basim donsede halaya asla hayir demem
:118::118::118::118::118::118::118:
Yok kız öle ama yaş aldı yürüdü bizde tık yok napalıminşAllah olacakta ne zaman çocuk bize nine diyecek
Ayşenur sen halayın sonuna geç yavaştan gel emi:118:
Benim gönlümden geçen kız ama karışmam :)) ayrıca kız evi naz evi unutma da
Ayy bide siz uzun ailesiniz oğluş senin olsun :)))
kızlar ben geldimmm hastaneden geliyorum test yaptırdım sonuç 90 çıktı hamileyim çok mutluyumdarısı sizin başınıza çok dua ediyorum size
alacaz o kızı başka yolu kalmadı, nazsa naz , biz karar verdik oğluşumla alacaz kızını, vermezsen kaçırırız
kızlar ben geldimmm hastaneden geliyorum test yaptırdım sonuç 90 çıktı hamileyim çok mutluyumdarısı sizin başınıza çok dua ediyorum size
Yok öyle kaçma falan telli duvaklı alınır.. Bak cadı kaynanalık yaparsan oğlunu bi daha görmezsin :118:
Canımmm tekrardan tebrik ederimmm biz boşuna halay çekmiyorduk bak seni bekliyormuşuzAllah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm
aşk olsun kızz dillere destan bi düğün yaparım gelinime, ne isterse yaparım yeterki çocuklarımız mutlu olsunayrıca sen cadılık yapamaszın kı çok tatlı bi kaynana olursun
Tebrik ederim canimm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinnn :) Evett sorulara geçelimm senn kacinci gun yapmistin testi canimm adetin gecikmis miydi?Gerci onceki sayfalara baksam bu sorunun cevabini alabilirdim :))
Ben geldim kizlar
Fatmam cnm hayirli olsun cok sevindim tatlm
Cnm belirtilerin varmiydi
Sosyalim benayim nasilsnz
baktım canım çok mutlu oldum tabloyu görünce çok sağoltabloya baktın mıııayrıca halayınıda çektik, bizde çok sevindik canım, Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahhh çok dua et olur mu, hemen arkandan gelelimm
Yok öyle kaçma falan telli duvaklı alınır.. Bak cadı kaynanalık yaparsan oğlunu bi daha görmezsin :118:
Canımmm tekrardan tebrik ederimmm biz boşuna halay çekmiyorduk bak seni bekliyormuşuzAllah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm
Ayy canım benim çok merciii emin ol sende çok tatlı birisn..
Amaç çocuklarımızın mutluluğu :)))
Onlar mutlu olsun yeter
Yeliz e katılıyorum ve hemen anlatmanı istiyorum canım hikayeni dinlemeyi seviyoruz biz
Ben geldim kizlar
Fatmam cnm hayirli olsun cok sevindim tatlm
Cnm belirtilerin varmiydi
Sosyalim benayim nasilsnz
iyiyiz kuzum sen nasılsın ne yapıyopsun, benayı kandırmaya çalışıyorum ama laf aramızda duymasın çok çetin ceviz çıktı, kızını vermek istemiyor bi türlü
sen ne yapıyorsun nasılsınbugünde yoktum zaten çok sohbet edemedik Naz evi olmak kolay değil canım
iyiyiz kuzum sen nasılsın ne yapıyopsun, benayı kandırmaya çalışıyorum ama laf aramızda duymasın çok çetin ceviz çıktı, kızını vermek istemiyor bi türlü
sen ne yapıyorsun nasılsınbugünde yoktum zaten çok sohbet edemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?