günaydın kızlar ben geldim
eketencim çok üzüldüm Allah hayırlısını versin bidaha nasip eder inş Allah
kızlar bide bişey sorucam benim adetin bugün 3.günü ama daha olamadım daha doğrusu ilk günü biliyosunuz hep silindikçe
kahverengi geldi dünde avuç içinden az geldi bi tek tuvaletimi yaparken akıyo biraz idrarımla bugünde gidiyo gibi sanki hiç ped koymadım günlük pedlerle idare ettim olmadı çünkü neden olabilir yarın dr gitsem mi acaba:26:
Cok iyi bagladinnn cadiii
çok tatlısınnnn ezoooo
lizimden yarın hesap soralım bide bize söylüyordu gerçektende
bende kaçar görüşürüz kızlar
daisydtt kız sen nasılsın görüşemedik bu akşam
Ne güzel güldürüyorum sizi iştebugün yandaki komşunun bebek sesine uyandım ağladım içim bi tuhaf oldu daha öncedende söylemiştim bizden çok sonra bebek istemişlerdi o ay kalmıştı kıskandığımdan değil ama üzülüyorumm günaydınn bu arada
sende hep gül ama ağlama yaaaa , herşeyin bir zamanı var demek ki zamanını bekliyor, günaydın canım
Kuzular uyudunuz demek hepinize iyi geceler tatli ruyalar.
Bizde kocisle gezdik biraz o yuzden gelemedm..
Fundacim bnce degerler iyi ayrica daha kotu degerlerle bebislri olanlari duyuyoruz can sıkmak yok moral bozmadan bebislerimize dogru ilerliycz ins
Kizlaarr elimde tel uyuyakalmisim gece saat 2.30 burnuma acayip kokular geliyo uyuyamiyorum koy kokusu tezek kokusu gibi
Gecmisi okudum eketeni okudum simdi daha uzgunum
Ablamda dis gebelik gecirmisti onu ameliyat ettiler tupleri alinmadi eketeninkini niye aliyolarki
Günaydın aybikecim hiiiç uyuyamadım sabaha karşı bir saat belkieşimi aradım diyoki ben sabah eve gelince temizlerim ama muhtemelen olmayan bi kokuydu psikolojik etkilendim sanırım :44:
kızlar bide bişey sorucam benim adetin bugün 3.günü ama daha olamadım daha doğrusu ilk günü biliyosunuz hep silindikçe
kahverengi geldi dünde avuç içinden az geldi bi tek tuvaletimi yaparken akıyo biraz idrarımla bugünde gidiyo gibi sanki hiç ped koymadım günlük pedlerle idare ettim olmadı çünkü neden olabilir yarın dr gitsem mi acaba:26:
Bugün duygusalım çoook
Günaydınnnnnnnnnnnn
tamam canım bi dr. gidim bakalım ne dicek sağolasın.
lizoo kıyamamm yaa şimdi nasıl oldun canım, eşinde ne duyarlı takdir ettim
saboo test yapmadınmııı yaaaa :26:
ağlamak yok bitti gitti tamam artıkhem sen 2 gün önce dediklerimi uyguladın mı onu söyle bakayımmm
Bizimki biraz erken oldu o gün kalkmak zorunda kaldımm hemen:26: bide wc ye çıktım tutamadımama bugün uygulaayacam
Merhaba kızlar..nasilsiniz? Kac gundur alime teli alip okuyamadim topigi..ben malesef dış gebelik geciriyorum pazar akşamın dan beri hastanede yatıyorum suan iğne tedavisi uygulandı gebeliği sonlandırmak icin yarin ve p.tesi kan tahlili yaptiricam eger degerimde % 25 düşüş olursa ameliyata gerek kalmayacak fakat degerim dusmesse tupumu alacaklar igneden sonra cok sancim oldu rabbim bana nasip etmedi bi hayır vardır diye düşünüyorum çok kötü bi durum rabbim kimseye yasatmasin..inşallah hamile kalan arkadaşlarım bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin..dua edin benim icin tupume zarar gelmeden kurtulayim..
Günaydınnnnnnnnnnnn
tamam canım bi dr. gidim bakalım ne dicek sağolasın.
lizoo kıyamamm yaa şimdi nasıl oldun canım, eşinde ne duyarlı takdir ettim
saboo test yapmadınmııı yaaaa :26:
Günaydınn herkese
şimdi iyiyim uykusuzluk dışında sende hemen beni topa tutmuşsun fundacımkocam bunları yapıyo da sonra oyunu hakettim diyo alıyo eline bilgisayarı hadi oynama de bakalım diyebiliyosan
Kızlaaar burdaki herkes ne iyi yürekli, ne güzel destek oluyo herkes birbirine, Allahım inşallah komşuları sizin bebeklerinizin sesiyle uyandırsın
ezocum canımmmm
Günaydın canımm ,
ilk evlendiğim zamanlar bende evde çok tek kaldım, korkudan uyuyamazdım, ne zor oluyor
seni çok iyi anlıyorum...bu gece tek değildim ama uyuyamadım , şimdide uyukluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?