Ağlayakta gözden mi olak???

kızlar bende ufaktan kaçar
toparlanıp kaçim bizde işyeri taşınıyo diye sözde odamı boşaltacaktım sabah erkenden almaya gelecekler eşyaları
ama hiçbişeyde yapmadım hemen atim kolilere kaçim sora

hepinizi öpüyorummmmm görüşürüz

Ye ye fundacim hersey bebisler icin. Benmde midemi agritti ama dayandim insallah bu hepiniz hamis olcaksiniz hep dua edicem sizde bana edin yarin test yapilcak yine deger insallah kat kat artar.

yicemmmm valla soğandan sonra onuda yerim soğanada yok diyodum ilk başta demek zora gelemiyom bak alıştım soğana midem bulana bulana
inşallah değerin artar canımmmm kendini üzme tadını çıkar biz çift çizgi için hergün dua ediyoz

Kolay gelsin canim sana hoscakall

kızzzz pollen senin burcundada hamilelik demişti değilmi ayyyyy hadi inşallah astroloji doğru demiş olur

hadi ben kaçtım akşam bakarım evden

canım sen filmi adetin kaçıncı günü çektirdin? benım yaş 25 canım.
bakalm bu hafta doktora gideceğim ben de çektireceğim film.

rahim filminden sonra hamile kalma olasılığı yüksekmiş. hani ilaç verilirken kanallar açılıyo ya.
senin yaş kaç canım

Kizlar diger basliga da yazdim dun geldi kirmizilar ne yapmam lazim cok istiyorum artik bebisimz olsun

Aaa kizlar unuttum bide ben yumurtlama gunune kdr hergun 2 kahvaltidan sonra 2 aksam yemekten sonra incir yedim. İncir cok faydaliymis. Sizde yeyin.

Aaa kizlar unuttum bide ben yumurtlama gunune kdr hergun 2 kahvaltidan sonra 2 aksam yemekten sonra incir yedim. İncir cok faydaliymis. Sizde yeyin.

canım tekrardan tebrik ederim.. Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Ben geçen ay yiyodum yine başlaym bu ay olmazsa..

Aysenurrum unuttunmu sana demistim senin burcundada var hamilelik hani esimde yengec yaa onla benim 17 sinde yaxiyor kizzzz yoksa biz ayni gunmu yumurtlayacaz

Kizzz test yaptimmm gene hicbisey yok

canım tekrardan tebrik ederim.. Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Ben geçen ay yiyodum yine başlaym bu ay olmazsa..

Amin canim benim cok tsk ederim darisi isteyen herkese olsun tez zamanda. Basla bakalim bence onun etkisi oldu tabi allahin izniyle.

Son düzenleme:
uzun süredir mi deniyorsun canım , kızlar soğan kürü yapıyorlar sende dene istersen :)

Slm kizlar yaa biz isteyken ne de guzel yazmissiniz yas benim dun cok akintim oldu yumurtluyom sanirim dedim iliskide bulunduk kocamla ama bugunde akintim coktu kocama dedim bugun yapmayalim yatin yapalim dedi muhtemelen cok yorgun oldugumdan ole dedi ya kacirirsam yumurtlamami korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…