Ağlayakta gözden mi olak???

islerimi anca hallettim. gleit geleni de aldim neyseki eczanede genc bi kiz vardi. yavascana soyledim kizda sanslisin abla 1 tane kaldi bu jelden demez mi tamam dedim caktirma posete koy ver hemen

ne mesaji ayoll
bana niye kimse mesaj gondermiyorr

ayy nası aldın kızzz ahahahah ölemi dedin gerçekten tam sedoşun taktiği
kız eminmisin klullanacanmı onu sen vışşşş

napalım senin şeyin yok diye senlen mıatap olmik anladın sen

ne mesaji ayoll
bana niye kimse mesaj gondermiyorr

ayşem sen o hesabım yok demiştin hatırladın mı güya fundoş hanımı ekliyorum ama olmadı

boşalttım tahmin edip kutuyu cano ama istek mistek gelmedi yapamadın beceriksizzzz
bulamadınmı yaw:117:

yok canom yapamadım ben...bir de şu kk mesaj bölümü insanı çileden çıkarıyor....

nerden aldın ki az bilgide verirmisin bndemi alsam ki :18:

tabiki tatlim. bende cati darligi varda afedersiniz iliskiye ilk baslarken aci yasiyorum birazcik o yuzden kayganlastirici kullaniyorum cnm. bu marka su bazli oldugu icin spermlere bi zarari yokmus. seninde boyle bi sikintin varsa kullanabilirsin cnm. bu arada eczanelerde satiliyr.fiyati:14 lira

kızzz boşalttım bir saattir atamadın sen beni buldunmu yahuuu niye gelmedi davet
kk hemen doluyo zaten msj kutusu gelmeyince çaktım dolu oldunu ama boşalttım be ömür törpüsü att hadiii

hmm anladım bitanemm cvp içn saol datlumm

Allaaam tatlılığa bak yaaaaaa
kız ayşom hele sen bi kullan bunla yum ym çalış hamile kal bende hemen öbür ay alacam son ayım olcak zaten dr. gitmeden 1 yıl doluyo ya
sende sorun olmazsa spermlere karşı bende gidip alacamm
nekadanda ucuzmuşşş

bu arada soğanda çok fire verdim geceleri içyomdaaa sabahları içemiyom 2 gündür yarın sabah başlayacam gene düzene
2 sabah içmedim yaaa

kızzz boşalttım bir saattir atamadın sen beni buldunmu yahuuu niye gelmedi davet
kk hemen doluyo zaten msj kutusu gelmeyince çaktım dolu oldunu ama boşalttım be ömür törpüsü att hadiii

canım yok gelmiyor posta kutusu dolu diyor sonra bakayım çıkıp dolaşayım ben biraz

ayy nası aldın kızzz ahahahah ölemi dedin gerçekten tam sedoşun taktiği
kız eminmisin klullanacanmı onu sen vışşşş

napalım senin şeyin yok diye senlen mıatap olmik anladın sen

ayy fundoss gorsen halimi. once eczanelerin onune caktirmadan yaklasip iceriye goz gezdirdim. sonra icerde bayan olan birine daldim ayagimi surudum sanirim arkamdan bikac kisi daha geldi. neyse sonra kiza egildim. yavasca jelin ismini soyledim kizda bagira bagira oo abla o jelden bir tane kaldi cok sanslisin valla dedi ya dedim icimden bi git jelimi verde gideyim ben sonra sessizce eczaneden cikip kalabaligin icine karistim

ayşem sen o hesabım yok demiştin hatırladın mı güya fundoş hanımı ekliyorum ama olmadı

yok canom yapamadım ben...bir de şu kk mesaj bölümü insanı çileden çıkarıyor....

evet benim o seyden yok siz takilinn

Canlarimm herkese selam :) ne cok sey yazmissiniz kiz oku oku bitiremedim masallah size :) simdi neden erken sevinmedigimi soyleyim 37 cok az gibi geldi ama daha 4 gun vardi adetime ins yukselir kat kat. Belirti hic yasanmior valla bende hic bisi olmadi hatta dedim yine aset olucam goguslerim acidi cunku ama oyle ucu felan dgl adet olmadan onceki gibi. Ama suan kasik agrim cok erken ogrendim ben ama bunlar belirti olabilir akintim cok ve kasiklarim agriyor. Baska sorunuz varsa seve seve cvplarim cunku 3 aydir bende hep cvp bekledim. Bu arada 4 aylik evli 3 ayir deniyordum olducok sukur :)

bende gebelik testi alırken öle yapıyom içeri bakıyom sora mutlaka bi adam oluyoo
bazen de yok sanıyom erkek bi bakıyom masaya gömülmüş yada arkadan çıkıyo çok utanıyo insan yaa
en iyisi kağıda yaz ver

o senin tatliligin sekerimmm gel bi opeyimm
bakalim bu ay sonuclari gorecez:18:
ins bu jele gerek kalmaz cnm ictigimiz soganlar sifa verir bizee
sen kaldigin yerden devam et cnm. kalbimizi bozmayalim.

daha zamanı var diye öle çıkmıştır canım içini ferah tut inşallah rahat bihamilelik geçirirsin
pekiiiii benim en merak ettim konu yum. günlerini takip ettinmi nasıl çalıştın

taze gelin,taze anne
canim ins degerlerin artar. Rabbim kucagina almayi nasip etsin.
3. ayda topu aglara attiniz
bizde bu ay kirmizi kart yemeyiz insallah

Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede nasip etsin..degerin erken olduğu icin düşüktür telaş edip bebeğe zarar verme okudugum kadarıyla 2 gunde bir 2katina çıkıyomus bu değer tekrar yaptirir icini ferahlatirsin

canım sen bunları adetin kaçıncı günü verdin?
biraz yüksek gibi. fsh ve e2 nin yumurtalık rezervi ile ilgili olduğunu biliyorum.
ne kadar zamandır korunmuyorsun?

canım sen bunları adetin kaçıncı günü verdin?
biraz yüksek gibi. fsh ve e2 nin yumurtalık rezervi ile ilgili olduğunu biliyorum.
ne kadar zamandır korunmuyorsun?

canımm adetin 3 günü verdim ayın 3 de verdim yine adetn 3. günü tekrar vercem
evt yüksekmişş 7 aydr korunmuyoz acaba diyom ailevi sorunlarım var o mu etkiledi ki bilmiyom ki

funda ve ayşenur bayılıyorum sizin mesajlarınıza ağız kulaklarda okuyorum idolumsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…