Ağlayakta gözden mi olak???

kizlar size haber edeyim dedim
adet olmadim sukurler olsun ama cok sancim var sanki heran gelicekmis gibi
ben yarini bekliyorum yarin test yapacam (egerki olmazsam)
bana dua edin benim icin mucize cift cizgiyi goreyim nolur

Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah mujdeyi verirsin yarin
Herkese iyi geceler kizlarr yeni gunde guzel haberle buluşuruz insallah :) bana da dua edin haa

Cok sevindim cnm masallah 1 ay sonra ins kalp atışınida duyarsinz Rabbim size bagislasin miniginizi

Çok sağolun kızlar

aybikecim , benaycan darısı inşallah başınıza hep dua ediyorum hepinize :116:

ayşecaan, gittiğim hastane özel fakat çok gıcık bir yer saatlerce sıra bekledim sabah 09:00 da oradaydım ( o saatte geldiğini söylemişti Dr.) 11:45 te odasındaydım...Bir daha gitmeyi düşünmüyorum zaten neyse
kalp atışları için başka bir yere gidicem canom orada duyarım inşallahh :103:

fatmacım tekrar gözün aydın canım

:118::118::118::118::118::118::118::118:

buralarrr çok soğukkk totommm donuyorr :18:

sercem hadi güzel haber ver bize
sedoş başka doktora git 1 hafta sonra kalp atışını duyarsın
benayımmm nasılsın
yeliz dualarım seninle

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cikti kizlar ellerim esiyor
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

çok sevindimmm canım benimmmmmm Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinnn

bu arada neler yaptığını anlatacaksın az biraz sakinleşte bide bizlere dua et olur mu bizde arkandan gelelim

tabloya ekledim seni

bide belirtileri yaz kuzum

Son düzenleme:
Herkese merhaba..
Sosyalim iyiyim ben temizlik yapacağım bugün..

Serçemmmmm çok sevindim canım çokgüzel bi haber bu. Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah.. Darısı bizim başımıza olsun inşAllah..

O zaman bir kez dahaa
Hobaaaaa
:118: :118: :118:

ay kizlar ellerim esiyor tum bedennim esiyor bana dua eden herkesin burdaki herkesin darisi basina olsun ay kizlar yillardir bugunu bekledim inanin aglamak bu kadarmi guzelmis bukadarmi sevinir insan hepinize nasib olsun

Gunaydin kizlarrr.buraya da yazayim...Bu sabah eşim uyamdirdi kalk test yapalim diye :) yaptik sonuç şu:ilk yarim saat tek cizgi.Yarim saatten sonra ikimci cizgi cikti silik bi şeklide Allahim neden benim hicbirseyim bormal degil yaa.Bugun ikinci gunum hala adet olmadim.Yalniz eklemek istedigim birsey var ben aylarca hep bu marka testi kullandim.Ve her yaptigimda 2 saatten once hayatta atmam hep bakarim.İlk kez boyle bisey oluyor ümitlensemmi acabaaa

ay kizlar ellerim esiyor tum bedennim esiyor bana dua eden herkesin burdaki herkesin darisi basina olsun ay kizlar yillardir bugunu bekledim inanin aglamak bu kadarmi guzelmis bukadarmi sevinir insan hepinize nasib olsun

Canım yaa nasıl bir mutluluktur tahmin edebiliyorum.. Ne mutlu size doya doya yaşayın bu mutluluğu.. Ağlamak güzel böle bi habere

Aminn diyorum duan için inşAllah tez zamanda bizede rabbim yaşatır..

Hikayeni bekliyoruzz canım

Günaydım canım..
İnşAllah bebiştir.. İnşAllah vardırda o yüzden çıkmıştır silik çizgi.. Ben pek yorumlayamıyorum bu testleri..

bende yapacağım ama ara ara gel bak burayada , beni yalnız bıralma

oyy kuzum benim, Rabbim dualarını duydu demek, inşallah sağlıklı hayırlı bi gebelik geçirirsin, ağlamak en doğak hakkın ama abartma artık göbeğinde minikte olsa bi can taşıyorsun

canım %70 hamilelik belirtisi olabilir, ama %30 da olmama , inşallah hamilesindir, bende 2 ay önce yaptım 30 dk sonra silikte olsa çizgiyi gördüm ama 2 gün sonra adet olmuştum, inşallah sen adet olmazsın ve çift çizgiyi daha koyu görürsün, yarın sabah testi tekrarla canım

Canım tabiki arada gelirim seni yalnız bırakmam ama bayaa dipli köşeli yapacağım ev leş gibi oldu :))

Siz yazılın fadıl takipte ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…