sağol canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim darısı başına inşallah seninde bebiş haberini alırız bu ayYanii şu sanal ortamda bile nasil belli oluyor enerjinn.Allahim yuzunuzu hep guldursun son gunune kadar ve bebişinizi de saglikla kucaginiza alin insallahh.ve maşallah ayrica nazar degmesinn
canım inşallah bebeğini kucağına aldığın günleride göreceğiz
soruma geleyim: acaba çalışmadan sonra nasıl yaptın bekledin mi, sağa sola döndün mü
sağol canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim darısı başına inşallah seninde bebiş haberini alırız bu ay
canım o işten sonraben hep ayaklarımı havaya dikip 15 dakika bekledim sonrasında sağa sola çok dikkat etmedim yana dönüp uyudum
bu arada çatlatma iğnesini yaptığımın ertesi günü çalışmaya başladık gün aşırı olarak
sağol kuzum cevap için
Canım benim çok uğraşmışsın ama rabbim sana bu sevinci yaşattı ne güzel.. Demekki bebişinin zamanı bu zaman.. Çok sevindim ve dileklerin açin aminnn diyorum..
Rabbim sağlıkla sağ salim kucağına aldırsın inşAllah.. Bak dualarında unutma bizi olurmu canım
Şu utanmanda beni öldürüyo kuzum yaa çok tatlı..
Fatmacım bu arada hangi taraf kasık ağrıyo senin ?
unutmam canım merak etme burası ve siz benim uğurumsunuz devamlı size dua edicem Allahım burdaki herkese bu mutluluğu yaşatsın diye
pazartesi günü sabah idrarınla tekrar test yap canım, inşallah geç döllenme olmuştur da, sende pazartesi çift çizgiyi görürsün
İnsallah canm :) hepimizin başina fatmanin darisi :)
Amin canım inşAllah.. Allah razı olsun..unutmam canım merak etme burası ve siz benim uğurumsunuz devamlı size dua edicem Allahım burdaki herkese bu mutluluğu yaşatsın diye
oğlun olursa benayın kızını isteme oğluna bence
sağol canım bizde senin için dua edeceğiz
genelde sol taraf canım ama bazen iki taraf birden ağrıyorŞu utanmanda beni öldürüyo kuzum yaa çok tatlı..
Fatmacım bu arada hangi taraf kasık ağrıyo senin ?
öyle mi düşüneyim o zamanoğlun olursa benayın kızını isteme oğluna bence
sağol canım bizde senin için dua edeceğiz
Amin canım inşAllah.. Allah razı olsun..
Allah Allah sosyall niçinmiş.. Niçin kısmetimize engel oluyorsun.. Tabi buldun benim kızım gibi güzelini sevimlisini beceriklisini (annesi gibi) kaçırmak istemiyorsun
Belki fatmanın da kızı olacak bilmiyoruz daha :))
canlarım benim çıkmam gerekiyor hepinizi kocaman öpüyorum yarın fırsat bulursam girerim iyi geceler
genelde sol taraf canım ama bazen iki taraf birden ağrıyor
öyle mi düşüneyim o zamanbenyacım sen ne diyorsun bu duruma
fatmanın oğlu olacak biliyorum ben senin kızınıda istemeyeceksenin kız benim oğluma kalacak göreceksin
canlarım benim çıkmam gerekiyor hepinizi kocaman öpüyorum yarın fırsat bulursam girerim iyi geceler
Canım ben üstte belirttim herşey sana bağlı :)) ona göre yorumluycam :))
İyide senin ikizlerin olacak ya kızımı kandırmasınlar :))
İyi geceler canım.. Sizin artık daha çok dinlenmeniz lazım..
Sosyal yatacaksan bende kaçıcam :))
kaçacam canım , sohbeti bırakıp gitmek çok zor ama uyukluyorumsen tabi dün sinemada uykunu aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?