kizlar size haber edeyim dedim
adet olmadim sukurler olsun ama cok sancim var sanki heran gelicekmis gibi
ben yarini bekliyorum yarin test yapacam (egerki olmazsam)
bana dua edin benim icin mucize cift cizgiyi goreyim nolur
Hadi hayırlısı..kizlar size haber edeyim dedim
adet olmadim sukurler olsun ama cok sancim var sanki heran gelicekmis gibi
ben yarini bekliyorum yarin test yapacam (egerki olmazsam)
bana dua edin benim icin mucize cift cizgiyi goreyim nolur
Cok sevindim cnm masallah 1 ay sonra ins kalp atışınida duyarsinz Rabbim size bagislasin miniginizi
cok sevindimm sedddarisi kalp atislarina insallahhh seni niye o kadar beklettilerki yavrumm:26:
fundosummmm cok sevindimmm,biliyodum hicbir sorun olmadiginiii, bebis artik ben gelecemm diyoooyerini hazirladi
fatmacan kan verdin mi? bilgilendir bizii
aybiscan senin bugun kacinci gununn
sosyalcan nerde ayolllgezmelerde heraldee
lizocann dun gece cok kotuydummama simdi iyiyim cok sukur istahim cok acildi,ne gorsem yemek istiyorumm,sonum kotu kizlarr:18:
yeliz sende esine kizma canimm, senin bugun kacinci gunun olduu
saboros,ezocannn benayyy sizde ne var ne yokkk
ismini unuttugum varsa affolaa
Amin canımmm..
Hadi gözün aydın.. Kalp atışı için biraz geç gibi geldi ama kontrollerde zaten ayda bir oluyo.. İnşAllah sağlıkla onuda duyacaksın inşAllah..
Ben iyiyim canım.. Öle çalışıp duruyoruz biz :))
Kaç kilosun canım sen söylemek istersen tabi ama boyunuda yazyiycen tabii önemli artık
benim akıntılarımın rengi sarı.. Sizdede böyle oldumu arkadaşlar pek olmazdı bu.. Aklım bulandı neden acaba.. Bugün biraz kasıklarım ağrıyo..
Üzülme tatlım hiç belli olmaz bu işler.. Hele biraz daha geçsin günler.. Ümitsizlik yok.. Sen ne kadar süredir düşünüyorsun canım.. Sormuşta olabilirim daha önce kusura bakma unutabiliyorum çünkü
Hadi hayırlısı..
insallah aminHakkinda hayirlisi olsun canim insallah mujdeyi verirsin yarin
Herkese iyi geceler kizlarr yeni gunde guzel haberle buluşuruz insallah :) bana da dua edin haa
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cikti kizlar ellerim esiyor
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Herkese merhaba..
Sosyalim iyiyim ben temizlik yapacağım bugün..
Serçemmmmm çok sevindim canım çokgüzel bi haber bu. Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah.. Darısı bizim başımıza olsun inşAllah..
O zaman bir kez dahaa
Hobaaaaa
:118: :118: :118:
çok sevindimmm canım benimmmmmm Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinnn
bu arada neler yaptığını anlatacaksın az biraz sakinleştebide bizlere dua et olur mu bizde arkandan gelelim
tabloya ekledim seni
bide belirtileri yaz kuzum
ay kizlar ellerim esiyor tum bedennim esiyor bana dua eden herkesin burdaki herkesin darisi basina olsun ay kizlar yillardir bugunu bekledim inanin aglamak bu kadarmi guzelmis bukadarmi sevinir insan hepinize nasib olsun
ay kizlar ellerim esiyor tum bedennim esiyor bana dua eden herkesin burdaki herkesin darisi basina olsun ay kizlar yillardir bugunu bekledim inanin aglamak bu kadarmi guzelmis bukadarmi sevinir insan hepinize nasib olsun
Gunaydin kizlarrr.buraya da yazayim...Bu sabah eşim uyamdirdi kalk test yapalim diye :) yaptik sonuç şu:ilk yarim saat tek cizgi.Yarim saatten sonra ikimci cizgi cikti silik bi şeklide Allahim neden benim hicbirseyim bormal degil yaa.Bugun ikinci gunum hala adet olmadim.Yalniz eklemek istedigim birsey var ben aylarca hep bu marka testi kullandim.Ve her yaptigimda 2 saatten once hayatta atmam hep bakarim.İlk kez boyle bisey oluyor ümitlensemmi acabaaa
Herkese merhaba..
Sosyalim iyiyim ben temizlik yapacağım bugün..
Serçemmmmm çok sevindim canım çokgüzel bi haber bu. Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah.. Darısı bizim başımıza olsun inşAllah..
O zaman bir kez dahaa
Hobaaaaa
:118: :118: :118:
Gunaydin kizlarrr.buraya da yazayim...Bu sabah eşim uyamdirdi kalk test yapalim diye :) yaptik sonuç şu:ilk yarim saat tek cizgi.Yarim saatten sonra ikimci cizgi cikti silik bi şeklide Allahim neden benim hicbirseyim bormal degil yaa.Bugun ikinci gunum hala adet olmadim.Yalniz eklemek istedigim birsey var ben aylarca hep bu marka testi kullandim.Ve her yaptigimda 2 saatten once hayatta atmam hep bakarim.İlk kez boyle bisey oluyor ümitlensemmi acabaaa
Canım tabiki arada gelirim seni yalnız bırakmam ama bayaa dipli köşeli yapacağım ev leş gibi oldu :))
Siz yazılın fadıl takipte ama
yok artıkkk
fudoşum bu ay geliyor bebişlerin hemde ikiz, söylemedi deme
eklerimmmmm
ikizmiiii bu aymiii
fatmaaa vee serceeee tebriklerrrr cok guzelll yaaa darisi basimizaa
sosyal demişti dersinnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?