Ağlayakta gözden mi olak???

günaydın kızlar ben geldim

eketencim çok üzüldüm Allah hayırlısını versin bidaha nasip eder inş Allah

canım 3. günün şimdiye sökülmen lazımdı bencede bi doktora git belki adet söktürücü falan verir:26:

Cok iyi bagladinnn cadiii

çok tatlısınnnn ezoooo

lizimden yarın hesap soralım bide bize söylüyordu gerçektende

bende kaçar görüşürüz kızlar

daisydtt kız sen nasılsın görüşemedik bu akşam

Ne güzel güldürüyorum sizi işte bugün yandaki komşunun bebek sesine uyandım ağladım içim bi tuhaf oldu daha öncedende söylemiştim bizden çok sonra bebek istemişlerdi o ay kalmıştı kıskandığımdan değil ama üzülüyorumm günaydınn bu arada

sende hep gül ama ağlama yaaaa , herşeyin bir zamanı var demek ki zamanını bekliyor, günaydın canım

Günaydın aybikecim hiiiç uyuyamadım sabaha karşı bir saat belki eşimi aradım diyoki ben sabah eve gelince temizlerim ama muhtemelen olmayan bi kokuydu psikolojik etkilendim sanırım :44:

Günaydınnnnnnnnnnnn
tamam canım bi dr. gidim bakalım ne dicek sağolasın.

lizoo kıyamamm yaa şimdi nasıl oldun canım, eşinde ne duyarlı takdir ettim

saboo test yapmadınmııı yaaaa :26:

Nişan vermiş olmasın:44:

Günaydınnnnnnnnnnnn

ne testi yapıcam kıs adetim olamıyor işte yada böyle olucak stresten bu ay kist falan olmasında ondan korkuyom

canım çok geçmiş olsun, herşeyde mutlaka vardır bir hayır.Allah daha kötüsünden sakınsın

Bizler bedenen değil belki ama konuşmaya ihtiyacın olduğu her an seninleyiz

Dualarımız seninle canımm Allaha emanet ol...

Günaydınnnnnnnnnnnn

şimdi iyiyim uykusuzluk dışında sende hemen beni topa tutmuşsun fundacım kocam bunları yapıyo da sonra oyunu hakettim diyo alıyo eline bilgisayarı hadi oynama de bakalım diyebiliyosan
Kızlaaar burdaki herkes ne iyi yürekli, ne güzel destek oluyo herkes birbirine, Allahım inşallah komşuları sizin bebeklerinizin sesiyle uyandırsın
ezocum canımmmm

gunaydin canlarimmm

fundosummmsakin canini sikma, esine kurlere baslariz hemen. hem bakalim doktor ne diyecek. bence o sonuclar iyii ve sende guzel haberlerlle geleceksinnn

saboroyy sende bi doktora git istersen,bu ay herkesin adeti boyle basladi, adetler bile gelmek istemiyor artikk

lizoo gecmis olsunnn, psikolojik canim o kokular. ablamada oluyordu.

sedd,sosyal,ezoo gunaydinnnn iyisinizdir insallahh

Günaydın canımm ,
ilk evlendiğim zamanlar bende evde çok tek kaldım, korkudan uyuyamazdım, ne zor oluyor
seni çok iyi anlıyorum...bu gece tek değildim ama uyuyamadım , şimdide uyukluyorum

Günaydın canımm ,
ilk evlendiğim zamanlar bende evde çok tek kaldım, korkudan uyuyamazdım, ne zor oluyor
seni çok iyi anlıyorum...bu gece tek değildim ama uyuyamadım , şimdide uyukluyorum

Ben korkmuyorum da sıkılıyorum, bunalıyorum, özlüyorum
Sen neden uyuyamadın sedocanım rahatsızmıydınn:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…