Ağlayakta gözden mi olak???

işte buna kopulur eşim diyor ki neye gülüyorsun diye bende anlattım oda gülüyor evet canım onlar mutlu olsun yeter, doğmamış çocuğa don biçiyoruz şu anda

benayım ne dediysen tamam dedim kız daha ne yapayım, sanki benim oğlumdan daha iyisini bulacaksın

Hayal kurmakta güzel be canım.. İniAllah tez zamanda gelir bebişlerimiz..

Evet belki bulabilirim çok hamile var belki onlar talip olurlar

Tebrik ederim canimm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinnn :) Evett sorulara geçelimm senn kacinci gun yapmistin testi canimm adetin gecikmis miydi?Gerci onceki sayfalara baksam bu sorunun cevabini alabilirdim :))
teşekkür ederim canım darısı başına inşallah bugün 28. günümdeydim canım adetim pek geçmiş sayılmaz geçtiyse de 1 gün falan geçmiştir:44:
Ben geldim kizlar
Fatmam cnm hayirli olsun cok sevindim tatlm
Cnm belirtilerin varmiydi
Sosyalim benayim nasilsnz
sağol canım benim sende yarın bi test yaptır olmaz mı seninde güzel haberini alıcaz inşallah

tamam canım hemen başlıyorum anlatmaya

benayın kızı çok çirkin kimse onu almasın, anneside çok cadı (şimdi alsınlarda göreyim)

en baştan başlayayım

ben 2 yıllık evliyim evlilğin ilk 5-6 ayından sonra bebek istemeye başladık ama bende polikistik over olduğu için normal yoldan yapamadık.

son 7-8 aydır çeşitli ilaçlar kullandım klomen falan ama yine olmadı.

en son bu ay doktorum iğne tedavisine başlıyalım 3 ay öyle deniyelim yine olmazsa aşılamaya yaparız dedi.

bu ay ilk ayımdı adetin 3. günü doktora gitti serephone diye bi hap verdi 5 gün bunu kullanacaksın.

bu bitince puregon diye bi iğne verdi onu da 5 gün karın bölgesinden kendin yapacaksın dedi.

o iğnenin bittiği gün kontrole gitmemi söyledi. gittim yumurtaları kontrol etti ve çatlatma iğnesini(ovitrelle) yapmamı istedi o da aynı diğer iğne gibi karından uygulanıyor.

çatlatma iğnesinden 2 gün sonra duphaston diye bi hap verdi 10 gün boyunca kullan dedi kullandım ayın 5inde bitti hap.

bu hap gebelik oluşursa bebeğin rahime tutunmasını sağlıyomuş.
benim bebe-işim tutunmuş demek ki
bugünde test yaptım sonuç pozitif çıktı çok şükür.

inşallah sizin bu kadar uzun yoldan olmaz en kısa zamanda Rabbim göbişlerinizi bebişlerle doldursun:109:

Kizlar yanii varya benim yasadiklarimi suan baskasi anlatsa kesin hamilesin derdim haa :) hele şu son 3 gundur yemem icmem bile degisti aldigim tatlar degisti,midem bulaniyo arada durup dururken ve halsizlik var kendimi hasta gibi hissediyorum belim bacaklarim agriyor,gordugum seyi canim cekiyor iki saat gecmeden karnim acikiyor falan.Eşim bana teşhisi koydu ''sen kafayi yedin'' :) yani goguslerim evet şişerdi ama en şiş oldugu tek bir gundur ve ertesi gune mutlaka adet olurum şimdi ise 1 haftadir dana kadar şişti ve uclari bi garip.Yani cok yabanci geliyor bana :)) ulen ben bu ay hamile olmazsamm egerr bidaha bu belirtilerini peşine düşersemm be oliim :))

Yanii şu sanal ortamda bile nasil belli oluyor enerjinn.Allahim yuzunuzu hep guldursun son gunune kadar ve bebişinizi de saglikla kucaginiza alin insallahh.ve maşallah ayrica nazar degmesinn

canım inşallah bebeğini kucağına aldığın günleride göreceğiz

soruma geleyim: acaba çalışmadan sonra nasıl yaptın bekledin mi, sağa sola döndün mü

bende de aynı belirtiler var canım belim kopacak gibi göğüslerim patlayacak gibi ağrıyor. kasıklarımda her an adet olacakmışım gibi bi ağrı var ara ara beyaz akıntı geliyor,midem yanıyor devamlı uyuklar vaziyetteyim. sen testi tekrarla bence bi iki gün sonra

Yarin sabahh ilk işim bu adet olmazsam tabi :))

adet oldun mu canım sen, test yaptığını ve negatif çıkmadığını okudum ama, bu arada vücudumuz bize oyun oynuyor bazen o yüzden ben pek belirtilere takılmayın diyorum

hala adet olmadıysan 1 test daha yapabilirsin, bazen testler bozuk çıkabiliyor, ama pazartesi günü

Canım benim çok uğraşmışsın ama rabbim sana bu sevinci yaşattı ne güzel.. Demekki bebişinin zamanı bu zaman.. Çok sevindim ve dileklerin açin aminnn diyorum..

Rabbim sağlıkla sağ salim kucağına aldırsın inşAllah.. Bak dualarında unutma bizi olurmu canım

Adet olmadim canim bu akşam test yaptim negatiff :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…