiç iyi değilim midem fena, işlerde çok yoğundu şimdi burdayım ne istersen sor
gunaydin yavrularimmmmm
dun pek gelemedim. evede biraz gec geldik. ara ara yazdiklarinizi okuyabildim anca. baya seyler konusulmus
sosyalcim dun yazmissin iyiyimm tatlim sen nasilsinn
sed ayva olayini bir daha anlatsana yaa,unuttumda
lizo gunaydinn, sen nasilsinn
fundosummmmm canimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?