funda ve ayşenur bayılıyorum sizin mesajlarınıza ağız kulaklarda okuyorum idolumsunuz
canımm adetin 3 günü verdim ayın 3 de verdim yine adetn 3. günü tekrar vercem
evt yüksekmişş7 aydr korunmuyoz acaba diyom ailevi sorunlarım var o mu etkiledi ki bilmiyom ki
daha zamanı var diye öle çıkmıştır canım içini ferah tut inşallah rahat bihamilelik geçirirsin
pekiiiii benim en merak ettim konu yum. günlerini takip ettinmi nasıl çalıştın
İnsallah canim benim ben cok umutsuzdum cok dua ettim hergun 707 defa ya varis ve her cuma 1000 defa ya evvel cektim insallah sizede nasip edertaze gelin,taze anne
canim ins degerlerin artar. Rabbim kucagina almayi nasip etsin.
3. ayda topu aglara attiniz
bizde bu ay kirmizi kart yemeyiz insallah
İnsallah canim benim 3 haftalik simdik degerlerin 0 50 arasi olmasi lazim bnm 37 ins artar dua edin nolurHayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede nasip etsin..degerin erken olduğu icin düşüktür telaş edip bebeğe zarar verme okudugum kadarıyla 2 gunde bir 2katina çıkıyomus bu değer tekrar yaptirir icini ferahlatirsin
ayy tesekkur ederim tatlimm
bizi gururlandiriyorsunuz:109:
ne olursa olsun pozitif bakmaya calisiyoruzz
funda ve ayşenur bayılıyorum sizin mesajlarınıza ağız kulaklarda okuyorum idolumsunuz
fundos ve sedd
birbirinizi eklemeyi basarabildiniz mi genclerr
fundos ve sedd
birbirinizi eklemeyi basarabildiniz mi genclerr
Canim ben gecen ay 15 gun sogan suyu ictim sinra adet olunca aman olmuor dedim ve 10 gun olani yapmadim bu ayda bal corek otu tarcin yedim yumurtlamaya kdr. Sonra akintim diger aylara gore cok oldu yunurtlama donemi hergun girdik iliskiye :) allahim izin verdi oldu cok sukur insallah isteyen herkese verir allahim hep dualaimdasibiz.
vayy anasini sogan suyundan sonra mi hamile kaldinfundos duydun muu hadi bakalim inss
İnsallah canim benim ben cok umutsuzdum cok dua ettim hergun 707 defa ya varis ve her cuma 1000 defa ya evvel cektim insallah sizede nasip eder
bu dualari not alin kizlar bizde okuyalim
İnsallah canim benim 3 haftalik simdik degerlerin 0 50 arasi olmasi lazim bnm 37 ins artar dua edin nolur
Canim ben gecen ay 15 gun sogan suyu ictim sinra adet olunca aman olmuor dedim ve 10 gun olani yapmadim bu ayda bal corek otu tarcin yedim yumurtlamaya kdr. Sonra akintim diger aylara gore cok oldu yunurtlama donemi hergun girdik iliskiye :) allahim izin verdi oldu cok sukur insallah isteyen herkese verir allahim hep dualaimdasibiz.
peki sence soğanın etkisi varmı bçt yapamadım ben çok ağır geldi midemi yaktı evde bi kavanoz var yoksa karışım yapmıştım
hımmmm hergün ilişki şart ozaman tamamdır bizde testle bulacazzz hergün zor
bçt karışımıda alamam heralde ozaman ben 10 günlük kürü daha yaparım ufaklık gelmezse
bisonrakini bekler sonra vınnnn doktora
onu bilemicem canım. benimde fsh ile e2 de oynak her ay değişiyo.
doktora ilk gittiğimde yumurtalara baktı az dedi. kan ver ordan da bakalm demişti.
benim fsh 9 e2 54 du. her ay baktırıyordum artık takıntı olmuştu. e2 bi ara 97 oldu.
en son baktırdığımda e2 20 fsh 8 olmuştu
değişiyo yanı her ay.
ama doktorum bu değerleri görünce bana " anne olacaksın çocuk yapacaksın bı an önce" demişti.
ben 7 8 aylık evliyim tabı. bende yok erken diyorum her şeyden habersiz.
için tertemiz,miyomun yok kistin yok yaşın genç diyo.
11 ay geçti gelen giden yok.
o yüzden tedavini aksatma canım.
sağol şekerrrr
hee bulduk keşke sende olaydınnnn kaynatıyoz biz
kızzzzzzzzz duydunmu soğan suyu içmil polenn yehuuuuuuuu
tam gaz devammmm
bulduk ayşem sonunda, :)) senide bekleriz
sen canini hic sikma. kalbini ferahlat. guzel basladi guzel devam edecek insallah
peki sence soğanın etkisi varmı bçt yapamadım ben çok ağır geldi midemi yaktı evde bi kavanoz var yoksa karışım yapmıştım
hımmmm hergün ilişki şart ozaman tamamdır bizde testle bulacazzz hergün zor
bçt karışımıda alamam heralde ozaman ben 10 günlük kürü daha yaparım ufaklık gelmezse
bisonrakini bekler sonra vınnnn doktora
Sogani ictikten sonra adetim sancisiz oldu o ay. Normalde ilacsiz gecmezdi agrim hic agri olmadi. Ama bct daha etkili oldu saniorum onceki aylar anlmiyordum yumurtlama donemini bu ay cok iyi anlamisim :). Doktora gorun cnm iyi cikinca insan rahatliyor. Bide kafadan attim hamile aldima inanmiyorm bu kdr istersen nasl aticaz. Valla ben hergun okudum arastirdim hep aklimdaydi
kizlar size doyum olmuyorr ama artik gitme zamani
esim erken geliyomus. yemekleri ayarlayayim.
hepinizi opuyorum
ilerleyen saatlerde gorusmek uzere
fundos sogan suyunu icmeye unutma
sed sende istersen icebilirsinn
Canlarimm herkese selam :) ne cok sey yazmissiniz kiz oku oku bitiremedim masallah size :) simdi neden erken sevinmedigimi soyleyim 37 cok az gibi geldi ama daha 4 gun vardi adetime ins yukselir kat kat. Belirti hic yasanmior valla bende hic bisi olmadi hatta dedim yine aset olucam goguslerim acidi cunku ama oyle ucu felan dgl adet olmadan onceki gibi. Ama suan kasik agrim cok erken ogrendim ben ama bunlar belirti olabilir akintim cok ve kasiklarim agriyor. Baska sorunuz varsa seve seve cvplarim cunku 3 aydir bende hep cvp bekledim. Bu arada 4 aylik evli 3 ayir deniyordum olducok sukur :)
kizlar size doyum olmuyorr ama artik gitme zamani
esim erken geliyomus. yemekleri ayarlayayim.
hepinizi opuyorum
ilerleyen saatlerde gorusmek uzere
fundos sogan suyunu icmeye unutma
sed sende istersen icebilirsinn
İyi akşamlar kızlar öpüyorum hepinizi
fundoşş başım ağrıdı ,midem bulandı biraz ,açlıktan sanırımben dolaşayım biraz akşam görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?