canım Allah nazarlardan saklasınsağol bilgilendirdiğin için hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Ye ye fundacim hersey bebisler icin. Benmde midemi agritti ama dayandim insallah bu hepiniz hamis olcaksiniz hep dua edicem sizde bana edin yarin test yapilcak yine deger insallah kat kat artar.
kızlar bende ufaktan kaçar
toparlanıp kaçim bizde işyeri taşınıyo diye sözde odamı boşaltacaktım sabah erkenden almaya gelecekler eşyaları
ama hiçbişeyde yapmadım hemen atim kolilere kaçim sora
hepinizi öpüyorummmmm görüşürüz
ala ala demk deişiyo bakalım benm ki ne olcak bide bu ay rahim filim cektrdim diye dr korunun dedi radyosyon oluyo yumurtalık da önermiyoz dedi bizimki kuduru bitsin yasklar diyesenin yasn kacki balım?? 11 ay egerki gencsen üzlme bazı bebkler yılını beklermiş annesi naz ediyooo
kızzzz pollen senin burcundada hamilelik demişti değilmi ayyyyy hadi inşallah astroloji doğru demiş olur
hadi ben kaçtım akşam bakarım evden
Evet sekerim diyodu ama inanmamistim ben demek ki dogru hadi sira sendeeee :)
Kizlar diger basliga da yazdim dun geldi kirmizilar ne yapmam lazim cok istiyorum artik bebisimz olsun
pollencann, senin burcun neydii
himm.. benimde yengec
bogalarida severimm
Aaa kizlar unuttum bide ben yumurtlama gunune kdr hergun 2 kahvaltidan sonra 2 aksam yemekten sonra incir yedim. İncir cok faydaliymis. Sizde yeyin.
canım tekrardan tebrik ederim.. Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Ben geçen ay yiyodum yine başlaym bu ay olmazsa..
Kizlar diger basliga da yazdim dun geldi kirmizilar ne yapmam lazim cok istiyorum artik bebisimz olsun
uzun süredir mi deniyorsun canım , kızlar soğan kürü yapıyorlar sende dene istersen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?